|
![]() |
|
Ironizuj sobie do woli. Spektakularne zwycięstwo jest niemożliwe. Trump chciał być spektakularny ale mu nie wyszło a teraz kipi ze złości bo Żeleński nie chce oddać surowców za zerowe gwarancję bezpieczeństwa. Bezczelny Ukrainiec.
Miał być koniec wojny w 100 dni czy tam w 24 godziny. No nie wyszło. Kolejny rudy, który nie spełnia obietnic. ***** *** |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
***** *** |
|
|
![]() |
|
To nie Trump tak napompował Putina w fundusze tylko główni gracze w UE. Ci sami co dzisiaj są tacy wojowniczy...
![]() On tak naprawdę musi teraz posprzątać bałagan za który nie jest odpowiedzialny... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Racja. Choć amerykańskie rafinerie też kręciły niezłe lody z Rosją.
Tu jest ten moment na ockniecie się Europy. I wygląda na to, że tak się właśnie dzieje. I to za sprawą pomarańczowego błazna. Takie szczęście w nieszczęściu. Zobaczymy co z tego wyjdzie. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Widzisz ci sami ludzie którzy 15 lat temu mówili że Rosja jest wiarygodnym partnerem gospodarczym, że Putin to nie Stalin teraz nagle chcą z nim walczyć do ostatniej kropli krwi ukraińskiego żołnierza. Ci ludzie nie są w żaden sposób godni uwagi skoro nie potrafili ( nie chcieli) dostrzec że Putin to przebiegły psychopata który planuje 10 ruchów do przodu. Każdy czasem zmienia poglądy, ale ich ówczesne zaślepienie a obecnie deklaratywna wojowniczość wywołuje moje podejrzenie odnośnie prawdziwości ich intencji...
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
To kto jest godny uwagi? Orban? Trump? AfD? PiS?
***** *** |
|
|
![]() |
|
Dla mnie Tusk i Sikorski, batman...
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Kasia Tusk i dziki trener , i ja już wiem wszystko... ![]() W sumie jeszcze mógłby się jeszcze wypowiedzieć Zbigniew Hołdys no i Barbara Kurdej-Szatan... ![]() Tak sobie pomyślałem że te miliardy dolarów na Ukrainę co bardzo Trumpa uwierają a państwo Izrael od dziesięcioleci dostaje rokrocznie ogromne pieniądze z USA. I żaden amerykański prezydent nawet się nie zająknie żeby z tym skończyć... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() "Niezależna" prokurator Wrzosek również skomentowała ostatnie wydarzenia z Białego Domu. Pomarańczowy klaun/błazen to chyba jakieś słowo klucz u silniaczków... ![]() Gdzieś to już czytałem. Czy jakiś zwykły batman może to potwierdzić? ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Kolejny mocny głos w sprawie negocjacji amerykańsko-ukraińskich. Tym razem sprawę skomentował polski Jason Statham. Obawiam się że Trump się po tym nie podniesie... ![]() Batman a ty jak sądzisz? Nie uważasz że pomarańczowy klaun/błazen zaczął konflikt z niewłaściwymi ludźmi? ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT Tak sobie pomyślałem że te miliardy dolarów na Ukrainę co bardzo Trumpa uwierają a państwo Izrael od dziesięcioleci dostaje rokrocznie ogromne pieniądze z USA. I żaden amerykański prezydent nawet się nie zająknie żeby z tym skończyć... ![]() Amerykanie mają "aferę Jeffreya Epsteina" dlatego pompują tam kasę a u Nas w Polsce jest "afera podkarpacka" i dlatego pompują w Ukrainę kasę. PROSTE |
|
|
![]() |
|
CYTAT Batman a ty jak sądzisz? Nie uważasz że pomarańczowy klaun/błazen zaczął konflikt z niewłaściwymi ludźmi? ![]() Myślę, że niedługo Klaun spokornieje. Niech tylko dolar zacznie lecieć z górki. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Myślę że spadający kurs dolara to nie wszystko co czeka pomarańczowego klauna/błazna, batman. "Niezależna" prokurator i polski Jason Statham to tak naprawdę forpoczta problemów Trumpa...
![]() ![]() Mecenas Koń i jego zaplecze intelektualne nie próżnują... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Tak sobie pomyślałem że te miliardy dolarów na Ukrainę co bardzo Trumpa uwierają a państwo Izrael od dziesięcioleci dostaje rokrocznie ogromne pieniądze z USA. I żaden amerykański prezydent nawet się nie zająknie żeby z tym skończyć... ![]() Amerykanie mają "aferę Jeffreya Epsteina" dlatego pompują tam kasę a u Nas w Polsce jest "afera podkarpacka" i dlatego pompują w Ukrainę kasę. PROSTE No nie wiem. Kiedy USA zaczęło rokrocznie udzielać pomocy finansowej państwu Izrael to Epstein jeszcze robił w powijaki... ![]() A ta nasza afera podkarpacka to mi bardziej wygląda na bajkę o żelaznym wilku niż na konkretną sprawę... ![]() |
|
|
![]() |
|
Nasz pan ryży premier chyba źle policzył te czołgi...
![]() https://x.com/PAPinformacje/status/1896256258128367947 https://x.com/eryk_cartman/status/1896308624785576133 Czy jakaś uśmiechnięta faja może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Potwierdzam byłem tym tajlandzkim taksówkarzem... ![]() Batman no i co tam Europa uradziła? Generał Tygrys razem z Radkiem Mudżahedinem Sikorskim ruszają na Putina czy jednak nie? ![]() |
|
|
![]() |
|
Afera z F-16 - podcinają skrzydła polskim „jastrzębiom”. „Konieczne szybkie, interwencyjne działania zaradcze”
Komentując doniesienia „Gazety Polskiej Codziennie” na temat skandalicznych oszczędności w serwisowaniu myśliwców F-16, polski ambasador przy NATO (nielegalnie odwołany przez Tuska) i były wiceszef MON Tomasz Szatkowski stwierdził w rozmowie z Niezalezna.pl, że „MON powinno podjąć w tej konkretnej sprawie nie tylko szybkie, interwencyjne działania zaradcze, ale i rozwiązać ten problem w sposób systemowy”. Dodał, że tego typu oszczędności charakteryzują państwa, „które mają nie do końca dojrzałą kulturę obronną”." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to zdementować? ![]() Pamiętam skecz Smolenia o doktoratach w PRL: jedni piszą, innym dają - takie jest zbójeckie prawo! ![]() |
|
|
![]() |
|
https://www.rmf24.pl/fakty/polska/news-dwoch-bylych-komendantow-glownych-strazy-pozarnej-zatrzymany,nId,7924014#crp_state=1
PiS PO- jedno dno! ![]() Czy jakiś fan telewizji republika albo chociaż tvn może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Im starszy statystyczny Polak tym bardziej tkwi w zgubnym dla naszego kraju podziale na dwie zwalczające się obozy. A przecież ani Jarosław Kaczyński ani tym bardziej Donald Tusk to nie są ludzie na których warto postawić... ![]() Czy jakiś widz tvn albo chociaż republiki może to potwierdzić? ![]() |
|
|
![]() |
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Trzeba sprawdzać newsy w sieci, bo pojawia się cała masa dezinformacji... ![]() Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić? ![]() |
|