NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 140 141 142 143 144 145 146 ... » »»
Wszystko o POKO, Stary temat nie przyjmuje nowych wpisów
ff
Wysłany: 25 Lut 2025r. 18:27  
Skoro tak twierdzisz regresie...umiech

Gdyby jeszcze się odnalazły "asystentki" naszego ryżego pana premiera...umiech

Obrazek

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 25 Lut 2025r. 18:27  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2025r. 09:59  
Obrazek

Czy jakaś uśmiechnięta faja może to zdementować?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2025r. 15:04  
"Rosyjski wywiad płacił za ataki personalne na Prezydenta RP, a także za promowanie hasła „j…ć PiS - oświadczył we wtorek w mediach społecznościowych doradca prezydenta Andrzeja Dudy Stanisław Żaryn. Te wnioski wyciągnął z analizy materiału TVN24 "Rabota w Polsze". Żaryn nie ma wątpliwości, że stacja przedstawiła dowody na to, że "Rosja była zainteresowana zmianą prawicowego rządu w Polsce"."

tak tak sprzedajne onuce....

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2025r. 19:33  
CYTAT
"Rosyjski wywiad płacił za ataki personalne na Prezydenta RP, a także za promowanie hasła „j…ć PiS - oświadczył we wtorek w mediach społecznościowych doradca prezydenta Andrzeja Dudy Stanisław Żaryn. Te wnioski wyciągnął z analizy materiału TVN24 "Rabota w Polsze". Żaryn nie ma wątpliwości, że stacja przedstawiła dowody na to, że "Rosja była zainteresowana zmianą prawicowego rządu w Polsce"."

A ja glupi ***** *** powtarzałem pro Bono umiech

Chodzi o tego Andrzeja co bogatym Ukraińcom zasiłki z mojej krwawicy wypłacał żeby tu się osiedlili?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2025r. 19:34  
CYTAT

A ja glupi ***** *** powtarzałem pro Bono umiech

Chodzi o tego Andrzeja co bogatym Ukraińcom zasiłki z mojej krwawicy wypłacał żeby tu się osiedlili?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 26 Lut 2025r. 23:38  
Jeśli Twoja krwawica Regresie w pracy wygląda tak jak na portalu umiech to krew w piach stary, nic nie dałeś z siebie,,,

Nie bać Tusków, zróbmy Wielką Polskę again. Zacznijmy od założenia The Department of Government Efficiency jezyk Obiboki won!

PS.
Nie tylko Rosja ale Masoneria i Globaliści nas kąsali. Te wszystkie ganwojady, polskojęzyczni, utrzymanki zagranicy i ssaki budżetowe. Im głupsze tym bardziej winne.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2025r. 00:31  
JEBAĆ PIS good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2025r. 06:56  
nie bać tusków, i bodnarów

Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2025r. 09:29  
https://x.com/Wipler1978/status/1894992794931859508

Ciemoniak napisał że dziś wysyła, oczywiście termin już upłynął...umiech

Po to były te wybory...umiech

Czy jakaś uśmiechnięta faja może to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2025r. 15:17  
Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 27 Lut 2025r. 15:57  
Progres liże krwawe rany cool

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lut 2025r. 07:11  
nie bać ruskich onuc od 8 gwiazdek

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lut 2025r. 07:52  
Obrazek

Wysoki Rafau wybuduje nam na Podkarpaciu drugi Centralny Okręg Przemysłowy. Musi tylko wygrać wybory prezydenckie...umiech

W stolicy wybudował kładkę przez Wisłę i luksusowy kibel, zatem pokazał swoją skuteczność w działaniu...umiech

Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to potwierdzić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lut 2025r. 14:36  
nie bać tuska-ruska co szwabom robi dobrze

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lut 2025r. 21:17  
Obrazek

Czy ktoś może to zdementować?umiech

Obrazek

Nasz pan ryży premier też kocha Wołodymyra. Co prawda nie aż tak jak te swoje "asystentki" , ale jednak...umiech

Wolałbym żyć w kraju rządzonym przez ludzi którzy na pierwszym miejscu mają interes naszego państwa a nie interes naszych sąsiadów...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 28 Lut 2025r. 23:50  
Serio wolisz mieć ruskich na Podkarpaciu zamiast w Donbasie?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 07:24  
Serio to wolę żeby taka uśmiechnięta faja jak ty zgłosiła się na ochotnika do walki z ruskimi i pokazała jak to się robi...umiech

Oddasz życie w Donbasie i może dzięki temu Fiutin nie wkroczy na Podkarpacie...umiech

https://x.com/ProfesorPingwin/status/1895604393237766365

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 11:16  
Jaki mamy interes w tym, żeby Ukraina się poddała? Ciągnąca się wojna to słaba Rosja. Jaki mamy interes w tym, żeby Rosja zaczęła się odbudowywać po skończonej wojnie, po zdjętych sankcjach? Bo tego chce wasza pomarańczowa małpa. Silnej Rosji.
Rosja chce cofnięcia NATO za Odrę. Kraje bałtyckie, Polska, Słowacja mają wrócić pod but Kremla. To są nasze interesy?
Ładnie ci się narracja zmieniła. Dokładnie tak jak PiSowcow. Ciekawe.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 11:31  
Skoro tak twierdzisz batman...umiech

Obrazek

Jak to mówią: nie każdy bohater nosi pelerynę! Pan Maciej będzie walczył z Trumpem/Putinem w taki sposób...umiech

Nigdy nie wyrażałem zachwytu nad obecnym amerykańskim prezydentem . Dla mnie Trump to lekki wariat. Jedynym jego plusem jest właśnie nieobliczalność. Fiutin też nie wie czego można się po tym człowieku spodziewać. To że pisiory robią z Trumpa bożka to ich problem...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 11:54  
Póki co, to na Kremlu leje się szampan a kawior podają pewnie na taczkach. Coś ta nieobliczalność Trampka chyba niespecjalnie przeszkadza Putinowi.
Możesz to zdementować?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 12:22  
Ja nie wiem i pewnie niewielu wie co się teraz dzieje na Kremlu, batman. Wiem natomiast z całą pewnością że nie wszystko jest takie jakie się pozornie wydaje. I są na tym świecie rzeczy o których się filozofom nie śniło. Są na tym świecie rzeczy o których widzowie tvn i telewizji republika nigdy wiedzy nie posiądą albowiem wybrali manipulację jako źródło informacji...umiech

Sam pomyśl jeżeli Ukraina ma problem z rekrutem, to może świadczyć o tym że oni sami już stracili wolę walki. Jeżeli do tego doszło to nie jest moją winą. Osobiście im współczuję, padli ofiarą agresji zbrodniarza i dyktatora, ale ja nie poświęcę swojego życia dla nich. Jeżeli jesteś przekonany że jednak warto to był w swoim czasie Legion Polski na Ukrainie gdzie mógłbyś walczyć za ich niepodległość. Przy całym szacunku dla narodu który walczy z najeźdźcą moja skromna osoba nie ma na to żadnego wpływu...umiech

Mam znajomego Ukraińca i kiedy zaczęła się inwazja orków na jego kraj pamiętam jak mu wtedy posiedziałem że dostaną pomoc z całego świata ale ginąć na froncie będą głównie oni. Jeżeli będą walczyć i ginąć za swoją ojczyznę bez oglądania się na przeciwności być może im się uda zwyciężyć. Skoro młodzi uciekają na Zachód byle nie trafić w kamasze, to znaczy że powoli godzą się z losem...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 12:44  
Jestem przeciwny wysyłaniu polskich wojsk na Ukrainę i jakichkolwiek europejskich wojsk. Jest to niepotrzebne. Ukraińców trzeba wspierać sprzętem i amunicją. USA prawdopodobnie odpadają ze wsparcia. Zostaje Europa. Macron robi dobrą robotę mobilizując Europę. Nowy rząd Niemiec też wydaje się w tej kwestii OK. Tusk i Sikorski tak samo.
Rosja ma się wykrwawiać jak najdłużej. Ma być słaba. To jest nasz interes. Niech się wykrwawia na Ukrainie za nasze pieniądze. Lepsze to niż ruscy na naszej ziemi za 5 lat. To jest nasz interes.
Trump nie chce słabej Rosji bo słaba Rosja to mocne Chiny. On ma gdzieś Ukrainę, już jasno to widać. Polskę też zdradzi w przyszłości.

PiSiorki nie chcą zdjąć czerwonej czapeczki. Dla mnie to zdrajcy wraz z KonfedeRosją.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 13:30  
Jeszcze raz powtórzę batman: nie wszystko jest takie jakie się pozornie wydaje. To co ty dostrzegasz w pewien subiektywny sposób nie oznacza że jest to prawda obiektywna. Nie twierdzę że wiem więcej od ciebie tylko doradzam wstrzemięźliwość w wydawaniu kategorycznych opinii...umiech

Macron, Tusk czy Sikorski poza pustymi frazesami nie są w stanie realnie pomóc Ukrainie. Jeżeli jednak są to niech przejmą rolę USA i dostarczą Ukraińcom broń do dalszej walki. Niech rozwiążą problemy kadrowe i zorganizują kolejne dywizje do walki z agresorem. Gadać można wszystko, pytanie co z tego konkretnie wyniknie...umiech

W przypadku naszego ryżego pana premiera doświadczenie uczy że u niego coś powiedzieć a potem to zrealizować to są dwie zupełnie różne sprawy. Współczuję ci twojej naiwnej ufności w tego człowieka, ale to już twój problem, nie mój...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 13:44  
Komu mam ufać? PiSiorom, którzy nazywali Tuska kolegą Putina a jak do władzy w Stanach doszedł prawdziwy kolega Putina nagle powtarzają to co Kreml. Prezydentem ma zostać człowiek PiSu, który stwierdził, że to Ukraina jest winna wojnie?
A może zaufam temu, który nie zmienia zdania ale od lat chce nas wepchnąć w szpony Rosji tak jak jego prorosyjska partia.

Dzięki. Zostanę przy Tusku chyba.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 1 Marz 2025r. 13:56  
Ok to twoja decyzja. Masz do niej jak najbardziej prawo. Czas pokaże jak się skończy konflikt na Ukrainie. A może Macron Tusk czy Sikorski rzeczywiście znajdą sposób na Putina i dzięki ich radom Ukraina odniesie spektakularne zwycięstwo...umiech

Pomijam już fakt że gdyby nie tuczenie Putina przez całe dziesięciolecia, grube interesy robione z nim przez głównych graczy w UE to Rosja nie miałaby pieniędzy na wojnę z Ukrainą. U nas też politycy pokroju Pawlaka ( i Tuska też) umową gazową z Gazpromem również przyłożyli cegiełkę do obecnej sytuacji...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 140 141 142 143 144 145 146 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »