|
|
|
https://www.bankier.pl/wiadomosc/A2-na-wschod-od-Warszawy-Obwodnica-Metropolii-Trojmiejskiej-czy-S3-Szczecin-Swinoujscie-GDDKiA-planuje-oddac-w-2025-r-400-km-nowych-drog-8867486.html
Kolejne sukcesy obecnego rządu... Czy uśmiechnięty Jaca może to potwierdzić? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ktoś oglądał i może zrecenzować nam to arcydzieło? Skoro film dotyczy końcówki przewodu pokarmowego naszego ryżego pana premiera to może jakiś uśmiechnięty Jaca albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton będą zorientowani? |
|
|
|
|
Mecenas Koń i jego wykładnia na temat zastraszania. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta uśmiechnięty Jaca albo chociaż zwykły batman może to nam wyjaśnić? Ja zrozumiałem tyle że zastraszanie nie jest złe o ile jest w służbie praworządności. A jak pisior zastrasza to wtedy nie wolno... |
|
|
|
|
Nasz pan ryży premier. Czego mu życzycie w nowym roku? |
|
|
|
|
CYTAT Nasz pan ryży premier. Czego mu życzycie w nowym roku? Cóż można życzyć? Sukcesów o zdrowia mu nie brakuje. Może tylko nowego prezydenta. Takiego który nie będzie przeszkadzał w reformach. Ale to już życzenia da wszystkich Polaków. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Widzę regresie że ty dalej w szampańskim nastroju. Czyżby sylwestrowa zabawa przekształciła się w zwyczajny ciąg alkoholowy?
Masz tu coś na otrzeźwienie... Niektóre wpisy bardzo brzydko się starzeją... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Cóż można życzyć? Sukcesów o zdrowia mu nie brakuje. Może tylko nowego prezydenta. Takiego który nie będzie przeszkadzał w reformach. Ale to już życzenia da wszystkich Polaków. Regresa straciliśmy juz na dobre A wcześniej Anżej się zatracił no i el.Bolek upadł w płomieniach Liczę na dużo więcej dobrego+ w 2025 PS. Bo ten rok będzie lepszy Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
O taką Polskę chłopaki walczyli... Czy jakiś racjonalny masochista, otyły rowerzysta , uśmiechnięty Jaca albo stalowowolski Diabeł Stockton mogą to potwierdzić? |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Dawniej ręce obcinano. Dzisiaj złodzieje krzyczą że pieniądze im się po prostu należą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT Dawniej ręce obcinano. Dzisiaj złodzieje krzyczą że pieniądze im się po prostu należą. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Odważne słowa jak na zwolennika POKO-muny regresie. Gdyby złodziejom ucinać ręce to w polskim Sejmie na 460 posłów może by siedziało ze 60 zdrowych z pełną liczbą kończyn...
Wracasz do życia czy dalej w cugu? |
|
|
|
|
CYTAT Dawniej ręce obcinano. Dzisiaj złodzieje krzyczą że pieniądze im się po prostu należą. Masz rację, tyle razy Tusk krzyczał że pieniądze z KPO się należą tylko nie wolno dać ich pisowi, sami je wezmą po wyborach |
|
|
|
|
|
|
|
|
Stronghold POKOmuny w RP nie wytrzymie Liberalno lewicowe France i Niemce nie utrzymają się u władzy w Ewropie.
Powoli ale bezwzględnie ludzie nie chcą biedy i nędzy w nagrodę za milczenie pod butem tęczowo-zielono-nachodzących słupów. To ludzie są "realni" nie słupy. Trump naświetli poziom skorumpowania liberalnej elity Ameryki a Europa zrozumie ze ma dokładnie to samo. Spodoba im się co robi Trump i tez będą chcieli Policyjne państwo unijne pod zarządem lobby komisarzy dewiantów i lunatyków tego nie zatrzymie Szczęśliwego Nowego Roku wypadałoby przypomnieć
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=gJKnlLVpaZs
MAZUREK & STANOWSKI - THE BEST OF 2024 Ze specjalną dedykacją dla stalowowolskiego Diabła Stocktona ... |
|
|
|
|
Znalazłem w sieci informację że posłanka Kinia Gajewska i jej mąż minister doktor Myrcha wystawiają na aukcji WOŚP łopatę. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować?
Co to za łopata i dlaczego ma być wartościowa? Ktoś coś? |
|
|
|
|
Nowy rok się zaczął więc czas podsumować ten mijający. Uśmiechnięta Polska w okresie od stycznia 2024 do stycznia 2025 wystawiła mi faktury za prąd na kwotę około 1900 złotych. W okresie styczeń 2023-styczeń 2024 za reżimu pisowskiego zapłaciłem niecałe 1500 złotych. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może mi to wyjaśnić? Dlaczego tak się stało, przecież nasz pan ryży premier mówił że będzie wręcz odwrotnie? A uśmiechnięty Jaca też coś pisał o miliardach dla naszego regionu... Może i nasz region dostanie te miliardy tylko dlaczego moje rachunki o tyle wzrosły? |
|
|
|
|
Dzień Dobry Państwu. Dla wspierających mnie: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu |
|
|
|
|
CYTAT Nowy rok się zaczął więc czas podsumować ten mijający. Uśmiechnięta Polska w okresie od stycznia 2024 do stycznia 2025 wystawiła mi faktury za prąd na kwotę około 1900 złotych. W okresie styczeń 2023-styczeń 2024 za reżimu pisowskiego zapłaciłem niecałe 1500 złotych. Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż stalowowolski Diabeł Stockton może mi to wyjaśnić? Dlaczego tak się stało, przecież nasz pan ryży premier mówił że będzie wręcz odwrotnie? A uśmiechnięty Jaca też coś pisał o miliardach dla naszego regionu... Może i nasz region dostanie te miliardy tylko dlaczego moje rachunki o tyle wzrosły? Rachunki wzrosły bo się starzejesz i światła za sobą nie gasisz. A może dlatego że żona zaczęła wibrator ładować. A może to wina kiepskiej gospodarki energetycznej prowadzonej przez lata. No chyba że rudy ceny podnośi Niemiec zastany. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Rozumiem regresie. W sumie o tym nie pomyślałem. Byłem przekonany że uśmiechnięta Polska nie przyniosła tych wszystkich profitów co je obiecywała...
Wychodzi na to że to moja wina... A twoje rachunki ( za prąd nie za alkohol) jak się kształtują? Jak wpadasz w cug to siedzisz po ciemku czy wręcz odwrotnie - dyskoteka? |
|
|
|
|
Czy jakiś tropiciel drożyzny z okresu rządów pisiora ( np otyły rowerzysta) może to zdementować? |
|
|
|
|
Co oni wszyscy tacy smutni? Przecież mają władzę... Czy stalowowolski Diabeł Stockton może nam wyjaśnić skąd ich ponure minki? |
|