NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 116 117 118 119 120 121 122 »
Wszystko o POKO, Stary temat nie przyjmuje nowych wpisów
ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 11:33  
Pełna zgoda batman. Tym bardziej trzeba niedowiarków zachęcać do oglądania jedynej rzetelnej i wiarygodnej telewizji w naszym kraju...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 11:33  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 11:55  
Odnieś się do manipulacji Mazurka.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 12:36  
Właśnie dlatego trzeba oglądać tvn batman. Oni nigdy nie manipulują...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 12:39  
Jak oceniasz materiał Mazurka na temat rzekomej nieobecności Kierwinskiego u burmistrza Głuchołaz?

Masz z tym problem? Przecież lubisz wytykać manipulacje mediów.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 13:02  
Ani nie oglądałem tego materiału batman ani tym bardziej go nikomu nie polecałem. Dlaczego mam się tłumaczyć ze sprawy której w ogóle nie znam?umiech

Być może Kierwa został pomówiony a Mazurek dopuścił się manipulacji. Nawet jeśli tak było to nie znaczy że pierwszy jest uczciwym politykiem a drugi niewiarygodnym dziennikarzem...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 13:17  
Racja Bolo, jedna perfidna manipulacja jeszcze nie czyni dziennikarza niewiarygodnym.

Jak to mówią "raz w dupę to nie pedał".

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 14:06  
Perfidna manipulacja batman? Znaj proporcje mocium panie!Gdyby każdemu dziennikarzowi w Polsce który popełnił przekłamanie rękę ucinać to w tvn by pracowali sami inwalidzi...umiech

Nie wiem kto tak mówi batman. Ale nie musisz rozwijać tego wątku. Niech tam każdy żyje po swojemu byle się nie narzucał drugiemu...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 14:21  
CYTAT

Perfidna manipulacja batman? Znaj proporcje mocium panie!Gdyby każdemu dziennikarzowi w Polsce który popełnił przekłamanie rękę ucinać to w tvn by pracowali sami inwalidzi...umiech

Nie zapominaj o Republice i TVP za PiSu. Tam gdyby wyrywać za każde przekłamanie włos to sami łysi by pracowali.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 14:24  
Republika i tvp za pisiora to jest takie same dno jak tvn. Jedna wielka manipulacja tylko skierowana do innego profilu widza. Osobiście współczuję jednym i drugim, ale nic więcej nie mogę uczynić...umiech

Dobra batman zapodaj linka nie do tweeta Golonki tylko do filmu Mazurka. Muszę to zobaczyć co tam tak zbulwersowało Świętego Kierwę i wyznawców uśmiechniętej Polski...umiech

O który dokładnie film chodzi, pytam poważnie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 14:34  
Łatwo znaleźć ale już masz.

https://www.youtu(...)e=shared

Od 8 minuty.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 15:13  
No dobra batman obejrzałem kawałek. Sam widziałem na Twitterze ten film pokazówkę jak nasz pan ryży premier wysyła Kierwę do Głuchołazów. Zdaje się że Kanał Zero przeprosił za to że pomylili datę filmu i uznali go za świeży...umiech

https://tvn24.pl/polska/dezinformacja-kanalu-zero-krytykowali-marcina-kierwinskiego-pokazali-stare-nagranie-st8191311

Niech będzie że Golonka został pomówiony,ale to nie zmienia faktu że ws powodzi rząd działa opieszale. RMF też kilka dni temu robił reportaż jak wygląda sytuacja na miejscu i ocena wystawiona władzom była negatywna. Akurat tutaj nikt nie zarzuca manipulacji dziennikarzom. Ta cała sytuacja zaczyna przypominać tragifarsę. Pełnomocnik ds likwidacji skutków powodzi powinien zakasać rękawy i brać się do roboty a nie wikłać się w takie pierdoły. Taka jest moja ocena: Kanał Zero dał plamę, ale nie zmienia to faktu że rząd działa w sposób niewystarczająco skuteczny...umiech

Batman gdybym chciał wyciągać w ciągu rządów pisiora ile razy podobnego zachowania dopuścił się jakiś dziennikarzyna tvn, to chyba by mi czasu zabrakło żeby to ci przedstawiać...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 16:21  
Jak widać Kanał Zero nie różni się znacznie od TVN pod względem rzetelności. Jeden pies

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 16:30  
CYTAT
CYTAT

Perfidna manipulacja batman? Znaj proporcje mocium panie! Gdyby każdemu dziennikarzowi w Polsce który popełnił przekłamanie rękę ucinać to w TVN by pracowali sami inwalidzi...umiech

Nie zapominaj o Republice i TVP za PiSu. Tam gdyby wyrywać za każde przekłamanie włos to sami łysi by pracowali.

Może tak i jest bo zbyt mało kopytek tak stuka dla nieparzystokopytnych ale o tych dwóch nie kłamią, i to dla mnie przewaga. Lepsza prawda od czystej wody całą dobę Donka i liberalnej lewicy albo mixu 1/2 prawd.

Cosa Nostra
Obrazek
Nasza Rzecz.pospolita umiech

Tymczasem relatywiści i symetrysci odwróconej osmozy prawdy ( tzw. jedno zło) znowu fedrują na przodku prawdy tak jak ją rozumieją bajdurząc pod nosem nonsensy przy zmianie nieświeżych onuc..
Obserwujemy zmasowany i przygotowany atak, żeby przypiąć dr Karolowi Nawrockiemu poglądy, których nigdy nie posiadał i czyny, których nigdy się nie dopuścił. Konstytutki ( nie zapominajmy o tych bezpośrednich kontynuatorach kasty Targowicy) Trolle ze stajni Giertycha publikują obrzydliwe fake newsy, na to liczą wyznawcy „Ośmiu Gwiazd”.

Obrazek

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 16:39  
CYTAT
Jak widać Kanał Zero nie różni się znacznie od TVN pod względem rzetelności. Jeden pies

Nie jestem taki pewien batman. TVN to szlam z samego dna, zresztą tak samo jak republika. Normalny człowiek nie jest w stanie tego przełknąć. Kanał Zero w porównaniu z tamtymi mediami jawi się jako coś lepszego...umiech

Musimy jako społeczeństwo dorosnąć do niewyobrażalnej dzisiaj dla większości Polaków konstatacji, że ani Jarosław Kaczyński ani Donald Tusk niczego dobrego nie przyniosą. Że ich partie są szkodliwe i antypolskie , i że trzeba ich pogonić najdalej jak się da...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 17:02  
No tak. KonfedeRosja jest propolska.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 17:50  
Dla mnie była pro-biznesowa. A biznes to biznes nie zna narodowości. Grześ z Korwinem to rozkręcili, teraz Mentzwell popycha wózek chociaż czasy teraz bardzo trudne w tzw. centrum na ostre fikołajki ideowe. Zmiany były od wRealu24 do teraźniejszego Zero.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 18:58  
CYTAT
No tak. KonfedeRosja jest propolska.

Właśnie tak batman. Mi osobiście Putin wysyła ruble żebym popierał konfę na tym forum...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 22 Lis 2024r. 22:32  
A mnie TVN chciał doposażyć. Nie musiałabym nawet wymyślać tematów, same by przychodziły. No widzicie ze zemścili się na moim koncie za odmowe jezyk

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2024r. 07:14  
Obrazek

"Aw, shit! Here we go again" umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2024r. 11:18  
CYTAT
Zdaje się że Kanał Zero przeprosił za to że pomylili datę filmu i uznali go za świeży...umiech

Nie pomylił tylko celowo zmanipulował. I te marne przeprosiny na Facebooku... Jakby coś takiego zrobiła Wyborcza to Stanowski już by zrobił 2 godziny materiału o tym a ty klaskał byś uszami.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2024r. 11:29  
Dobra dobra batman , lepiej obejrzyj to:

https://www.youtube.com/watch?v=nqDc8NV4pi4

Ale dają po zaworach...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2024r. 11:57  
TVN tylko w drugą stronę.

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2024r. 12:14  
Taka logika batman, jak krytykujesz obecną władzę to jesteś pisior...umiech

A jak ci się nie podoba UE to powiedzą żeś od Putina ...umiech

Tylko wy ze swoim Szkłem kontaktowym jesteście poza podejrzeniem...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2024r. 12:20  
Tak Bolo. Pełna zgoda. Ja bym dodał jeszcze, że jak krytykujesz PiS to znaczy, że TVN cię odmóżdżył.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 23 Lis 2024r. 13:49  
Gdybym swoje poglądy kształtował w oparciu o tvn, batman, to bym szczekał na pisiora a popierał naszego ryżego pana premiera...umiech

A jak już pisałem wiele razy zastąpienie Pinokia Tuskiem to klasyczny przykład powiedzenia "z deszczu pod rynnę"...umiech

Człowiek który cieszy się z tego , kibicuje nowej władzy jest dla mnie kimś o bardzo ograniczonych horyzontach. No chyba że jest partyjnym działaczem który liczy na ciepłą posadkę. Wtedy jest sprostytuowanym koniunkturalistą...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 116 117 118 119 120 121 122 »

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »