|
![]() |
|
CYTAT Batman rzuć okiem i sam zobacz gdzie jest miejsce Polski w Europie. Pod rządami naszego ryżego pana premiera, tego którego tak kochacie... ![]() https://x.com/Borys61581538/status/1854851246441533649 No idąc twoją logiką to premier Albanii w takim razie jest czołowym przywódcą w Europie. Masz jeszcze jakieś powalające ciekawostki? ***** *** |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
***** *** |
|
|
![]() |
|
O ile dobrze kojarzę Albania nie jest członkiem UE batman...
![]() Ale nawet gdyby była pełnoprawnym członkiem a nie tylko gościem na nieformalnym spotkaniu przywódców Unii , to przypuszczam że miała by więcej do powiedzenia niż nasz pan ryży premier... ![]() |
|
|
![]() |
|
Tym bardziej albański premier musi być szychą.
Pisiory miały za to zawsze najwięcej do powiedzenia w UE, problem był tylko taki, że nikt ich nie słuchał. Ale oni zawsze byli odklejeni. ***** *** |
|
|
![]() |
|
Batman spójrzmy prawdzie w oczy. Pisiory na użytek wewnętrzny udawali waleczność o polskie interesy w Brukseli. Po czym zgadzali się dosłownie na każde, nawet najbardziej głupie unijne dyrektywy. Niech ich piekło pochłonie...
![]() Tusk szedł do wyborów z przekazem: mnie nikt w UE nie ogra! Tymczasem jedyni decyzjni politycy unijni to szefowa Komisji, kanclerz Niemiec i prezydent Francji. Cała reszta to tło. Teraz to chyba nawet Orban bardziej się liczy w UE niż nasz pan ryży premier... ![]() W każdy razie Tusk nigdy nie był kimś wartym uwagi. Nawet będąc szefem Rady Europejskiej był nikim. Znasz nazwisko obecnego? Ja też nie... ![]() |
|
|
![]() |
|
Bolo, spójrzmy prawdzie w oczy. Nie znaczymy wiele w Europie i nigdy nie znaczyliśmy. I nie wydaje mi się, żeby to się miało zmienić bez względu na to kto tym krajem będzie rządził.
***** *** |
|
|
![]() |
|
Masz dużo racji batman, ale po części to wynika ze słabości naszych elit politycznych. Nie mamy/mieliśmy do tej pory przy władzy ekipy potrafiącej w sposób sprawny walczyć o nasze interesy. Ani żaden pisior ani nikt z POKO-muny nie stanowi na to remedium. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich , nie tędy droga...
![]() https://www.youtube.com/watch?v=EDT8BfvOuIo&t=734s |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. Dla wspierających mnie: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu |
|
|
![]() |
|
Likwidując e-recepty koalicja 13 grudnia pozamiatała własny elektorat. Efekt jest do przewidzenia. Ludzie sobie poradzą i zamiast kupować produkty lecznicze przebadane, bezpieczne, z legalnego źródła, to pójdą na czarny rynek, gdzie nigdy nie wiesz, co kupujesz i jakiej jakości. PiS może to wykorzystać.
|
|
|
![]() |
|
https://businessinsider.com.pl/gospodarka/andrzej-domanski-wskazal-na-glowny-powod-nowelizacji-budzetu-nie-sa-nim-niskie-wplywy/9gqt64c
Minister powiedział, że w nowelizacji dochody z VAT zostały zaplanowane na poziomie niższym o 22,9 mld zł niż w pierwotnym budżecie. Dochody z CIT będą niższe o 11,5 mld zł, niższe też o ok. 11,5 mld zł będą wpływy z PIT, choć w większości – wskazał Domański – ten ubytek wynika z przekazania środków z PIT samorządom. Czyli się chłopaczyna jebnął o ponad czterdzieści miliardów... ![]() Przynajmniej miał dobre intencje... ![]() To są właśnie ci kompetentni fachowcy ... ![]() |
|
|
![]() |
|
Batman jakbyś ocenił ministra finansów za czasów rządów pisiora, który by sobie źle wyliczył wpływy do budżetu o ponad 40 miliardów złotych?
![]() Moim zdaniem ten Domański to jakiś tuman... ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Prawybory w POKOmunie, jak będziecie głosować? ![]() Ja wybieram Czaska bo wyższy i lepiej mu z oczu patrzy... ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT ![]() Prawybory w POKOmunie, jak będziecie głosować? ![]() Ja wybieram Czaska bo wyższy i lepiej mu z oczu patrzy... ![]() Gdyby Carrey miał brodę to podobieństwo jednego i drugiego było by UDERZAJĄCE (po CAMPUS POLSKA) |
|
|
![]() |
|
Trzaskający Rabiej czy Radek Zdradek.
Jeden przez żonę a drugi przez zastępcę dobrze służy Globalnej Bandzie. Widzicie różnice ![]() Pewnie w Petru i w Szymku tez doszukiwaliście się różnicy ![]() To g.wno różnice. To niskokaloryczne guano dla przeżuwaczy parzystokopytnych. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich udając trzeciego lepszego, to ich droga ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Trzaskający Rabiej czy Radek Zdradek. Jeden przez żonę a drugi przez zastępcę dobrze służy Globalnej Bandzie. Widzicie różnice ![]() Pewnie w Petru i w Szymku tez doszukiwaliście się różnicy ![]() To g.wno różnice. To niskokaloryczne guano dla przeżuwaczy parzystokopytnych. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich udając trzeciego lepszego, to ich droga ![]() Co zmieniła Ci się erotyka wypowiedzi. Kiedyś kulturalnie i na temat, teraz praktycznie tak samo ja lewackie trolle. Ktoś przejął Twoje konto czy dałaś się indoktrynować? P.S. Chodziło mi o podobieństwo Trzaskowskiego i Tuska |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT Masz dużo racji batman, ale po części to wynika ze słabości naszych elit politycznych. Nie mamy/mieliśmy do tej pory przy władzy ekipy potrafiącej w sposób sprawny walczyć o nasze interesy. Ani żaden pisior ani nikt z POKO-muny nie stanowi na to remedium. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich , nie tędy droga... ![]() https://www.youtube.com/watch?v=EDT8BfvOuIo&t=734s Trzaskający Rabiej czy Radek Zdradek. Jeden przez żonę a drugi przez zastępcę dobrze służy Globalnej Bandzie. Widzicie różnice ![]() Pewnie w Petru i w Szymku tez doszukiwaliście się różnicy ![]() To g.wno różnice. To niskokaloryczne guano dla przeżuwaczy parzystokopytnych. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich udając trzeciego lepszego, to ich droga ![]() Przepraszam za nieprecyzyjność, juz poprawiłam do czego pisałam Re ![]() To równie możliwe jak walka z Niemcami i Francami w PE,,,, Good Luck Sławko, pokaz mięśnia ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
Tutaj szczególnie jestem wrażliwa, wierzcie mi, wiecie ze mi moją fotkę zakuli w kajdany żeby czytelnikom trudniej było mnie znaleźć. Prawdziwa liberalna demokracja, postępowość i all dewiacje inclusive.
Trump przypomniał swoja obietnice o zwalczaniu cenzury. Ja myślę ze to się wszystkim spodoba i się przyjmie ![]() “When I am President, this whole rotten system of censorship .. Read more at: http://times(...)gn=cppst Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
to trzeba zobaczyc
https://youtu.be/EDT8BfvOuIo?si=P93bqMS61Paye7W6 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
![]() |
|
Ważne info:
![]() Zdanie Matyldy Damięckiej , jej brata Mateusza , Artura Barcisia czy Wojciecha Manna to dla mnie ważne przesłanie . Dzięki nim i innym celebrytom wiem co jest naprawdę cenne... ![]() Właśnie dlatego oglądam tvn i głosuję na POKO-munę , nie jestem taki jak , ci co oglądają republikę i głosują na pisiora. Jestem dumnym Europejczykiem miłującym praworządność , wolne sądy i wpierającym małżeństwa gejów i lesbijek... ![]() |
|
Dołączył: 1 Lut 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
![]() |
|
Prawdziwy Europejczyk
![]() Tymczasem jedno zło ![]() https://youtube.com/shorts/PmDxg6nGEGY?si=VPJ0KiiGg5X6vadM Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
![]() Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować? ![]() |
|
|
![]() |
|
Nie widzę chętnych do dementowania, co się stanęło chłopcy
![]() ![]() Mamy nadzieje ze to nie demencja zawodowa o tym co wyprawialiście latami z wafelkami. Homo otwartość, światopoglądowa inkluzyjność, świat bez granic i sensu Liberalnej Lewicy jest nam znany i boleśnie doświadczany. https://www.youtube.com/watch?v=-qfzqBr1qh0 Nie ma żartów z elitą globalistów i ambitnym małym biznesem ( tak jak na obrazie "Eyes wide shut" człowiek niczego się nie domyśla co się dzieje). Dwie próby impeachment, 40 spraw sadowych z totalnej d.py, podpalone rasistowsko miasta przez BLM, demolka pomników przez bojówki WOKE po całej Ameryce a nawet Covid za jego prezydentury. Wytrzymał i Kamala kaput, nawet Opaleni i Blondynki nie były za nią. Ludzie mają juz dość tych zielono tęczowych lunatyków chcących wykorzystać wszystkich bo są lepsi. Naprawdę wielkie siły się ścierają na zapleczu i w cieniu. Do której strony dołączyła potęga Konfederacji? Niemców i France juz dawno wgnietliby w ziemie gdyby im tylko pozwolono. Ostatnio byli wyraźnie bardziej elastyczni dla okupującej nas Ameryki,,, po za zwyczajowym szczękościskiem na myśl o wyborcach PiS i Hałowni którzy do nich nie przechodzą. A czas nieubłaganie tyka,,, jedno zło ale trzeba wybrać rokujące nadzieje na poprawę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
|