|
|
|
CYTAT Batman rzuć okiem i sam zobacz gdzie jest miejsce Polski w Europie. Pod rządami naszego ryżego pana premiera, tego którego tak kochacie... https://x.com/Borys61581538/status/1854851246441533649 No idąc twoją logiką to premier Albanii w takim razie jest czołowym przywódcą w Europie. Masz jeszcze jakieś powalające ciekawostki? ***** *** |
|
|
|
|
***** *** |
|
|
|
|
O ile dobrze kojarzę Albania nie jest członkiem UE batman...
Ale nawet gdyby była pełnoprawnym członkiem a nie tylko gościem na nieformalnym spotkaniu przywódców Unii , to przypuszczam że miała by więcej do powiedzenia niż nasz pan ryży premier... |
|
|
|
|
Tym bardziej albański premier musi być szychą.
Pisiory miały za to zawsze najwięcej do powiedzenia w UE, problem był tylko taki, że nikt ich nie słuchał. Ale oni zawsze byli odklejeni. ***** *** |
|
|
|
|
Batman spójrzmy prawdzie w oczy. Pisiory na użytek wewnętrzny udawali waleczność o polskie interesy w Brukseli. Po czym zgadzali się dosłownie na każde, nawet najbardziej głupie unijne dyrektywy. Niech ich piekło pochłonie...
Tusk szedł do wyborów z przekazem: mnie nikt w UE nie ogra! Tymczasem jedyni decyzjni politycy unijni to szefowa Komisji, kanclerz Niemiec i prezydent Francji. Cała reszta to tło. Teraz to chyba nawet Orban bardziej się liczy w UE niż nasz pan ryży premier... W każdy razie Tusk nigdy nie był kimś wartym uwagi. Nawet będąc szefem Rady Europejskiej był nikim. Znasz nazwisko obecnego? Ja też nie... |
|
|
|
|
Bolo, spójrzmy prawdzie w oczy. Nie znaczymy wiele w Europie i nigdy nie znaczyliśmy. I nie wydaje mi się, żeby to się miało zmienić bez względu na to kto tym krajem będzie rządził.
***** *** |
|
|
|
|
Masz dużo racji batman, ale po części to wynika ze słabości naszych elit politycznych. Nie mamy/mieliśmy do tej pory przy władzy ekipy potrafiącej w sposób sprawny walczyć o nasze interesy. Ani żaden pisior ani nikt z POKO-muny nie stanowi na to remedium. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich , nie tędy droga...
https://www.youtube.com/watch?v=EDT8BfvOuIo&t=734s |
|
|
|
|
Dzień Dobry. Dla wspierających mnie: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu |
|
|
|
|
Likwidując e-recepty koalicja 13 grudnia pozamiatała własny elektorat. Efekt jest do przewidzenia. Ludzie sobie poradzą i zamiast kupować produkty lecznicze przebadane, bezpieczne, z legalnego źródła, to pójdą na czarny rynek, gdzie nigdy nie wiesz, co kupujesz i jakiej jakości. PiS może to wykorzystać.
|
|
|
|
|
https://businessinsider.com.pl/gospodarka/andrzej-domanski-wskazal-na-glowny-powod-nowelizacji-budzetu-nie-sa-nim-niskie-wplywy/9gqt64c
Minister powiedział, że w nowelizacji dochody z VAT zostały zaplanowane na poziomie niższym o 22,9 mld zł niż w pierwotnym budżecie. Dochody z CIT będą niższe o 11,5 mld zł, niższe też o ok. 11,5 mld zł będą wpływy z PIT, choć w większości – wskazał Domański – ten ubytek wynika z przekazania środków z PIT samorządom. Czyli się chłopaczyna jebnął o ponad czterdzieści miliardów... Przynajmniej miał dobre intencje... To są właśnie ci kompetentni fachowcy ... |
|
|
|
|
Batman jakbyś ocenił ministra finansów za czasów rządów pisiora, który by sobie źle wyliczył wpływy do budżetu o ponad 40 miliardów złotych?
Moim zdaniem ten Domański to jakiś tuman... |
|
|
|
|
Prawybory w POKOmunie, jak będziecie głosować? Ja wybieram Czaska bo wyższy i lepiej mu z oczu patrzy... |
|
|
|
|
CYTAT Prawybory w POKOmunie, jak będziecie głosować? Ja wybieram Czaska bo wyższy i lepiej mu z oczu patrzy... Gdyby Carrey miał brodę to podobieństwo jednego i drugiego było by UDERZAJĄCE (po CAMPUS POLSKA) |
|
|
|
|
Trzaskający Rabiej czy Radek Zdradek.
Jeden przez żonę a drugi przez zastępcę dobrze służy Globalnej Bandzie. Widzicie różnice Pewnie w Petru i w Szymku tez doszukiwaliście się różnicy Oby nie zbyt głęboko. To g.wno różnice. To niskokaloryczne guano dla przeżuwaczy parzystokopytnych. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich udając trzeciego lepszego, to ich droga Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Trzaskający Rabiej czy Radek Zdradek. Jeden przez żonę a drugi przez zastępcę dobrze służy Globalnej Bandzie. Widzicie różnice Pewnie w Petru i w Szymku tez doszukiwaliście się różnicy Oby nie zbyt głęboko. To g.wno różnice. To niskokaloryczne guano dla przeżuwaczy parzystokopytnych. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich udając trzeciego lepszego, to ich droga Co zmieniła Ci się erotyka wypowiedzi. Kiedyś kulturalnie i na temat, teraz praktycznie tak samo ja lewackie trolle. Ktoś przejął Twoje konto czy dałaś się indoktrynować? P.S. Chodziło mi o podobieństwo Trzaskowskiego i Tuska |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Masz dużo racji batman, ale po części to wynika ze słabości naszych elit politycznych. Nie mamy/mieliśmy do tej pory przy władzy ekipy potrafiącej w sposób sprawny walczyć o nasze interesy. Ani żaden pisior ani nikt z POKO-muny nie stanowi na to remedium. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich , nie tędy droga... https://www.youtube.com/watch?v=EDT8BfvOuIo&t=734s Trzaskający Rabiej czy Radek Zdradek. Jeden przez żonę a drugi przez zastępcę dobrze służy Globalnej Bandzie. Widzicie różnice Pewnie w Petru i w Szymku tez doszukiwaliście się różnicy Oby nie zbyt głęboko. To g.wno różnice. To niskokaloryczne guano dla przeżuwaczy parzystokopytnych. Ci ludzie potrafią tylko kłamać i jątrzyć jednych na drugich udając trzeciego lepszego, to ich droga Przepraszam za nieprecyzyjność, juz poprawiłam do czego pisałam Re Czekam na tych premierów którzy teraz będą strzelać albo prymitywnie oczerniać Trumpa. To równie możliwe jak walka z Niemcami i Francami w PE,,,, Good Luck Sławko, pokaz mięśnia Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tutaj szczególnie jestem wrażliwa, wierzcie mi, wiecie ze mi moją fotkę zakuli w kajdany żeby czytelnikom trudniej było mnie znaleźć. Prawdziwa liberalna demokracja, postępowość i all dewiacje inclusive.
Trump przypomniał swoja obietnice o zwalczaniu cenzury. Ja myślę ze to się wszystkim spodoba i się przyjmie Ale tam są sądy, nie takie "praworządne" jak w Polsze. “When I am President, this whole rotten system of censorship .. Read more at: http://times(...)gn=cppst Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
to trzeba zobaczyc
https://youtu.be/EDT8BfvOuIo?si=P93bqMS61Paye7W6 "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Ważne info:
Zdanie Matyldy Damięckiej , jej brata Mateusza , Artura Barcisia czy Wojciecha Manna to dla mnie ważne przesłanie . Dzięki nim i innym celebrytom wiem co jest naprawdę cenne... Właśnie dlatego oglądam tvn i głosuję na POKO-munę , nie jestem taki jak , ci co oglądają republikę i głosują na pisiora. Jestem dumnym Europejczykiem miłującym praworządność , wolne sądy i wpierającym małżeństwa gejów i lesbijek... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować? |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Prawdziwy Europejczyk
Tymczasem jedno zło https://youtube.com/shorts/PmDxg6nGEGY?si=VPJ0KiiGg5X6vadM Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Czy jakiś racjonalny masochista otyły rowerzysta albo chociaż zwykły batman może to zdementować? |
|
|
|
|
Nie widzę chętnych do dementowania, co się stanęło chłopcy
Mamy nadzieje ze to nie demencja zawodowa o tym co wyprawialiście latami z wafelkami. Homo otwartość, światopoglądowa inkluzyjność, świat bez granic i sensu Liberalnej Lewicy jest nam znany i boleśnie doświadczany. https://www.youtube.com/watch?v=-qfzqBr1qh0 Nie ma żartów z elitą globalistów i ambitnym małym biznesem ( tak jak na obrazie "Eyes wide shut" człowiek niczego się nie domyśla co się dzieje). Dwie próby impeachment, 40 spraw sadowych z totalnej d.py, podpalone rasistowsko miasta przez BLM, demolka pomników przez bojówki WOKE po całej Ameryce a nawet Covid za jego prezydentury. Wytrzymał i Kamala kaput, nawet Opaleni i Blondynki nie były za nią. Ludzie mają juz dość tych zielono tęczowych lunatyków chcących wykorzystać wszystkich bo są lepsi. Naprawdę wielkie siły się ścierają na zapleczu i w cieniu. Do której strony dołączyła potęga Konfederacji? Niemców i France juz dawno wgnietliby w ziemie gdyby im tylko pozwolono. Ostatnio byli wyraźnie bardziej elastyczni dla okupującej nas Ameryki,,, po za zwyczajowym szczękościskiem na myśl o wyborcach PiS i Hałowni którzy do nich nie przechodzą. A czas nieubłaganie tyka,,, jedno zło ale trzeba wybrać rokujące nadzieje na poprawę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|