NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »
«« « ... 108 109 110 111 112 113 114 ... » »»
Wszystko o POKO, Stary temat nie przyjmuje nowych wpisów
ff
Wysłany: 29 Paź 2024r. 21:06  
Zaklinanie rzeczywistości jest wtedy kiedy ktoś wierzy że politycy pokroju Tuska czy Kaczyńskiego są w stanie zrobić coś dobrego dla naszego kraju...umiech

Chyba nie tylko batman wyczerpuje definicję tego określenia...umiech

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 29 Paź 2024r. 21:06  

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2024r. 21:09  
CYTAT
@Goodmanku, Zaklinanie rzeczywistości nie pomoże POKOmunie

Jeżeli teorii nie potwierdzają fakty to po to mamy konkrety.

PS.
A może prawica potrafi rządzić i lubi pracować wiec ma z czego być dobrze opłacana.
Natomiast tzw. Lewica liberalnie rządzi "róbta co chceta" i PO zbójnicku grabi "my rozliczamy poprzedników, my nie pracujemy" wiec na końcu brakuje na wszystko ciemnemu ludowi. Dla zbójów wystarczy.

Matematycznie to lepsza jest pierwsza opcja dla większości. Czy ktoś może to zdementować?

Gdzie jest Anżej?

PS.

Obrazek

Po tysiaku za każde kłamstwo Baski Lewackiej cool girl
Wiem ze nowomowa nie ma żadnej wartości ale po tysiaku to zbyt tanio na polskojęzyczną rezydenturę. Po uwłaszczaniu się rodziców stać ich na piątka.

Zaklinanie rzeczywistości niczym nie różni się od przeklinania przeszłości.

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2024r. 21:13  
https://m.youtube.com/watch?v=iEtLdQUxpOk&t=12s&pp=ygUJc3Rhbm93c2tp

Skąd zwykły ksiądz prowadzący fundację miał miliony złotych ?umiech

Czy jakiś widz Republiki może nam to wyjaśnić?umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 29 Paź 2024r. 21:17  
Był sumienny i oszczędny jak ja?

Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel.
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 05:57  
CYTAT
Był sumienny i oszczędny jak ja?

W takim razie dlaczego nas okradał i żył rozrzutnie?

Ty też to robisz?

socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 08:16  
CYTAT
https://m.youtube.com/watch?v=iEtLdQUxpOk&t=12s&pp=ygUJc3Rhbm93c2tp

Skąd zwykły ksiądz prowadzący fundację miał miliony złotych ?umiech

Czy jakiś widz Republiki może nam to wyjaśnić?umiech

Tak, wystarczy poczytać komentarze to powinno Ci się rozjaśnić.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 08:22  
CYTAT

Jaki masz dowód na to że Cię okradał?! Jeżeli jesteś w jego posiadaniu dlaczego nie złożysz doniesienia do prokuratury?!

Sam możesz ponieść karę:
Art. 240. - [Karalne niezawiadomienie o przestępstwie] - Kodeks karny.

Człowiek ma po to rozum aby go używać i się rozwijać. Zacznij z niego korzystać i przestań powtarzać głupoty.

Wiem że należysz do "farmy trolli" ale mam do Was prośbę abyście pomyśleli o młodych ludziach którzy to czytają. Kiedyś Wam się to odbije i to porządną czkawką.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 08:51  
Kiedyś CBA nagrała Kwaśniewską jak niby sprzedawała buty w rozmiarze europejskim ( Euro) albo w rozmiarze amerykańskim ( dolar). Wszyscy wiedzieli że chodziło o sprzedaż willi w Kazimierzu, ale weź to udowodnij w sądzie...umiech

Z księdzem będzie tak samo. Rzecz w tym że prowadząc wystawne życie ( wydając miliony złotych) nawet jeśli nie uda mu się udowodnić że okradł własną fundację, to i tak sprzeniewierzył się wszystkiemu do czego został powołany. Nie jest to żaden męczennik, tylko zwykły kombinator. Właśnie przez takich księży ( no i może jeszcze przez pedofilę) kościół jest tu gdzie jest...umiech

Został aresztowany i trzymany w areszcie na pokaz. Nasz pan ryży premier chciał pokazać jak to niby nie rozlicza pisiora, przy okazji oberwało się temu gagatkowi w koloratce. Ale robienie z niego drugiego Popiełuszki to gruba przesada...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 09:15  
CYTAT
Nie jest to żaden męczennik, tylko zwykły kombinator. Właśnie przez takich księży ( no i może jeszcze przez pedofilę) kościół jest tu gdzie jest...umiech

Pierwszy rzucasz kamieniem?

Kościół jest w tym miejscu m.in. przez takie Twoje gadanie no i przez bierność katolików. Tak, nadstawiamy drugi policzek ale i nie możemy dać się stłamsić.

Piszesz o żadkich, potwierdzonych, przypadkach pedofilii wśród księży. Dlaczego nie napiszesz o pedofilii wśród "elit"? Co z Sopotem? Dlaczego nie drążysz tematu Jeffreya Epsteina?
Dlaczego nie wypowiadacie się o pedofilii wśród muzułmanów, o zbiorowych gwałtach? Odpowiedź jest prosta - bo się boicie!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 09:28  
Z takim tekstem to akurat nie do mnie. Kiedyś batman czy tam jakiś inny ancymon ze strony uśmiechniętych pisał o Romanie Polańskim którego załatwiła nieletnia prostytutka. Może jeszcze gdzieś to jest co mu odpisałem...umiech

Jak dla mnie człowiek który wykorzystuje seksualnie dziecko zasługuje na karę śmierci i to w sposób najbardziej bolesny z możliwych. Ewentualnie na fizyczną kastrację. Bez względu na to czy jest księdzem politykiem czy celebrytą. Katolikiem żydem czy wyznawcą Allaha...umiech

Jest faktem że nie każdy ksiądz to pedofil a nawet statystyczne jest ich więcej nawet wśród nauczycieli niż u duchownych, ale niestety zbyt wiele było przypadków załatwiania takich spraw po cichu. Mam nadzieję że to już przeszłość, jeżeli nie to kościół po prostu odejdzie do lamusa...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 09:43  
CYTAT
CYTAT

Jaki masz dowód na to że Cię okradał?! Jeżeli jesteś w jego posiadaniu dlaczego nie złożysz doniesienia do prokuratury?!

Sam możesz ponieść karę:
Art. 240. - [Karalne niezawiadomienie o przestępstwie] - Kodeks karny.

Człowiek ma po to rozum aby go używać i się rozwijać. Zacznij z niego korzystać i przestań powtarzać głupoty.

Wiem że należysz do "farmy trolli" ale mam do Was prośbę abyście pomyśleli o młodych ludziach którzy to czytają. Kiedyś Wam się to odbije i to porządną czkawką.

Zawiadomienie o przestępstwie zostało złożone. Sam oskarżony unikał składania wyjaśnień.

Dobrze że się władza zmieniła bo nadal by kradli.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 11:24  
CYTAT
Jak Pinokio dwa lata temu ogłosił że budżet na 2023 będzie miał deficyt w wysokości 100 miliardów złotych, to było larum na cały kraj. A tu sobie nasz pan ryży premier na legalu podnosi deficyt (z planowanego na 180 miliardów złotych) na 240 , i jest git. Ważne że pisior nie rządzi...smiech2

Pinokio i jego ludzie to akurat lubli się bawić w kreatywną księgowość więc te liczby to niewiele znaczą.

CYTAT
A może prawica potrafi rządzić i lubi pracować wiec ma z czego być dobrze opłacana.

Jesli w ten sposób tłumaczysz przekręt na 500 baniek to raczej ty zaklamujesz rzeczywistość.

CYTAT
Pierwszy rzucasz kamieniem?

Kościół jest w tym miejscu m.in. przez takie Twoje gadanie no i przez bierność katolików. Tak, nadstawiamy drugi policzek ale i nie możemy dać się stłamsić.

Bronił byś tej czarnej mafii nawet gdyby wpadła ci do domu, zabrała oszczędności i zgwałciła matkę. Już były takie przypadki, gdy z molastowanego dziecka zrobiono winnego bo się poskarżył, że ksiądz go dotyka.
CYTAT

No właśnie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 11:33  
CYTAT
Tak, wystarczy poczytać komentarze to powinno Ci się rozjaśnić.

I tak się żyje w tej bańce. No ale on UZYWA ROZUMU!!!

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 12:16  
Batman żeby nie wiem jaką kreatywną księgowość Pinokio uprawiał, to pewnych rzeczy nawet on nie był w stanie przeskoczyć. Innymi słowy pisowski budżet na 2023 z dziurą na ponad sto miliardów złotych wydaje się całkiem rozsądny w porównaniu do 240 miliardów których zabraknie w przyszłym roku...umiech

Wpływy ze wszystkich podatków lecą na łeb na szyję ( najbardziej VAT) i budżet ledwo zipie. To nie jest wiedza tajemna i wystarczy cokolwiek zagłębić się w temacie żeby się dowiedzieć że z finansami publicznymi dzieje się coś niedobrego...umiech

Te 500 milionów co je Szopa zajebał jeszcze bardziej obala twoje poglądy. No sam pomyśl, skoro za pisiora tak bardzo kradli, to dlaczego teraz jest rekordowo wysoki deficyt budżetowy? Trywializując pisior kradł, a kasy i tak starczało. A teraz nie kradną a kasy i tak dalej nie ma...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 12:18  
"Goodman" - za dużo czasu spędzasz oglądając Cartoon Network.

Co jeszcze napiszesz? Poczekaj, jeszcze trochę będziesz miał możliwość wypowiadania się na temat muzułmanów.
Ciekawe czy wtedy będziesz taki cwany good

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 12:21  
Mam taką propozycję aby na wpisy Goodman-a i innych członków "farmy" nie odpowiadać. Może forum samo się oczyści.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 12:56  
Budżet tegoroczny to nie jest kwestia jednego roku ani tego kto ile ukradł ale bardziej skomplikowana sprawa. Ja mam większe zaufanie do Platfusow, ty do Pisiorow. Tu się nie dogadamy.

CYTAT
Goodman" - za dużo czasu spędzasz oglądając Cartoon Network.

W Cartoon Network jest mniej bajek niż w twojej Republice.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 14:49  
Obrazek

To pewnie przez te pieniądze z KPO które nam Donek załatwił...umiech

Chłop nam przywiózł całe palety euro, i od razu są efekty...umiech

Biję się w pierś. Ta nowelizacja dotyczy obecnego budżetu. W 2025 jak nic będzie brakowało 300 miliardów...umiech

Tak to właśnie wygląda jak rządzą kompetentni fachowcy...umiech

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 15:00  
"Goodman" - nadal brak sensacji o muzułmanach. Boisz się?

Prywatna wiadomość 

Ostrzeżenia: 0%
ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 15:03  
Obrazek

Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem....
Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 15:06  
Co ty chcesz? Weź się wypowiedź jakoś klarownie bo nie wiem o co ci chodzi. Mam obrazić muzułmanów czy jak? Pisz do mnie wyraźnie.

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 15:10  
"mirek777" - musisz mnie wspomóc. Może przemówi do niego (Goodman-a) "pismo obrazkowe"

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 15:14  
Masz pismo obrazkowe. Zadowolony?

Obrazek

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 15:19  
Krajowy Plan Odbudowy nie uzdrowił budżetu?

W takim razie za co nas sprzedali złodzieje z PISu?

Prywatna wiadomość 

ff
Wysłany: 30 Paź 2024r. 15:52  
Jeżeli pisior nas sprzedał regresie, to wychodzi na to że pokomunista bardziej...umiech

Obrazek

A miało być tak pięknie...umiech

Prywatna wiadomość 

«« « ... 108 109 110 111 112 113 114 ... » »»

NawigacjaStart » Forum » Off-Topic » Polityka i gospodarka »