|
|
|
Witam. Czy miał ktoś z Was rwę kulszową? Pytam, bo moja znajoma cierpi na tę dolegliwość i lekarz rodzinny przepisuje jej leki przeciwbólowe, które jej nie pomagają. Proszę o pomoc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzień Dobry Kochana Karmen. |
|
|
|
|
To jest ciężka przypadłość zapalenia nerwu kulszowego miałem to ale się wyleczyłem w 80%.Nie wiem czy to pomogło ale był taki lekarz Czech Albin i położył mnie w 1999roku na oddział rehabilitacji pod hutą i ostrzykiwał mi ten nerw czyli 5 zastrzyków od kręgosłupa a ostatni przy kostce co drugi dzień .Leżałem 2 tygodnie a potem jeszcze przez 5 dni po jednym zastrzyku z 3 witamin B12 i inne.Było to bolesne .Po tym pojechałem do senatorium i miałem okłady borowinowe przez 15 dni .Tego teraz nkt nie robi bo to bła mikstura doktora Czecha .Już go nie ma a szkoda że inni nie praktykują jego metod.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Kochana Karmen. Jebnij się w łeb. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzień Dobry Kochana Karmen. Jebnij się w łeb. Popieram , dla pewności najlepiej dwa razy . Co " on " ma z tą Pepsi ? . |
|
|
|
|
Lekarze przekonują, że teraz najlepsze lekarstwo na prawie wszystko to szczepionka na kowid. Ale ile w tym prawdy to nie wiadomo.
|
|
|
|
|
@ maszynista |
|
|
|
|
CYTAT @ maszynista Obawiam się że to nie było na covid. |
|
|
|
|
Napisałam stronę internetową poradni która leczy dobrze i pomaga w rwie kulszowej i został mój wpis skasowany.
A głupie wpisy Thomasa o wypiciu piwa i pepsi są widoczne |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Czy miał ktoś z Was rwę kulszową? Pytam, bo moja znajoma cierpi na tę dolegliwość i lekarz rodzinny przepisuje jej leki przeciwbólowe, które jej nie pomagają. Proszę o pomoc. Prosze sobie kupic lampe na podczerwien. W sklepie np. RTV AGD. Prosze naswietlac 2-3 razy dziennie po 15 minut. Na pewno pomoze. |
|
|
|
|
Stawiać banki, wygrzewać miejsca bolące moksą niebiańska (jak zrobić można znaleźć w necie )i smarować DMSO
|
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry Kochana Karmen. A potem Thomciu odmów paciorek,zrób siku, wstań z łózka i... zmień pościel i majty. Rytuał przecież znasz. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|