|
|
|
Mam pytanko, jakiego rodzaju działalności, firmy wam brakuje w naszym mieście, z czego chcielibyśie korzystać a tego nie ma?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanko, jakiego rodzaju działalności, firmy wam brakuje w naszym mieście, z czego chcielibyśie korzystać a tego nie ma? agencja towarzyska dla kobiet !!!! może nie ja ale nasze kobiety będą bardzo szczęśliwe kiedy my idziemy na mecz !!!! BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
~~Zipp | |
|
|
Sklep z częściami elektronicznymi taki jak np w Leżajsku albo sklep z częściami do skuterów (ogólnie jednośladów)bo najbliższy takowy jest aż w Rzeszowie.
|
|
|
|
|
|
CYTAT Sklep z częściami elektronicznymi Jest na ul. Hutniczej 1 A B O R C J A - holokaust nienarodzonych. WOLNOŚĆ NIE OZNACZA, ŻE MNIE WOLNO WSZYSTKO A TOBIE NIC!!! |
|
|
|
|
Czyżby ktoś tu chciał założyć własna działalność gospodarcza tylko nie ma pomysłu w co zainwestować ??
|
|
|
|
|
wypozyczalnia quadów wszak lasów nei brakuje.
A na powaznie nie ma firmy idealnej "Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
~~afk=== | |
|
|
STALOWA WOLA POTRZEBUJE FABRYKI TALENTÓW. POCZAWSZY OD PREZYDENTA, KOŃCZĄC NA ZAMIATACZACH ULIC. JESTEŚMY JEDNA WIELKA KUPĄ ŚMIECHU. TAKIE MIASTO, A NAWET DWORCA PKP NIE MA TYLKO PRZYSTANKI. Z DW. PKS DOJECHAĆ MOZNA JAK ZA KOMUNY DO KILKU WIĘSZYCH MIAST. A W TBG PRAWIE DO CAŁEJ POLSKI. PO STALOWEJ WOLI JEŻDZA PUSTE MKS-Y BO ROZKŁAD JEST DLA PREZYDENTA LUB WÓJTA A LUDZIE CAŁYMI TABUNAMI ZAPIER....DALAJĄ NA PIECHE. MÓWI SIĘ O KRYZYSIE, PENSJE OBCINAJĄ, A W SKLEPACH CO STANIAŁO?, SPÓŁDZIELNIE ILE NAM POMOGŁY W CZYNSZU??? ROBIA ZE STARUCHAMI PO 1000 ZŁ EKSPLOZJE NA ZABŁOTNIAŁYM, PODSANIU....BRAKUJE NAM JAKO MIESZKAŃCOM....MNIE. JA BYM ZROBIŁ CO TRZEBA.
|
|
|
|
|
|
zgadzam sie
|
|