|
|
|
Taka historia ...
Byłam z dwójką małych dzieci na basenie. Ceny biletów: ja: 12zł dzieci: 2 razy po 8zł Przed nami w kolejce dwóch panów (bez dzieci) płaciło po 6zł Kto wymyśla takie absurdalne cenniki ?!? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A może Panowie korzystali z jakiś obniżek dla Zakładów Pracy lub innych benefitow związanych z jakimś zakładem
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
Dokładnie.Są też zniżki na kartę dużej rodziny i z zakładów pracy(bardzo duże zniżki w wielu miejscach pracy).
|
|
|
|
|
Dorosły facet z kartą dużej rodziny ma tańszy bilet niż małe dziecko !?
|
|
|
|
|
CYTAT Dorosły facet z kartą dużej rodziny ma tańszy bilet niż małe dziecko !? Dzieci z kartą dużej rodziny mają bilet po 4 zł. |
|
|
|
|
Czyli dla rodziny z dwójką dzieci bilety są dwa razy droższe! Jakiś geniusz to musiał wymyślić
|
|
|
|
|
CYTAT Czyli dla rodziny z dwójką dzieci bilety są dwa razy droższe! Jakiś geniusz to musiał wymyślić Zbulwersujesz się jeszcze bardziej jak dowiesz się, że 3 dziecko ma 2x większą ulgę podatkową, niż 2 pierwsze. Czwarte jeszcze większą. Nic, tylko rodzić dzieci i korzystać z tych "przywilejów". |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czyli dla rodziny z dwójką dzieci bilety są dwa razy droższe! Jakiś geniusz to musiał wymyślić Zbulwersujesz się jeszcze bardziej jak dowiesz się, że 3 dziecko ma 2x większą ulgę podatkową, niż 2 pierwsze. Czwarte jeszcze większą. A już totalnie odleci, jak kupi jakies dobro dziś za zaoszczędzone pieniądze, a jak będzie chciała sprzedać jutro z zyskiem to państwo wyciagnie rączki po część zysku |
|
|
|
|
A w czym problem?Mając dzieci dajesz ręce do pracy które w przyszłości będą pracować na Waszą emeryturę.I podkręcasz PKB bo uwierz mi że utrzyman ie(wychowanie) 3-4 dzieci to kolosalny wydatek.Młodzi mają zerowy PIT i co?Pracuje na tej uldze i bierze więcej ode mnie przy 15-letnim stażu.J aza to mam 500 plus...
|
|
|
|
|
CYTAT Dorosły facet z kartą dużej rodziny ma tańszy bilet niż małe dziecko !? Dorośli dostają Kartę dużej rodziny dożywotnio więc mogą z niej korzystać nawet jak ich dzieci są już dorosłe. |
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
[cy
|
|
|
|
|
Mnie jak nie stać to do sklepu nie chodzę.
|
|
|
|
|
ciesz się ciesz , bo po wyborach będziesz miał zawsze ----
|
|
|
|
|
Lepiej do Maca. Cheeseburger po 6 zeta.
|
|
|
|
|
CYTAT Taka historia ... Byłam z dwójką małych dzieci na basenie. Ceny biletów: ja: 12zł dzieci: 2 razy po 8zł Przed nami w kolejce dwóch panów (bez dzieci) płaciło po 6zł Kto wymyśla takie absurdalne cenniki ?!? SZOK ?? to chyba jakiś przekręt, skubneli cię na cztery zeta idź z tym na policje. Nasz kraj jest piękny tylko część ludzi to idioci i podatni na manipulacje z zewnątrz. |
|
|
|
|
mamy tu takiego blu się zwie...był jeszcze jeden taki zmanipulowany ksywa konfident - donosił co czynne a co nie
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Taka historia ... Byłam z dwójką małych dzieci na basenie. Ceny biletów: ja: 12zł dzieci: 2 razy po 8zł Przed nami w kolejce dwóch panów (bez dzieci) płaciło po 6zł Kto wymyśla takie absurdalne cenniki ?!? SZOK ?? to chyba jakiś przekręt, skubneli cię na cztery zeta idź z tym na policje. Nasz kraj jest piękny tylko część ludzi to idioci i podatni na manipulacje z zewnątrz. Ale ci panowie nie mieli bobasów i nie maja 500 plus. Moze zrzeknij się 500+ a my wyrownamy ceny biletów? |
|
|
|
|
CYTAT A w czym problem?Mając dzieci dajesz ręce do pracy które w przyszłości będą pracować na Waszą emeryturę.I podkręcasz PKB bo uwierz mi że utrzyman ie(wychowanie) 3-4 dzieci to kolosalny wydatek.Młodzi mają zerowy PIT i co?Pracuje na tej uldze i bierze więcej ode mnie przy 15-letnim stażu.J aza to mam 500 plus... A jak dzieci wyjadą za granicę pracować godnie bo tu beda głodowe pensje to co wtedy ? Czyja emeryturę wypracują twoją czy innego kraju. Dużo młodych stad wyjezdza a ty juz wiesz ze twoje jak dorosną akurat zostaną tu w tym pisowskim syfie gdzie obsrajtek rucha wszystkich przez kwartał conajmniej złotówkę na litrze a wy siedzicie w domach znaczy lubicie byc ruchani. A skoro można było ruchac na paliwie to teraz powtórka z rozrywki w cenach gazu. Obsrajtek jest i tak juz dumny ze finansujecie mu kolejne pałacyki i mozecie go cmoknac w tyłek. |
|
|
|
|
CYTAT A w czym problem?Mając dzieci dajesz ręce do pracy które w przyszłości będą pracować na Waszą emeryturę.I podkręcasz PKB bo uwierz mi że utrzyman ie(wychowanie) 3-4 dzieci to kolosalny wydatek.Młodzi mają zerowy PIT i co?Pracuje na tej uldze i bierze więcej ode mnie przy 15-letnim stażu.J aza to mam 500 plus... A jak dzieci wyjadą za granicę pracować godnie bo tu beda głodowe pensje to co wtedy ? Czyja emeryturę wypracują twoją czy innego kraju. Dużo młodych stad wyjezdza a ty juz wiesz ze twoje jak dorosną akurat zostaną tu w tym pisowskim syfie gdzie obsrajtek rucha wszystkich przez kwartał conajmniej złotówkę na litrze a wy siedzicie w domach znaczy lubicie byc ruchani. A skoro można było ruchac na paliwie to teraz powtórka z rozrywki w cenach gazu. Obsrajtek jest i tak juz dumny ze finansujecie mu kolejne pałacyki i mozecie go cmoknac w tyłek. |
|
|
|
|
|