|
|
|
Wiecie moze które kebaby bedą czynne jutro w swięto Trzech Kruli? Pozdrawiam
Nie wszyscy mają wolne nie ktorzy pracują |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wiecie moze które kebaby bedą czynne jutro w swięto Trzech Kruli? Krul jest tylko jeden. Jak się dowiesz, to daj znać. Strzelam, że to będzie ten sam, którego prowadzisz. |
|
|
|
|
Prawdziwi Krulowie jedzą tylko wieprzowinę
Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
|
|
|
CYTAT Wiecie moze które kebaby bedą czynne jutro w swięto Trzech Kruli? Pozdrawiam Nie wszyscy mają wolne nie ktorzy pracują Cytuję twój wpis. Czytam i wiem,że chodzi tobie o "Kruli"? Co to jest,albo czym lub kim jest? Z"Gimbazy wywodzisz się", czy to tylko" błont orto"w pisowni,jest w pytaniu o" kebabcie"? "Niektórzy" pisz w ten sposób. Poniżej adres czynnej kebabowni, w dniu Święta Trzech Króli. https://www.youtu(...)BhdDkebE SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A nie chodziło Ci czasami o święto "sześciu kruli"?
A tak na marginesie w Stalowej to są tylko kebaby kebabopodobne (po nich sran.e i nic więcej). Lepiej zamówić pizze |
|
|
|
|
Czytam i już poprawiam śię sorki oczywiście chodziło o swięto Trzech króli
jeszcze nie jadłem kebaba z wieprzowiną ale jadłem kebsa z baraniną w Zakopanym, całkiem smaczny, a mięso dosć tresciwe ógółęm się nie dowiedzialem a mogę nie mieć czasu chodzić po miescie |
|