Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
HIV i maciek chodzą już w pampersach
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Inteligentny człowiek nie da się przerobić na mięso armatnie, ani wcielić do pisowskiego wojska. Zapomnij o tym.
|
|
|
![]() |
|
CYTAT HIV i maciek chodzą już w pampersach No, a jedynym, któremu rzeczywiście przydałby się pampers, bo się zesrał, jesteś ty. Nikt, kto szanuje siebie, swoje obowiązki podczas pokoju, nie będzie ryzykował życia, rozwalenia kariery, czy wpadnięcia w długi przez widzimisię jakiegoś trepa, bo się komuś ubzdurało robić żołnierzy z cywili. |
|
|
![]() |
|
Ja akurat siedziałem tylko wewnątrz budynku, przy biurku podoficera.
Na zewnątrz było zimno, a ja chorowity byłem.[/justify][/cytat] ------------- Thomascu ![]() Dostałem w armii po dupie i to równo. ![]() Niczego nie żałuję. ![]() Myślisz, że gdyby była wojna głąbie, to w okopach będzie ogrzewania podłogowe? ![]() Będziesz miał ciepłą wodę, aby umyć dupsko? Służba 7.00 do 15.00? Jebaliśmy w błocie,śniegu i ..uj wie czym. ![]() Przeżyliśmy. Jestem "ciut starszy" od ciebie i moglibyśmy spotkać się np. w spec biatlonie w wersji 24H. Leżysz i kwiczysz.Kiedyś zaproponowałem ci zakład przebicie jeden "tauzen zylów" jak wygram,daję 10, kiedy"polegnę".Temat zdechł,ale pampersie,częściej zmieniaj tampony. Sayonara. ![]() Zamiast moro, ubieraj dalej "rurki"i stringi,farfoclu. ![]() "Chorowity"to masz łeb. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Protest nie wypalił. Wykopki nie umieją zmobilizować ludzi i niczego zorganizować, bo nie mają doświadczenia.
Warszawa - organizatorzy nie dopięli kwestii formalnych, ostatecznie nawet nie zarejestrowali wydarzenia i policja przepędziła tych kilku uczestników. Kraków - protestowało kilka osób z partii Libertarianie Wrocław - przyszło ok. 30 osób Po wyborach szykujcie się, że władza będzie powoływać losowych cywili na ćwiczenia i nikt nie piśnie. Wstyd, że feministki potrafią się zmobilizować, a faceci tylko wywołać szum w sieci. Co to o nas świadczy? ![]() https://www.wykop.pl/ludzie/PROTEST_DOSC/ Ktoś odpowiedział "W wojsku nauczycie się lepszej organizacji" coś w tym jest ![]() |
|
|
![]() |
|
@wyborca: ludzie są zbyt leniwi i roszczeniowi. Po prostu zapewne większość stwierdziła, że jemu się należy i niech inni zapi..ją...
Mogę się założyć, że jeszcze góra 2 pokolenia i wrócimy do legalnego i powszechnego podziału na panów i niewolników. |
|
|
![]() |
|
Po wyborach rząd PiSu pójdzie w pisdu. Wróci Tusk, a on jest niemiecki, a Niemcy mają zupełnie inne cele niż USA, którym służy PiS.
Skończy się machanie szabelką, skończy się wojenka, USA zostaną zmarginalizowane u nas, powstanie europejskie wojsko pod egidą Niemiec. Nigdy bym tego nie napisał, ale w tej sytuacji Tusk będzie o niebo lepszy. No chyba, że ktoś chce wojny na naszym terytorium to niech nadal popiera PiS. A jeśli faktycznie zwycięży oszołomstwo i PiS nadal cudem będzie rządziło i siłowo pod groźbą kar wcielało na mięso armatnie, to duża część ludzi w pełni sił zawodowych opuści ten kraik i będzie sobie żyć w spokojniejszych zakątkach Europy czy świata, zaś tutaj gospodarkę trafi już zupełnie szlag, bo nie będzie komu robić. |
|
|
![]() |
|
tym bardziej dziwie sie USA, że mając PIS nie wymusza na nim zmian, które posłużyłyby obywatelom, jest wręcz odwrotnie, Inflacja, wysokie podatki, ZUS, jeb.. srednich firm no i socjalizm jaki tu instaluje pis, dodatkowo rosnący dług i proba wymuszenia kasy dla zydow. Także to nie jest na dłuższa metę dobra polityka ze strony US. PIS popłynie przy najblizszych wyborach a my znów popłyniemy w stronę Europejskiego super państwa pod agudą Niemiec.. no przykre. z deszczu pod rynnę.
|
|
|
![]() |
|
Nie traćcie nadziei, może cumraci wygrają i Jaszczur zostanie waszym wodzem i zrobi tu drugą Białoruś
![]() |
|
|
![]() |
|
@madras: ?? jaszczur?? no weź, bo nie nadążam, że kto??
|
|
|
![]() |
|
Są zdjęcia. Na oko widać:
- Kraków - 40-50 osób - Wrocław - 20-30 osób - Warszawa - 30 osób na pamiątkowym zdjęciu O protestach mówiono w telewizji i pisano na lokalnych portalach. Czyli wnioski są dwa: 1. Nic nie może odbyć się bez polityki i grupy mocno zaangażowanych osób 2. Kiedy trzeba wyjść na ulice, to jednak się nie chce, jednak się boję Pokolenie Z wtopione w smartfony, gdzie strach przed przymusowym poborem jest z pewnością wyższy, nie czyta portali ani Wykopu, znacznie trudniej dotrzeć z zewnątrz i trzeba by zapłacić influencerom na Ti(c)kToku. Nie chodzi o sam pobór, a o zmianę przepisów po cichu, co PiS ma w zwyczaju. ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT @madras: ?? jaszczur?? no weź, bo nie nadążam, że kto?? Nie znasz? ![]() |
|
|
![]() |
|
@madras: nie no nie będę śledził "kariery" każdego zje.a na jutubie, wystarczy, że mamy kilku w rządzie, a oni odwalają gnój w takich ilościach, że normalny człowiek nie nadąży... co innego partyjni, ci mają z góry streszczenie i powiedziane co mają mówić i pisać, więc w myśleniu nie muszą się wysilać... a tak swoją drogą, to zapewne jakbym wstawił jakieś zdjęcie dowolnego ziemniaka, czy tam innego warzywa, czy czego tam se wymyślicie i podpisałbym: "znowu się odj..ło" to na pewno jakiś uczynny napisze mi co miałem na myśli, do takiej abstrakcji i absurdu doszło.
|
|
|
![]() |
|
To nie jest jakiś tam każdy zjeb - to jest zjeb główny, najpierwszy i najważniejszy
![]() Ale zaraz za nim jest Braun ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT To nie jest jakiś tam każdy zjeb - to jest zjeb główny ![]() To co ma pod furażerką(czepeczkiem),powoduje mój pewien"niewielki" brak zaufania co do jego... ![]() Ale nogi zdrowe ma. ![]() Co do pana Brauna,proponuję zwołać konsylium lekarskie.Może jakiś kaftanik mu założyć? ![]() Siebie wykluczam ze składu komisji,bo moja opinia już jest jednoznaczna-To de...il. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Jednodniowe szkolenia dla wszystkich chętnych „Trenuj z wojskiem” - druga edycja
Trzeba się zapisać w konkretnej jednostce. Sobota 14 stycznia
Sobota 21 stycznia
Sobota 28 stycznia
Sobota 4 lutego
Sobota 11 lutego
Sobota 18 lutego
Sobota 25 lutego
Szkoda, że nie w Nisku. Może w następnej edycji. |
|