|
![]() |
|
Dzisiaj zaszalałem z kasą.
![]() Kupiłem krzesło. ![]() Rachunek jaki dostanę,będzie spory,ale mimo to, podłączyłem do niego prąd... ![]() Mebel wielokrotnego użytku,z... dożywotnią gwarancją dla użytkownika! ![]() Czekam na poważne propozycje, któremu z debili je wysłać. ![]() Preferowany PiSiór. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT
Taka sama akcja sabotażu wśród ruskich mieszkających w Europie. https://twitter.com/WitoldGa/status/1566822405665857536
Dopytam bo zapewne dużo prądu zużywa ![]() Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzisiaj zaszalałem z kasą. ![]() Kupiłem krzesło. ![]() Rachunek jaki dostanę,będzie spory,ale mimo to, podłączyłem do niego prąd... ![]() Mebel wielokrotnego użytku,z... dożywotnią gwarancją dla użytkownika! ![]() Czekam na poważne propozycje, któremu z debili je wysłać. ![]() Preferowany PiSiór. ![]() Tylko taki debil jak ty, mógł napisać coś tak idiotycznego. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Tylko taki debil jak ja, mógł napisać coś tak idiotycznego. Posejdonku ![]() Podzielam twój pogląd. ![]() Autokrytyka-rozumiem,ale tak siebie "zaorałeś",że...? ![]() Jak jeszcze zrobisz sobie"samowpierdol",będzie OK. ![]() Niezły rodzaj psychoterapii. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Oddaliłeś się za daleko od swojego śmietnika i znowu bredzisz wieśniaku.
|
|