|
|
|
Dzisiaj zaszalałem z kasą.
Kupiłem krzesło. Rachunek jaki dostanę,będzie spory,ale mimo to, podłączyłem do niego prąd... Mebel wielokrotnego użytku,z... dożywotnią gwarancją dla użytkownika! Czekam na poważne propozycje, któremu z debili je wysłać. Preferowany PiSiór. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT
Taka sama akcja sabotażu wśród ruskich mieszkających w Europie. https://twitter.com/WitoldGa/status/1566822405665857536
Dopytam bo zapewne dużo prądu zużywa Co będziesz w nim robił? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Dzisiaj zaszalałem z kasą. Kupiłem krzesło. Rachunek jaki dostanę,będzie spory,ale mimo to, podłączyłem do niego prąd... Mebel wielokrotnego użytku,z... dożywotnią gwarancją dla użytkownika! Czekam na poważne propozycje, któremu z debili je wysłać. Preferowany PiSiór. Tylko taki debil jak ty, mógł napisać coś tak idiotycznego. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Tylko taki debil jak ja, mógł napisać coś tak idiotycznego. Posejdonku Podzielam twój pogląd. Autokrytyka-rozumiem,ale tak siebie "zaorałeś",że...? Jak jeszcze zrobisz sobie"samowpierdol",będzie OK. Niezły rodzaj psychoterapii. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Oddaliłeś się za daleko od swojego śmietnika i znowu bredzisz wieśniaku.
|
|