|
|
|
Stoję przed wyborem prysznic czy wanna. Ja preferuje prysznic i wanna mi do szczęścia niepotrzebna, ale mam córeczkę 5 lat i ona oczywiście korzysta z wanny. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy są tu osoby z małymi dziećmi które korzystają tylko z prysznica? Oczywiście jeśli wanna to tylko taka z parawanem żeby można było brać prysznic, ale marzy mi się sam prysznic bez brodzika...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wanna i zamontowany pryszn8c i parawan, dzieci lubia sie kapac w wannie, a czasem trzeba wziac prysznic to biora prysznic szybki i tez jest ok. Praktyczna wanna.
Na co dzień częściej korzystam z prysznica, jednak mieskzałam przez jakiś czas w mieszkaniu, w którym nie było wanny i bardzo mi jej brakowało. Tak wiec jak przeprowadziłam się do swojego domu, postsanowiłam zainwestować własnie w porządną wannę. https://lazie(...)ack.html Zamontowałam w niej taki parawan nawannowy i mam 2 w 1. |
|
|
|
|
Mogę doradzić co jest u mnie hitem:
Duza pralnia gdzie zmieszcze przynajmniej 3 suszarki, i duza szafe na srodki czystosci i zapasowe plyny + kabona prysznicowa z glebokim brodzikiem (chcialam gleboki zlew ale zdecydowalismy sie na kabine - idealne rozwiazanie latem kiedy po plewieniu scjagam z siebie wssystko w pralni i od razu prysznic. Duuuza kuchnia z wyjsciem na taras- z tarasu latem wchodze do domu po cos do picia lub do jedzenia a nie przed tv. Oswietlenie boczne- kinkiety, lampy stolowe i stojace wlaczane z naraz, sypialnia i garderoba przy sypialni, strych lub pomieszczenie do przechowywania sezonowego, i male pomieszczenie gospodarcze na pietrze zeby nieblatac z rzeczmi jak papier czy srodki czystkosci miedzy pietrami, bawialnia dla dzieci - jest wieksza szansa na utrzymanie porządku w sypialni- zwierzaki, miejsce bez podlogowki np pod schodami - same tam pojda jak bedzie im za goraco, cala strefa dzienna ma okn a od polnocy i zachodu, dzieki temu latem mozemy na caly dzien gdzies wyjechac bez obawy ze psy nam padna z przegrzania.... Zresztą polecam ten blog projektantów wnętrz z Małopolski https://maren(...)m/blogs/ Możesz znaleźć tutaj wiele ciekawych pomysłów na wnętrza. |
|
|
|
|
CYTAT Stoję przed wyborem prysznic czy wanna. Ja preferuje prysznic i wanna mi do szczęścia niepotrzebna, ale mam córeczkę 5 lat i ona oczywiście korzysta z wanny. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy są tu osoby z małymi dziećmi które korzystają tylko z prysznica? Oczywiście jeśli wanna to tylko taka z parawanem żeby można było brać prysznic, ale marzy mi się sam prysznic bez brodzika... zdecydowanie prysznic ponieważ: -praktyczniejszy -mniejsze zużycie wody -szybciej ... -mniej miejsca moje dzieciaki tylko prysznic, wanna stoi nieużywana i zajmuje miejsce... |
|
|
|
|
wanna + szkło hartowane nawannowe + deszczownica - dwa w jednym
|
|
|
|
|
Parawan jest dobry.
Używam takiego https://www.lazie(...)64,53,i/ od wielu lat i super się sprawdza. Wanna czasami się przydaje i wtedy jest dwa w jednym |
|
|
|
|
Prysznic spoko ale uwalić się w wannie po ciężkim dniu lub aktywności fizycznej z browarkiem w ręku-bezcenne...
|
|