|
|
|
Przypomnijmy, że w kilku placówkach w Polsce były prowadzone eksperymenty na dzieciach w wieku od 6 miesięcy do 12 lat. Na amerykańskiej rządowej stronie clinicaltrials.gov można znaleźć listę lokalizacji, gdzie miały być, lub były testowane preparaty Pfizera. W woj. śląskim zastrzyki podawano w punkcie w Siemianowicach Śląskich. Badania były prowadzone w czterech państwach: w USA, Hiszpanii, Polsce i Finlandii.
8 placówek w Polsce zgłosiło się do testowania szczepionki mRNA na niemowlętach Nagle rzecznik prasowy resortu zdrowia zakończył konferencję, choć do zadania pytania zgłosiła się nasza redakcja i Państwowa Agencja Prasowa (PAP). Niedzielski wszedł do budynku przychodni i wyszedł prawdopodobnie tylnymi drzwiami. Przed przychodnią zebrało się kilku mieszkańców powiatu tarnogórskiego. Przynieśli ze sobą polskie flagi i transparenty. – Jesteśmy tutaj po to, bo chcemy zapytać ministra zdrowia, kto odpowie za te 200 tys. nadmiarowych zgonów? Chcieliśmy też wiedzieć, dlaczego ministerstwo zdrowia ignoruje doniesienia na temat szkodliwości randapu – mówili uczestnicy pikiety. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Ja przyjąłem jedną dawkę Pfizer'a jako dawkę przypominającą w dniu 14.03.2022. |
|
|
|
|
CYTAT 1. Ja przyjąłem jedną dawkę Pfizer'a jako dawkę przypominającą w dniu 14.03.2022. Musisz czytac ze zrozumieniem - testowali na dzieciach - czyli cos co niebylo sprawdzane wczesniej , gdzie nie bylo wczesniej testowane tylko w naszym kraju. |
|
|
|
|
Proszę szkalować Ukraińców zgodnie z poleceniami centrali.
Szczepionki to temat przebrzmiały. Np. że strzelający Sebastian i Mateusz z Rzeszowa to Ukraińcy, nie Polacy. Bierz przykład z naszego przedstawicielstwa w polskim sejmie. Twój oficer prowadzący. |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Tak w temacie około srovidowym ,cytat z jednego z artykułów na SM.
cczytajcie uwaznie cytuję: Naszego Gościa zapytaliśmy również o reakcję na pismo z Ministerstwa Zdrowia, które zaleca, aby placówki zdrowia nie wykonywały masowo testów PCR, gdyż te dają w 91% wyniki fałszywie dodatnie. "Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
CYTAT 1. Ja przyjąłem jedną dawkę Pfizer'a jako dawkę przypominającą w dniu 14.03.2022. tomas a czy zezwoliłbyś aby twoje dzieci były testowane szlak wie czym? żeby robiono na nich eksperymenty medyczne bo tego inaczej nie można nazwac? |
|
|
|
|
a tu link z hameryki - szczepisz się grasz i nie chodzi tu o życie ludzi a o kase
https://sport(...)szczepil |
|
|
|
|
@ mark |
|
|
|
|
Mareczku grzejesz temat w sposób obrzydliwie Grzesio-waty, Testy na zwierzętach są zabronione Nawet boje się pomyśleć co Zieloni z innymi liberałami by zrobili na ulicach gdyby kogoś przyłapali. W Chinach można testować na wszystkich i wszystko ale nie słyszałam o pikiecie Zielonych albo wRealu24 pod Ambasadą Chin. Oni występują pod siedzibą tego rządu,,,
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Panowie jechać po Ukraińcach, bo rubli nie będzie.
Szczepionki zostawcie na czas w którym operacja specjalna się skończy. |
|
|
|
|
CYTAT Mareczku grzejesz temat w sposób obrzydliwie Grzesio-waty, Testy na zwierzętach są zabronione Nawet boje się pomyśleć co Zieloni z innymi liberałami by zrobili na ulicach gdyby kogoś przyłapali. W Chinach można testować na wszystkich i wszystko ale nie słyszałam o pikiecie Zielonych albo wRealu24 pod Ambasadą Chin. Oni występują pod siedzibą tego rządu,,, Jak tam pro epidemiczka?? Już dostałaś 4 dawkę bo wiesz ze po 3 miesiącach zero przeciwciał |
|
|
|
|
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=RJ9G8nHIOxI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0i0vGQYmLDUInOraHfuAz7Kq9_gH2Q3KqhbImTdcsdDu7eRJaIm748H7k
film sprzed roku |
|
|
|
|
Jaki nowy wariant grypy przyniesie zima to zawsze jest zagadką a nowy wariant Korony podobno już jest. Jest bardzo niefajny wiec ZUS odetchnie a Grześ się cieszy z Januszem ze składki i wydatki się zmniejszom w Jeżowem.
Tak trzymać chłopaki, tylko Darwinizm i Folia to udany związek partnerski. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|