|
|
|
tak, pracują u brata a brat za robotą lata
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
@ starsky |
|
|
|
|
CYTAT @ starsky Są na emeryturach i utrzymują bezrobotnego syna? Musi być ciężko. Tak z ciekawości, nie pomyślałeś o podjęciu jakiejś pracy aby im pomóc? Jakiejkolwiek, choćby tymczasowo jako ochroniarz za minimalną krajową? Przyjmują w zasadzie każdego. Wystarczy chęć do pracy. |
|
|
|
|
1. @ starsky |
|
|
|
|
Praca w takiej sytuacji (dorobek) przy obecnych pisowskich cenach to niewolnictwo.
Lepiej już siedzieć na zasiłku albo prywatyzować (jak te mendy z PiSu). Dlatego proponuję zmienić temat na "wieści z frontu w Szuwsku." socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT [justify]1. @ starsky Dlatego podaję tutaj numer mojego konta bankowego - żeby czytelnicy forum mogli mnie wspierać. Zapraszam do wysyłania przelewów. Nie odpowidziałeś na moje pytanie - dlaczego nie podejmiesz jakiejkolwiek pracy, choćby tymczasowo? Najniższa krajowa to chyba lepsze niż siedzenie na garnuszku u rodziców i żebranie o datki na forum. Dla zdrowego i sprawnego chłopa któremu nie chce się pracować. |
|
|
|
|
@ starsky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Tomaszu, znasz się na różnych rodzajach broni. A co o tym sądzisz?
https://youtu(...)w1jsKjwn A tu dalszy ciąg https://youtu(...)u0alhJ-D |
|
|
|
|
@ HIV |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT Ciekawy jestem, z czego on będzie żył gdy zabraknie rodziców? Ma otwór gębowy i w ten sposób posiada umiejętność wchłaniania pokarmu. Wysokokaloryczne posiłki po zrobieniu komuś l..da. Co do zakwaterowania,to w STW planują budowę nowego mostu. Postawi sobie pod nim dom z płyt, nie karton-gips,tylko sam karton po lodówce. Ze śmietnika wygrzebie gazety i codziennie będzie miał świeżą... pościel. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dostanie rentę rodzinną po rodzicach.
|
|
|
|
|
Będzie składał wniosek o zasiłek socjalny na żywność, na rachunki, na nowe jeansy, na Pepsi 2l, na ogrzewanie, na remont domu po babci, na nowy rower, na komputer itp itd...
|
|
|
|
|
https://kobieta.wp.pl/mieszkaja-katem-u-rodzicow-i-nie-placa-nawet-nie-wiedza-ze-lamia-prawo-6962751691897600a
Nasz złodziej portfeli pewnie tu też łamie prawo. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT Ma otwór gębowy i w ten sposób posiada umiejętność wchłaniania pokarmu. Wysokokaloryczne posiłki po zrobieniu komuś l..da. Co do zakwaterowania,to w STW planują budowę nowego mostu. Postawi sobie pod nim dom z płyt, nie karton-gips,tylko sam karton po lodówce. Ze śmietnika wygrzebie gazety i codziennie będzie miał świeżą... pościel. ty sobie radzisz to i on sobie poradzi |
|
|
|
|
Według najnowszych informacji, Rosja przygotowuje się do przeprowadzenia testowego wybuchu jądrowego o mocy do 550 kiloton. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Ma otwór gębowy i w ten sposób posiada umiejętność wchłaniania pokarmu. Wysokokaloryczne posiłki po zrobieniu komuś l..da. ty sobie radzisz to i on sobie poradzi Ja robię np.zakupy w Biedrze i po odpowiedniej obróbce,wpyer@lam,bo głodny albo spragniony jestem. Co kupuję-moja sprawa. A to co robisz z "nadmiarem swojego pewnego płynu",z kim się nim dzielisz,mnie nie interesuje. Róbcie sobie lody,nawet "smakowe"(kakaowe),ale mnie to ... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT P.S. Zachęcam do wysyłania przelewów na numer mojego konta bankowego. Np. 10 złotych z dopiskiem "Na Pepsi 2 litry".[/justify] A posiadasz zgodę na prowadzenie zbiórki? Brak sprawia,że możesz być udupiony. Wystarczy list za 5 zł do skarbówki. Ciekawy jestem czy otrzymane 10 zł.zgłosisz w rozliczeniu rocznym i że było to od osoby obcej? Wartość przelewu mniej istotna,w przeciwieństwie do ukrycia tego faktu. W maju powiem-Tomasiu -SPRAWDZAM! PS.Na przelewie zrobię dopisek-"Za obciągnięcie druta z połykiem". Pasuje? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Moją zgodę posiada. Wystarczy.
socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Moją zgodę posiada. Wystarczy. Zgoda pedała się nie liczy. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Moją zgodę posiada. Wystarczy. Zgoda pedała się nie liczy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|