|
|
|
https://warnews247.gr/66-000-nekroi-oukranoi-se-3-mines-oi-vretanoi-paradechontai-to-makeleio-oi-rosoi-apoteleiosan-tin-47i-taxiarchia-oi-oukranikes-monades-echoun-75-apoleies/
Arttwodeckiel wspomni coś o kotletach? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Z pełnym szacunkiem i wdzięcznością dla Polski, jeśli po 15 września zostaną wprowadzone jakiekolwiek zakazy, Ukraina złoży pozew przeciwko Polsce i UE we WTO - powiedział polityk. Z szacunkiem ale dlaczego Polacy muszą kupować czyjekolwiek produkty? EU miała zapłacić na zwiększenie przepustowości transportu kolejowego na Zachód. Nie zrobiła tego, wiec my nie możemy więcej przewozić a składowanie nie wchodzi w grę bo nasze zboża potrzebują miejsca. To bardzo proste. Niemcy w 2023 ponownie nabili Ukrainę w butelkę po słynnych obietnicach w czasie IIWS. Ponieważ złodzieje z PiSdu nie załatwili tematu drogą dyplomatyczną. Nie załatwiono sprzedaży do Afryki ani odpowiednich warunków dla transytu do UE. Mało tego. Pozwolono ściągać zborze nie spełniające norm "techniczne" aby zniszczyć Polskie rolnictwo i zdrowie Polaków. Wasza ociężałość zaczyna mnie martwic bezpartyjni sztabowcy, nie brakuje kupujących ale nie ma jak transportować zboża. Za zboże dla Afryki płaci świat. Zboże trzeba szybko przewozić bo zacznie w wagonach kiełkować od wilgoci a wiec trzeba silosów do wysuszenia albo bardzo dużo pociągów. Nasze porty nie dadzą rady, nasze przejścia nie przepakują na nasze tory. Unia nie płaci za inwestycje no to nie będzie. Sam widzisz jakie to proste. Niewidzialna ręka rynku to karma dla frajerów ( czekają jak hieny na tanie zboże i wali ich w blat ze polski chłop zbankrutuje) a kandydatem polityki Brukseli jest uber Donek. Junia Ewropejska zrobi wszystko żeby nas skłócić i splątać z Niemcami Ukrainę. PS. Ukraińcy poszli na miny. Szkoda ze Niemce nie dali szybciej im broni. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Wiem - "niewidzialna ręka rynku" to pojęcie obce dla szkoły Marksistowskiej.
W zdrowych gospodarkach pierwszego świata, gospodarkach szeroko rozumianego dobrobytu już jej tak nie negują. W Polsce niewidzialna ręka rynku ma zupełnie inne znaczenie. Oznacza tyle że PiS podpier"*#a pieniądze z budżetu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Masz permanentny dołek Regresie. Wiesz kogo ostatnio chwalił?
Nikt tak wielu nie zabrał i tak niewielu dał co Balcerek. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT 4. Wciąż nie dostałem żadnej pracy, ani zasiłku socjalnego. a od kogo miałeś dostać ? |
|
|
|
|
Żeby dostać zasiłek socjalny trzeba spełniać pewne wymagania.
|
|
|
|
|
@ administrator |
|
|
|
|
Nic nie dostajesz ?
Dach nad głową, wyżywienie, ubrania ?? To się nie liczy ? Poproś mamę o kieszonkowe. Ale tu już byś przesadził. Co z ciebie za facet? Żeby w tym wieku nic nie posiadać. Ani pracy, mieszkania, kobiety, dzieci... Żebrać tylko potrafisz ? |
|
|
|
|
A w ilu firmach byłeś za pracą ?
|
|
|
|
|
@ paradoks |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT 2. Co myślicie o karabinie "Grot" ? Ja osobiście nie mam zaufania do tej konstrukcji. Dobrze że w tej chwili 2/3 karabinów na stanie Wojska Polskiego to nadal "Beryle". Ja myślę że nie masz bladego pojęcia o tym karabinie. Piszesz tylko dlatego że znów w mediach powrócił temat o wadach tej broni. |
|
|
|
|
Ukraina przejęta przez korporacje ,więc to korporacje walcza z Rosja .
|
|
|
|
|
1. @ stalowe |
|
|
|
|
CYTAT @ paradoks Nie masz prawa jazdy farfoclu? To już coś. Jeśli nie masz samochodu-pełny sukces,mogę bezpiecznie czuć sie zawsze i wszędzie. Co do zatrudnienia w sklepie,to stanowisko magazyniera, wymaga jednak wykształcenia. "Wycieruch-politolog-nierób",to zdecydowanie nie przemawia w CV na twoją korzyść. Skoro zatrudnili kogoś młodszego,sugeruje że do tego jesteś jeszcze szpetny i postury nikłej.Ogólnie ... Co do karabinu Grot,to jednak polecam ci granatnik tego typu, co miał "komediant GÓWNY" policji. Postaw go w pozycji pionowej,usiąć na nim,przestaw takie coś co nazywa sie bezpiecznik,potem naciśnij taki dzyndzelek, zwany spustem i będzie" odlot". Dziura w dupie będzie miała kaliber...o cho,cho... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT 4. Wciąż nie dostałem żadnej pracy, ani zasiłku socjalnego.[/justify] ZA TO MASZ,KRZYWE NOGI S...SZ. Przestań użalać się nad sobą,bo to od dawna, jest żenujące. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT [justify]Dobry Wieczór. 1. Wciąż nie ma dla mnie żadnej pracy ani zasiłku socjalnego. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Rosyjski Iskander niszcza Ukraińskie Stanowisko Dowodzenia; Bezwzględne Uderzenie Złapane Na Kamery
https://m.you(...)cypqfy2w Rosja twierdziła, że zniszczyła 3 łodzie przewożące ukraińskich żołnierzy na Morzu Czarnym. Rosja powiedziała, że wojskowe łodzie motorowe zmierzają w kierunku regionu Krymu. Rosja twierdziła również, że zestrzeliła 8 ukraińskich dronów w innym oświadczeniu. Drony zostały wystrzelone nad Krymem i regionem Briańsk, zgodnie z rosyjską armią https://m.you(...)o8&t=51s |
|
|
|
|
CYTAT 2. Mam nadzieję że 15 Października zmieni się partia rządząca. Żeby odrobić zadłużenie zaciągnięte przez PiS, ludzie będą musieli pracować na dwa etaty łącznie z Niedzielami. I w Polsce wreszcie będzie praca. jak wygra lewa strona będziesz mógł zostać bezrobotną kobietą chłopie https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
@ Maria |
|
|
|
|
CYTAT I w Polsce wreszcie będzie praca. W sierpniu 2023 w Polsce bezrobocie wynosiło 5%. Eurostat podaje że jesteśmy na 3 miejscu w Europie z najniższym bezrobociem. Jedno jest pewne w naszym kraju nie będzie bezrobocia na poziomie 0% gdyż ponieważ dla Tomasza NIGDY nie będzie pracy. Nawet jeżeli będzie jedynym bezrobotnym w kraju. |
|
|
|
|
Problem jest taki że Polacy zgodzie z planem zapiera"#@ja na miskę ryżu. Jak nie dostaną w spadku to nie stać ano na mieszkanie ani na samochód ani na założenie rodziny.
Dlatego nie ekscytujcie się poziomem bezrobocia bo za PiSu Polacy pracują na Niemców na warunkach niewolniczych często gorszych niż w więzieniu. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|