|
|
|
CYTAT 3. Ja wciąż nie dostałem żadnej oferty pracy lub zasiłku. Wciąż czekam. ale czemu taki nie cierpliwy jesteś |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. @ paradoks |
|
|
|
|
CYTAT Ja już dwa lata jestem bezrobotny, od Grudnia 2021 roku. Dla innych praca jest nie tylko Polaków ale i ciapatych, Ukraińców itp. Tylko dla ciebie nie ma. |
|
|
|
|
1. @ stalowe |
|
|
|
|
Kiedyś pisałeś że musisz mieć bodajże 0.4 promila żeby funkcjonować jak inni ludzie. To jak chcesz chodzić do pracy ? Pod wpływem alkoholu?
|
|
|
|
|
1. @ stalowe |
|
|
|
|
CYTAT
To jak funkcjonujesz ? |
|
|
|
|
1. @ stalowe |
|
|
|
|
Czyli kolejny raz kłamałeś, albo teraz kłamiesz.
Nie wstyd ci ? |
|
|
|
|
CYTAT 1. @ paradoks Ja już dwa lata jestem bezrobotny, od Grudnia 2021 roku. a czemu? |
|
|
|
|
CYTAT 1. @ stalowe Głąbie z Szówska. Jak ty możesz pić alkohol w pracy,skoro jesteś bezrobem. Błąd logiczny!!! Ja dla przykładu ,walę w palnik-nie w szyję, bo nie jestem kobietą, ile wlezie. Kto mnie wywali z roboty,skoro jestem pracownikiem i sam sobie szefem? Faktycznie, nie piję alkoholu, tylko czystą wódę, tequilę... Mam też dostarczyciela (dilera),oryginalnej super "Śliwowicy Łąckiej ® ". Pomyślałeś roszczeniowcu o jakiejkolwiek pracy? PS.Masz jakieś kontakty z MI-6,Mossadem,NSA lub FBI,ewent z obcymi z planety K-PAX? Miałbym dla nich ciekawe wiadomości. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Koniec off-topic'u o alkoholu. Kolejna rzecz z której się nie potrafisz wytłumaczyć. Czy u nas ludzie zdolni i chętni do pracy jej nie dostają?? Dostają! Tylko trzeba się o nią postarać. Zazwyczaj jest to tylko zwykłe wysłanie swojego CV. Teraz nawet można zrobić to elektronicznie bez wychodzenia z domu, choć osobista wizyta u przyszłego pracodawcy wygląda znacznie lepiej. Jeżeli pracę dostawało by się z urzędu była bo to czysta głupota. Tylko lenie i nieudacznicy by się cieszyli z takiego rozwiązania, ale kto by takich chciał zatrudnić ? Jestem za likwidacją urzędów pracy. Pracownik ma szukać pracodawcy lub pracodawca pracownika. |
|
|
|
|
Robota to głupota. Jedź do Niemiec dostaniesz większy zasiłek niż tutaj wypłatę. Złodzieje i żebraki z PiSu tylko czekają żeby ci garba dorobić, kraść i się dzielić.
Miliony Ukraińców nie mogą się mylić. Nie chcą zostać nawet za emerytury i 800+. Nie dadzą się nabrać pisowsim złodziejom. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT (stalowemiasto) Czy u nas ludzie zdolni i chętni do pracy jej nie dostają?? Dostają! Tylko trzeba się o nią postarać. jak to? pup ma ci dać a jak nie da to zasiłek a nie że może wyjedzie |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. ty dalej naciągasz społeczeństwo na utrzymywanie ?????? |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT (Thomas-W) I nie wiem co robić w takiej sytuacji. kupe |
|
|
|
|
Możesz jechać na Ukrainę skoro i tak nie masz co robić.
Znasz politologię będziesz do nas nadawał z frontu to i większe donaty dostaniesz. Jeśli się zgodzisz to ode masz rower na dobry początek. Ewentualnie pozostaje kraść. Nie namawiam ale pisowcom i czarnuchom się powodzi. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (Thomas-W) I nie wiem co robić w takiej sytuacji. kupe I zwal 'gruchę". Podobno to pomaga. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dobra Noc
Minęła 20.56 Jest ciemno. Do październikowych deszczy zostało w hu czasu |
|
|
|
|
Tomaszu
ZUS ma dla ciebie pieniążki i to co miesiąc. Wystarczy wizyta u lekarza i komisja. Pokaż im tylko swoje posty na forum |
|
|
|
|
Z pełnym szacunkiem i wdzięcznością dla Polski, jeśli po 15 września zostaną wprowadzone jakiekolwiek zakazy, Ukraina złoży pozew przeciwko Polsce i UE we WTO - powiedział polityk. Z szacunkiem ale dlaczego Polacy muszą kupować czyjekolwiek produkty? EU miała zapłacić na zwiększenie przepustowości transportu kolejowego na Zachód. Nie zrobiła tego, wiec my nie możemy więcej przewozić a składowanie nie wchodzi w grę bo nasze zboża potrzebują miejsca. To bardzo proste. Niemcy w 2023 ponownie nabili was w butelkę po obietnicach w IIWS. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ponieważ złodzieje z PiSdu nie załatwili tematu drogą dyplomatyczną. Nie załatwiono sprzedaży do Afryki ani odpowiednich warunków dla transytu do UE.
Mało tego. Pozwolono ściągać zborze nie spełniające norm "techniczne" aby zniszczyć Polskie rolnictwo i zdrowie Polaków. Wodzu kawaler udaje że trzyma stery. Niestety nawet nie ma prawa jazdy. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|