|
|
|
CYTAT @ HIV Napisz w necie że zbierasz kasę na ratowanie pingwinów grenlandzkich. Że musisz kupić łódkę,załadować dorszem bałtyckim i je tam dokarmiać. Może znajdzie się jakiś frajer który zapłaci za twoją Mission imposslible. Oglądałem kreskówkę"Pingwiny z Madagaskaru".Kreskówkę-taka animacji,jeśli nie łapiesz bazy. Wiem że pingwiny żyją oprócz Antarktyki w afrykańskim RPA. I teraz sedno sprawy! Jak znajdziesz jakiegoś pingwina na Grenlandii,a nie będzie z "chowu" ściółkowego tylko z wolnego wybiegu,dam ci stówę. I flaszkę postawię. Twoja zbiórka na chore dziecko nie przejdzie. Jesteś stary cap i leń.Roszczeniowiec,a że chory-trudno. Na zwierzęta też nic nie dostaniesz,bo capy nie podlegają ochronie gatunkowej. Na początek- idź do roboty. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Czy ktokolwiek wpłacił chociaż złotówkę na to konto? CYTAT @ HIV Wysłany: 29 Sty 2023r. 23:07 CYTAT Minęła 23:00 1. Dziękuję użytkownikom forum za hojne wsparcie wysyłane na moje konto bankowe: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu Dzięki temu możecie śledzić w tym temacie zawsze najnowsze doniesienia wprost z linii frontu. Temat zebrał już około 85 000 wyświetleń (w ciągu 7 miesięcy). |
|
|
|
|
CYTAT Temat zebrał już około 85 000 wyświetleń (w ciągu 7 miesięcy). [/cytat] Są dwie opcje. Pierwsza- Sam "nabija"ołpeny"-otwarcia. Druga-Ordynator z Tworek sprawdza konto pacjenta... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ stalowe |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT @ stalowe Jedną z osób które"obiecały"kasę,byłem z pewnością Ja. Nie jestem na tyle popierdolony, aby taką "obietnicę'spełnić. KACOR też ci darmozjadzie obiecuje. To pewnie ten "drugi"z LISTY. W takim razie,skargę nierobie z Szówska,pisz na Żoliborz,a na mnie, na przysłowiowy"Berdyczów".. Twoja"poczytność"wpisów,nijak nie ma się do poczytalności psychicznej. PS.Ilość otwarć twoich wpisów świadczy o tym,że lekarze sprawdzają twój stan psychiczny. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Nasi przodkowie mówili:
Kto ma ręce do pracy ten się naje kołaczy. Jeszcze by tu pasowało: Komu praca kłopotem, ojoj! będzie wołał potem. Powinna być temu płaca, za którą podjęta praca. |
|
|
|
|
@ administrator |
|
|
|
|
CYTAT
Nie ma pracy ?? Chyba dla tych którzy nie chcą jej znaleźć. W stalowej nawet powstał "pośredniak" dla obcokrajowców. Ludzie z innych kontynentów bez znajomości języków prace u nas znajdują a Ty piszesz że pracy nie ma ?? Nawet na tym portalu w banerach pracę oferują. Jak jest w Niderlandach to kupuj bilet i w drogę na co czekasz? Ile lat już masz przepracowanych ? Co robisz całymi dniami ? |
|
|
|
|
@ administrator |
|
|
|
|
Nie pierdziel tu o jakiś Niderlandach.
Normalny człowiek pisze sobie CV i roznosi po firmach. Nie liczy na żadne pośredniaki. Tobie się nawet d..y ruszyć nie chce. Czekasz aż ci na tacy pracę przyniosą? Pewnie najlepiej taką żebyś z łóżka nie musiał wychodzić. Nic nie robisz żeby znaleźć zatrudnienie tylko żebrasz tu na forum i o jałmużnę prosisz. Potrafisz tylko narzekać. Prezentujesz się tu jako zwykły nędzarz i nieudacznik. Idź pod sklep tam może znajdziesz kolegów swojego pokroju. Bo to co tu wypisujesz staje się już żałosne. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
A nie zauważyliście że ona ma niezła bekę z tego i z tych co mu odpisują
|
|
|
|
|
CYTAT A nie zauważyliście że ona ma niezła bekę z tego i z tych co mu odpisują Zauważyłem. Beka,a właściwie szambiara, dopiero z nim będzie jechać,a on już ma 'szlachecki'tytuł... szambelana. Tomciu płynie netowo jak gówno w Wiśle,a jeszcze nie wywaliło w STW szamba do Sanu. Używam tego"netowego zombiaka',w chwilach wolnych,aby się"uchachać", kiedy czekam na info związane z moją prywatną pracą. To typowy"gówniak". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A nie zauważyliście że ona ma niezła bekę z tego i z tych co mu odpisują Zauważyłem. Beka,a właściwie szambiara, dopiero z nim będzie jechać,a on już ma 'szlachecki'tytuł... szambelana. Tomciu płynie netowo jak gówno w Wiśle,a jeszcze nie wywaliło w STW szamba do Sanu. Używam tego"netowego zombiaka',w chwilach wolnych,aby się"uchachać", kiedy czekam na info związane z moją prywatną pracą. To typowy"gówniak". Gówno zauważyłeś frędzlu, ty jesteś pierwszy co z nim dyskutuje. To twój poziom idioto. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat][ Gówno zauważyłeś frędzlu, ty jesteś pierwszy co z nim dyskutuje. To twój poziom idioto. Z tobą też dyskutuję małpi dyndzlu,a przynajmniej udaję. Jak widzisz potrafię pomagać nawet tym,którzy są na dnie. Jeśli tego nie zauważyłeś,popatrz do góry. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Deklu
Pozwoliłem sam sobie wydać polecenie, udzielenia informacji z frontu na Ukrainie. Nie musisz się"produkować". W ciągu ostatniej doby kacapy stracili 610 żołnierzy. Siły ukraińskie zniszczyły m.in. 13 czołgów, 22 drony, 26 rakiet, 31 systemów artyleryjskich oraz 23 inne pojazdy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat][ Gówno zauważyłeś frędzlu, ty jesteś pierwszy co z nim dyskutuje. To twój poziom idioto. Z tobą też dyskutuję małpi dyndzlu,a przynajmniej udaję. Jak widzisz potrafię pomagać nawet tym,którzy są na dnie. Jeśli tego nie zauważyłeś,popatrz do góry. Nie pier****. To się nie nawet nie chce kleić, co ty tam napisałeś wyżej. |
|
|
|
|
CYTAT Nie pier****. To się nie nawet nie chce kleić, co ty tam napisałeś wyżej. Powiem tak-Po tej twojej kretyńskiej odpowiedzi, nie rozumiem sensu mojego pytania. Porażka edukacyjna twoich nauczycieli,skoro "łopatologicznie tłumaczyłem",a ty nic nie kumasz. Usmarkałeś się i uważasz że to klej? Pewnie swoje gile zjadasz,bo głupoty gadasz. Napiję się tequili za zdrowie twojego lekarza,frędzlu.Pewnie cierpi. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dzień dobry Państwu.
Ja się osobiście przyznaje że nie wchodzę tu z zamiarem przeczytania informacji co się dzieje na froncie, interesuje mnie tylko co ten [cenzura] nowego wymyślił. Ogólnie autora mam w głębokim poważaniu tak jak on innych. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|