|
|
|
[cytat][justify]1. @ stalowe
Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu, ani Gminny Ośrodek Pomocy Społecznej w Wiązownicy, nie potrafią nic dla mnie znaleźć. A ja bardzo chcę pójść do jakiejś pracy. Nie mogą znależć dla ciebie"bidoku"pracy? A to dopiero lenie. Ciebie rozumiem-nie szukasz roboty, bo od tego wg ciebie, są inni. Typowy leń,nierób,posranieć i roszczeniowiec,tyle że jesteś Ferdek z Szówska... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Thomas zrobił wielki błąd podając swoje nazwisko w internecie.
Musi trafić na pracodawcę który nie wyszuka o nim żadnych informacji. W sieci zaistniał jako człowiek "dziwny" niepotrafiący sobie w życiu poradzić. Kto by zatrudnił taką osobę ? Chyba że do takich prac gdzie nie wymaga się zbyt wiele od danej osoby. |
|
|
|
|
Dzisiaj mijałem schronisko dla bezdomnych mężczyzn w Jarosławiu (na Sanowej 11) i widziałem przed budynkiem trzy palety z kostką brukową. |
|
|
|
|
CYTAT Thomas zrobił wielki błąd podając swoje nazwisko w internecie. Musi trafić na pracodawcę który nie wyszuka o nim żadnych informacji. W sieci zaistniał jako człowiek "dziwny" niepotrafiący sobie w życiu poradzić. Kto by zatrudnił taką osobę ? Chyba że do takich prac gdzie nie wymaga się zbyt wiele od danej osoby. Podał dane dobrowolnie. Każdy ma do nich dostęp. Prowadzi nielegalną zbiórkę kasy podając numer swojego konta i zwracając się do internautów o wpłaty.Żebrak? Co na to "skarbówka"? "Dziwny"to był świat,ale w piosence Czesława Niemena.On jest"zjechany". Jest kwintesencją człowieka patogena. Kto go zatrudni? Już pisałem-Tatrzański Park Narodowy na stanowisko"zarodowy zapładniacz kozic w biegu'? Co roszczeniowiec potrafi w miarę dobrze robić? Osobiście pracy mam tyle że byłoby to 30 godzin na dobę i 9 dni w tygodniu,dlatego idę tam,gdzie płacą najwięcej,czyli max ok.200 hours miesięcznie. Nie mam zamiaru"zajebać"się robotą,a potem wydawać na lekarzy. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT To jest właśnie "tanie państwo" po 8 latach rządów PiS-u. No to szykuj się ! Jeszcze parę miesięcy PiS straci władze to będziesz odganiał się od urzędników z pośredniaka. zasypie cię ofertami pracy przed tym zasiłkami dla bezrobotnych Pożyjesz sobie na koszt państwa. |
|
|
|
|
Zwyczajnie brakuje normalnej pracy. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] Pożyjesz sobie na koszt państwa. "Państwo to ja'-mówił chyba Napoleon albo Ludwik,któryś tam. Czyli teraz,na tej samej zasadzie,PiSożyd z Szówska,żyje na Twój ,mój,nasz koszt. Brzydzisz się pracą nierobie? Idz do rządu. Tam będziesz robił"ustawki"dla swoich,a potem"swoi",dla ciebie ,ciulu walcowany. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1. Gdybym dostał jakąkolwiek propozycję pracy, to poszedłbym do pracy. |
|
|
|
|
CYTAT 1. Gdybym dostał jakąkolwiek propozycję pracy, to poszedłbym do pracy. Dostać powinieneś,ale kopa. Człowieku o rozumku Kubusia Puchatka i mentalności Waldusia Kiepskiego. Praca sama do ciebie"nie przyjdzie",ale skoro wolisz"walić gruchę"na zasiłku,robić z siebie durnia i nieudacznika w necie,twoja sprawa. Jedz na Ukrainę i tam osobiście licz rozbite kacapskie tanki. Zawsze tam dostaniesz pracę,a przy odrobinie szczęścia,pocisk kal.7,62 mm.w głupi łeb. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT 1. Gdybym dostał jakąkolwiek propozycję pracy, to poszedłbym do pracy. co to znaczy dostał? To napisz dokładnie jak szukasz pracy? Może robisz coś źle albo czegoś nie robisz -Agnieszka- |
|
|
|
|
Właśnie ja też nie rozumiem dlaczego ani Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu, ani Urząd Gminy Wiązownica nie potrafią nic dla mnie znaleźć. |
|
|
|
|
CYTAT (Thomas-W) Właśnie ja też nie rozumiem dlaczego ani Powiatowy Urząd Pracy w Jarosławiu, ani Urząd Gminy Wiązownica nie potrafią nic dla mnie znaleźć. To nie jest szukanie pracy. To robienie prowokacji na forum. -Agnieszka- |
|
|
|
|
@ Agnieszka |
|
|
|
|
Przestań idioto już takie głupoty pisać. Mogę ci wpłacić na konto 10 zł jeżeli obiecasz że kupisz za to sznurek i się powiesisz.
|
|
|
|
|
1. @ stalowe |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
No i jak Tomaszku, wezmą Krym do wyborów w USA?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Minęła 15:00 i są już najnowsze informacje prosto z frontu: |
|
|
|
|
Po wojnie to na wschodniej i południowej Ukrainie będzie boom budowlany. Roboty będzie masa. Wszyscy inwestorzy już ustawiają się w kolejce z kredytem i ofertą a przekupni Ukraińcy przekonają wszystkich do suwenirów.
Ministra Nowaka pewnie wypuszcza na czas żeby zadbał o nasze interesy. To potrwa jeszcze do wyborów w USA wiec będzie więcej. Ruskie również zaczęły dewastować infrastrukturę Krymu. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Nie wiem co będzie ale wiemy co może być. Jeżeli Ukraińcy podadzą nam pomocna dłoń przy odbudowie ich kraju za naszą pomocną dłoń na wojnie to będziemy im pomagać w akcesie EU.
Dla nas najważniejsze jest wejście Ukrainy do NATO. EU przy galopującej niemiecko-francuskiej feudalizacji zapewne złamie Ukrainę kredytami i łapówkami a my wtedy nie będziemy mieli interesu w wejściu ich gigantycznego przemysłu rolno-spożywczego do EU i powinniśmy się zastanawiać co dla nas w zamian juz teraz. Prawo do cywilizowanego pochówku w grobie jest na pewno gestem dawno oczekiwanym a wypuszczenie lwów rzeczą pierwszą, te już są wiec możemy prosić o następne. NATO to bardzo dłuższa sprawa Z perspektywy czasu gdy czytam różne wspomnienia to nas obdarli do kości przy wsparciu Rezydentury. Ukraina rezydentury może nie mieć,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
1. @ Art |
|
|
|
|
Nie martw się, ruskie nawet bombę atomowa wykradły. Oni wszystko wykradną, ludzie zindoktrynowani i przemieleni.
To nie znaczy jednak ze potrafią wszystko zbudować co ukradli. Bo gdyby potrafili to komunizm by działał lepiej od radzieckiej deski nad dziurą w ziemi. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|