|
|
|
Dzień Dobry.
Jak tam wieści z Frontu Poszukiwania Pracy Dla Politologa? Na pracuj.pl widzę mnóstwo ofert, z czego ponad połowa to praca biurowa, nie czekaj Tomaszu, wysyłaj CV i daj znać jak ci idzie. https://www.pracu(...)oslaw;wp |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja dzisiaj byłem pod sklepem "U Prucnala" i wypiłem dwa "Desperadosy" (po 0.4 litra, 6%). |
|
|
|
|
CYTAT Ja dzisiaj byłem pod sklepem "U Prucnala" i wypiłem dwa "Desperadosy" (po 0.4 litra, 6%). OK, to wiele wyjaśnia. Dobra rada, ja nie żartuję ani nie nabijam się tym razem, powinieneś poszukać pomocy u psychiatry czy terapeuty. Bo to brzmi, jakbyś miał poważny problem. A problemy da się rozwiązywać a choroby leczyć PS. Ja też lubię Desperadosy. |
|
|
|
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć mieszkańców Czasiw Jar w kolejce po wodę do picia: |
|
|
|
|
CYTAT Na pracuj.pl widzę mnóstwo ofert, z czego ponad połowa to praca biurowa, nie czekaj Tomaszu, wysyłaj CV i daj znać jak ci idzie. https://www.pracu(...)oslaw;wp Problem w tym że nie ma tam żadnego ogłoszenia pt. " Zatrudnię psychopatę do pracy biurowej". |
|
|
|
|
Poniżej podmiejska dzielnica willowa w Czasiw Jar: |
|
|
|
|
Zdjęcie przedstawia ukraińskiego politologa. Który dalej czeka na ofertę pracy z tamtejszego urzędu.
|
|
|
|
|
Poniżej jedna z tzw. "gorszych dzielnic" w Mariupolu:
Trudno w to uwierzyć, ale ta kobieta właśnie wychodzi z tego wypalonego bloku do pracy... |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT (stalowemiasto) Zdjęcie przedstawia ukraińskiego politologa. Który dalej czeka na ofertę pracy z tamtejszego urzędu. Wy serio wierzycie w to że ktoś kto niby ukończył licencjat latami szuka pracy? po co tu wklejacie linki z pracą? karmicie tylko trola nic więcej. Celowo ponawia podstawowe błędy w pisowni bo nie raz został o to upomniany. Pomyślcie niby politolog a pisać nie potrafi |
|
|
|
|
CYTAT Pomyślcie niby politolog a pisać nie potrafi Anżej niby prezydent,niby prawnik,a podpisać potrafi wszystko co nie jest zgodne z Konstytucją. A ten "polidebil" z Szówska,jest bo jest na Forum. Jako adoptowany osioł. Nie mów ,że los zwierząt,nawet"niePiSanych", jest Tobie obojętny? To pasoŻyd,ale jednak człowiek. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć mieszkańca Avdiivki w drodze po wodę do picia: |
|
|
|
|
CYTAT 1. Według najnowszych informacji, wzrost gospodarczy Ukrainy w 2022 roku wyniósł minus 30%: Deklu Wzrost gospodarczy w dół? Ciekawy pogląd ekonomiczny. Gdyby istniał w ten sposób liczony wzrost,ale biologiczny człowieka czyli w dół,teraz byłbyś... plemnikiem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
[cytat][justify]Dzień Dobry.
/cytat] Piszesz deklu"Dzień Dobry". 12.13,to zarejestrowana twojego godzina wpisu. Czy nie jest to"za wcześnie", dla nieroba,który budzi się w środku dnia? Zapytam nieskromnie-kiedy rozpoczynasz aktywność seksualną, bo chciałbym to wiedzieć. Nie jestem zainteresowany twoja osobą,ale moimi postami, nie chciałbym ingerować w twoje stosunki odbyte i nieodbyte,ze wskazaniem że te,które "odbyły się"w odbycie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Paprochu z Szówska.
Co słychać,widać i czuć na ukraińskim froncie? Tylko ty masz lepsze informacje niż Mossad. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Poniżej pro-rosyjski najemnik od Wagnera podczas "sezonowych prac na kontrakcie" w Bachmucie: |
|
|
|
|
1. Poniżej widać mieszkańca Avdiivki który po powrocie z pracy szuka swojego mieszkania: |
|
|
|
|
1. Avdiivka - wyszły na chwilę po parówki i okazało się że nie mają do czego wracać: |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Poniżej załoga ukraińskiego czołgu odpoczywająca w Czasiw Jar: |
|
|
|
|
Wiec Korwin się mylił gdy zapewniał ze ta wojna to ukraiński fejk?
Powinien odstawić RT. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|