|
|
|
1. Czy zdaniem Państwa, armia ukraińska utrzyma Kramatorsk ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT W wolnej chwili - pomiędzy odpieraniem kolejnych fal pro-rosyjskich najemników od Wagnera - lubi wypalić szluga za spokój dusz poległych. To rozwiązanie technologiczne zapożyczone z koczowisk osób bezdomnych które zazwyczaj użytkują takie kawałki blachy Tomciu na którą grupę inwalidzką teraz pracujesz ?? Ja już bym ci dał najwyższą oczywiście z literą P. |
|
|
|
|
Poniżej ukraińscy żołnierze w Chasiv Yar (II linia obrony), oczekujący na ewakuację do Kramatorska: |
|
|
|
|
Umowa zbożowa powinna być utrzymana, bo Espanskim ???? Ukraińska pszenica smakuje wyśmienicie
|
|
|
|
|
CYTAT [ Przecież to nie dla politologa Firmy farmaceutyczne poszukują osób które zgodzą się na udział w badaniach i testów leków na choroby umysłowe. Osobiście mnie to nie interesuje,ale z Tomaszkiem,mogliby dokonać przełomu w leczeniu każdej z tego typu chorób. Pacjent,do tego politolog -marzenie każdego psychiatry. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT @ Ajwonka To załóż kolejny nie zwykły temat pod tytułem relacje z poszukiwania pracy i zadawaj słynne pytanie CO PAŃSTWO MYŚLĄ o tej pracy Ps. Stronę wcześniej ktoś Ci nawysyłał tyle linków z ofertami a ty za jakiś czas odpiszesz że znowu jesteś zarejestrowany |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Zejdź na ziemię. CIA twoje maile ma w zakładce spam.
Myślałeś kiedyś o założeniu rodziny i o emeryturze ? |
|
|
|
|
@ stalowe |
|
|
|
|
CYTAT a pisząc do zawodowców mojego pokroju Skromny jesteś ponad miarę tkanko myśląca CIA raczej nie potrzebuje zawodowych bezrobotnych. CYTAT
To może zacznij jej szukać? Z ciekawości, jak długo zamierzasz siedzieć na bezrobociu jeśli pup nie znajdzie ci wymarzonej pracy za biurkiem? Bo skoro od roku nie znaleźli, to raczej to prędko nie nastąpi, o ile w ogóle. Na rozmowach o pracę zadają czasem takie pytania, "Jak się pan/pani widzi za 5 lat" To jak się widzisz za 5 lat Tomaszu? |
|
|
|
|
Thomas ma rację. Ja już nie mam pracy 50 lat. A to ciężko dla mnie młodej kobiety w wieku 28 lat. Ja piszę e-meile do myśliwych bo dużo myślę. Może mi jakieś stanowisko myśliwi znajdą do myślenia.
|
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
ja już przeszło 35 lat szukam pracy, skończyłem akademie sztuk pięknych i marzę o pracy malarza pięknych sztuk i dopóki nie zobaczę ogłoszenia o pracy że szukają malarza który będzie miał malować piękne sztuki to innej pracy nie podejmę bo nie po to kończyłem studia z wyróżnieniami aby sprzedawać w sklepie lub pełnić funkcję magazyniera.
|
|
|
|
|
mam 43 lata, pracy szukam od 19 lat wielki brak miejsc pracy na stanowisko pucybuta
|
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Po co tak kaleczyć pisownie języka polskiego? -Agnieszka- |
|
|
|
|
Polskie służby rozbiły siatkę szpiegowską pracującą dla Rosji poinformowało wczoraj RMF FM. Dziś informacje te potwierdził szef MSWiA Mariusz Kamiński. "ABW zatrzymała dziewięciu podejrzanych o współpracę z rosyjskimi służbami. Sześciu z nich zostało aresztowanych", powiedział podczas konferencji prasowej. Wcześniej radiowy portal podał, że grupa miała prowadzić przygotowania do działań dywersyjnych, m.in. monitorować kamery na liniach kolejowych.
Chodzi głównie o odcinki tras w województwie podkarpackim m.in. w okolicach lotniska w Jasionce, które jest głównym punktem przerzutowym zachodniej broni i amunicji dla Ukrainy. Zatrzymani to cudzoziemcy zza wschodniej granicy. Mieli pracować na zlecenie rosyjskich służb specjalnych. Byłoby dziwnym gdyby nie szpiegowali dla Rosji i Niemiec w Polsce. Zwracajmy uwagę na dziwne ciekawskie typy bo my tu zbrojeniówkę mamy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Aga |
|
|
|
|
CYTAT @ Aga Nic się nie stało. Ot, problemy tkanki myślącej. Po prostu ci się znowu pomyliło, zapomniałeś, że nie jesteś analitykiem CIA i nie piszesz do kongresu USA, jak to sobie wyobrażasz. Bywa |
|
|
|
|
Avdiivka również jest zagrożona otoczeniem przez wojska rosyjskie: |
|
Dołączył: 7 Kwie 2010r. Skąd: z 2irlandii:-) tuska Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
"Naród, który zabija(abortuje)własne dzieci, jest narodem bez przyszłości |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. ja się dziwie że nie jesteś na liście najbogatszych ludzi planety, przecież z takim wykształceniem i taką wiedzą to powinieneś być na szczycie listy najbogatszych ludzi świata -Agnieszka- |
|
|
|
|
@ Aga |
|
|
|
|
Tylko wirtualna wiedza pozyskana na kierunkach Gender Studies gwarantuje zamożność. Wszystkie inne dziedziny płacą za posiadaną wiedze praktyczną.
Tymczasem Nakaz aresztowania Władimira Putina. Wydał go Międzynarodowy Trybunał Karny Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|