|
|
|
CYTAT @ Neptun OK. Będę czekał. Czekaj, czekaj Nie przyszły 29 lutego to przyjdą 1 kwietnia |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@ madras |
|
|
|
|
CYTAT @ madras Co zrobisz z taką górą pieniędzy? Zainwestujesz w coś ? Bo ja bym miał pewną propozycję co zrobić z taką kaską. |
|
|
|
|
Kupi sobie domek.
|
|
|
|
|
CYTAT Kupi sobie domek. Czopek niepotrzebnie straciłby "kupę kasy",naciskiem na KUPĘ. Propozycja? Schronisko dla zwierząt i wolontariat z zakwaterowaniem. Tyle że jako"pensjonariusz". Dokarmiany sianem widłami,jako naczelny osioł rozpłodowy i etatowy nierób. Ewentualnie zostaje mu klatka w ZOO. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT @ madras Nic więcej nie przyszło?Oj,oj.Boli... Nie przyszło,bo nie poszło! Tomciusiu. Do kogo masz żal, leniu ni#dopy@rd&lony? Tak jest,ale... Za przysłowiowe "free",coś ci podpowiem. Prowadzisz nielegalną,publiczną, zbiórkę "środków finansowych"... "Skarbówa" się ucieszy z mojego e-maila. Wystarczy wpłata 1-go grosza,a jesteś udupiony. Zresztą sama sugestia(usiłowanie czynne), dotycząca "chęci pozyskania bezprawnie środków finansowych",jest karalna. PS.Narrator tego portalu podaje numer konta wskazanego przez ciebie. Są dwie opcje tego dotyczące. Ty to "on",albo "on", ma współudział w czynie podlegającym odpowiedzialności karno-skarbowej. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
Tomciu
Jak widzę,dalej trwa ogłoszona przez ciebie zbiórka. Nie zdziw się,jak ci komandosi ze skarbówki,o 6-tej rano,drzwi wywalą,a ciebie w gaciach wyprowadzą. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
Tymczasem minęła 18:00 i nad Ukrainą jest już ciemno. |
|
|
|
|
Podzieliłes się z kimś tymi pieniążkami z urzędu skarbowego ?
Dałeś coś rodzicom?? |
|
|
|
|
@ e2rd |
|
|
|
|
Rząd udajacy polski z Pinokiem powiedział Rosji, że nie będzie placil za paliwa w rublach .Od tego sie zaczelo ,inflacja zaczela rosnąć.
|
|
|
|
|
CYTAT @ e2rd Pytałem czy się podzieliłeś. Mogłeś dać połowę rodzicom połowę zostawić na drobne wydatki. |
|
|
|
|
Minęła 21:00 |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Zaorany
|
|
|
|
|
CYTAT Informacje przekazuje bezinteresownie, zachęcam do wsparcia przy tym ludności dotkniętych wojną poprzez wpłaty na konta wybranych przez siebie organizacji. Tomciu Czy mógłbyś zamilczeć "bezinteresownie". Pro bono publico-Dla społecznego dobra? Po prostu-Morda w kubeł? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Tomciu pisze na telefonie już nie raz poprawiło mi na inny wyraz bo zazwyczaj nie wstawiam polskich znaków. Nie nakręcają się.
Pisałem pytał zobacz jak następny wyraz jest w podpowiedziach. "Pytałem". Jak ktoś pyta to wypadało by odpowiedzieć. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Tomciu pisze na telefonie już nie raz poprawiło mi na inny wyraz bo zazwyczaj nie wstawiam polskich znaków. Nie nakręcają się. Pisałem pytał zobacz jak następny wyraz jest w podpowiedziach. "Pytałem". Jak ktoś pyta to wypadało by odpowiedzieć. @stalowemiasto On po prostu,nie przywiązuje wagi do używanego słownictwa. Mnie to nie dziwi,skoro jest "żydokomuną". Sługusem Fjutina no i nie ma...napleta. Pewnie korzysta z kompa,ale jest"na prochach"od psychiatry. Odwala mu dekiel,ale fizycznie niegrożny dla otoczenia. Taka ameba. ---------------- @Vawrusco,pokemonie. Ile czołgów dziś,na Ukrainie,"paszło w ..ujom"? Teraz pytanie zasadnicze-Pościel już zmieniłeś? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Głosowanie kończy się o godzinie 17:00. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
1. Na drodze "506" kolumny ukraińskich pojazdów opancerzonych z miasta Chasiv Yar jeżdżą tam i z powrotem, ostrzeliwując pro-rosyjskich najemników od Wagnera którzy od północy zbliżyli się do drogi na odległość 300 metrów. |
|
|
|
|
Minęła już 17:00. |
|
|
|
|
Minęła 22:00 |
|