|
|
|
Zapraszam do odwiedzenia poniższej strony.
Od rana codzienne informacje podawane prosto od sił zbrojnych ukrainy. https://www.zsu.gov.ua/All_news/ua ___________________________________________ Informacje przekazuje bezinteresownie, zachęcam do wsparcia przy tym ludności dotkniętych wojną poprzez wpłaty na konta wybranych przez siebie organizacji. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Co miesiąć w Urzędzie Pracy
zbierają się smutni rodacy bez zajęcia bezrobotni wciąż szukają są obrotni tylko szczęścia ciągle brak marzą aby było tak........ .............. Dostać pracę w swoim mieście móc otrząsnąć się nareszcie z tej nostalgii bólu smutku odkuć się też powolutku Pokryć długi spłacić raty mieć na gaz inne opłaty by starczyło do pierwszego chyba nie ma w tym nic złego Gdy sumka na konto wpłynie zaraz passa zła przeminie to nie muszą być kokosy od myślenia siwe włosy głowa boli też bez przerwy i ciągle zszarpane nerwy więc marzenia snują swoje tylko praca i ich dwoje Zmiany nowe śmiałe plany skończy się los pogmatwany takie prześladują myśli czekają w kolejce wszyscy Złudne to jednak nadzieje los znów zakpił i się śmieje kolejnej szansy pozbawił czekają więc stanu poprawy. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja też jestem Politolożką
|
|
|
|
|
CYTAT Ja też jestem Politolożką Mogłoby być gorzej. Należeć do Rodziny Radia MaRyja, PiS-u,PO,pochodzić z Żoliborza...albo Szówska lub z obory na Wiejskiej @e2rdƨ-czyli Tomciu Wu,ile masz jeszcze ksywek na portalu? The end of story... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. Nie piszę się wieczór z wielkiej litery. |
|
|
|
|
@ Ajwonka |
|
|
|
|
CYTAT @ Ajwonka Ja będąc po wrażeniem, zrobiłem przed chwilą drugi przelew na wskazany przez ciebie rachunek bankowy. Dlatego dziś wieczorem może go mejl nie uwzglednić. Przelałem tym razem nieco mnie, bo tylko 400 pln. |
|
|
|
|
@ Neptun |
|
|
|
|
CYTAT Dzisiaj wieczorem powinien przyjść e-mail z banku, więc zobaczę jak wygląda sytuacja na koncie Sytuacja na koncie jak na froncie. Dramatyczna. |
|
|
|
|
Przy okazji warto przypomnieć, że Polska po raz ostatni została najechana we Wrześniu 1939 roku - w toku trwającej miesiąc wojny obronnej poległo około 40 000 polskich żołnierzy. |
|
|
|
|
13.12.... ale w końcu kacapy wyszli. Rezydentura jednak pozostała.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Zapraszam do odwiedzenia poniższej strony.
Od rana codzienne informacje podawane prosto od sił zbrojnych ukrainy. https://www.zsu.gov.ua/All_news/ua ___________________________________________ Informacje przekazuje bezinteresownie, zachęcam do wsparcia przy tym ludności dotkniętych wojną poprzez wpłaty na konta wybranych przez siebie organizacji. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
CYTAT P.S. E-mail z banku już przyszedł: wpłynęło tylko 112 złotych z Urzędu Skarbowego w Jarosławiu.[/justify] 117 zyli przepiję dziś do rana.:,albowiem przeszedłem na "Finlandię". Nierobie z Szóska. Wojska sowieckie opuściły Polskę w 1997r.a ciebie Pan Bóg opuścił jeszcze wcześniej. Skoro masz już kasę,zaszalej. Kup sobie granatnik,to będziesz miał trochę "rozrywki". Szkoda,ze na klawiaturze twojego "lapka"(z epoki neolitu), klawisz F-1,nie nie jest potoczną nazwą granatu obronnego. Byłoby"BUM" i...adios farfocel. Gdy rozwieje się kurz i dym,opadną flaki i farfocle,będzie wiadomo ile"avatarów"miałeś na tym Forum. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gdzie są te przelewy o których pisali Neptun i Mark ? |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie są te przelewy o których pisali Neptun i Mark ? Spokojnie. Napewno dojdą. Plus ten na 400 z wczoraj. |
|
|
|
|
@ Neptun |
|
|
|
|
Minęła 18:00 |
|
|
|
|
Tomaszu gdzie zdobyłeś wykształcenie ? Na jakiej uczelni z jakim tytułem ? Może gdzieś kiedyś pisałeś ale mi umknęło. Jeśli to nie problem przypomnij nam.
|
|
|
|
|
CYTAT Tomaszu gdzie zdobyłeś wykształcenie ? Na jakiej uczelni z jakim tytułem ? Może gdzieś kiedyś pisałeś ale mi umknęło. Jeśli to nie problem przypomnij nam. Jak nie pamiętasz? Ma w orzeczeniu komisji lekarskiej numer choroby,które przedstawił na Forum SM. A jego wykształcenie to...? W.P.S.T.D i J. p. N.D.M.o.R. Po prostu-Wyższa Politologiczna Szkoła Tarcia Dupą i Jajami po Nieheblowanych Deskach Mordą oraz Ryjem. Doktorat ma już za samą urodę. Leci teraz na "profesurę"... A tu na obrazku,jego "wykapany"tatuś chrzestny. Wykapany,bo nie z pełnego "wytrysku". https://demot(...)oby-jest SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Balony nad USA i Kanada osmieszyly tylko sytem obronny tych krajow . Pokazaly , ze nietrzeba miec zawansowanej technologi by dostac sie nad obszarami tych krajow.
|
|
|
|
|
Zbliża się 22:00 - za oknem jest już ciemna noc. |
|