|
|
|
CYTAT 1. Poniżej mogą Państwo zobaczyć wysypisko poległych pro-rosyjskich najemników od Wagnera: Pogięty cudzie z Szówska. Jakie jest moje zdanie o tobie? Mam ciebie za *****na ropę,*******totalnego,********,męską*****,netowego impotenta z miętkim*******... Gdyby nie internet,nikt nie wiedziałby że istniejesz,cienkiqt@sie. Jesteś nikim,ale niestety-jesteś. Zapisz się do Wagnera nierobie.Sporo tam zarobisz. Takiego przypała jak ty, ucieszy" zarobiona" seria z... "pepeszy". https://demot(...)-wojny-w SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
Dołączył: 17 Maja 2012r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
odbudowa ukrainy
https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/niesamowita-ukraina-tak-wygladala-po-ataku-rosji-a-tak-dzis-zdjecia/mc0zk0j,79cfc278 |
|
|
|
|
Tymczasem pod każdym moim postem mogą Państwo zobaczyć numer mojego konta bankowego, na które można wysyłać wsparcie / "donejty". |
|
|
|
|
CYTAT Tymczasem pod każdym moim postem mogą Państwo zobaczyć numer mojego konta bankowego, na które można wysyłać wsparcie / "donejty". Przelałem hajs |
|
|
|
|
@ Neptun |
|
|
|
|
tez przelałem.....
|
|
|
|
|
CYTAT @ Neptun |
|
|
|
|
@ Mark |
|
|
|
|
CYTAT @ Neptun Dziękuję. Wspierając mnie, redukują Państwo prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzeń typu: - rozbicie głowy młotem; - zgwałcenie kijem od szczotki po wcześniejszym przywiązaniu za ręce i nogi do nóg stołu; - wykastrowanie nożem do kartonu kupionym w markecie budowlanym; - doświadczenie wepchnięcia do odbytu pręta grzewczego od piecyka elektrycznego a następnie włączenie piecyka. Wow tyle wrażeń i to wszystko za jednego życia? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Czy też to zauważyliscie Stalowe Miasto jest pro ukraińskie.A co robi flaga Ukrainska przy logo Stalowe Miasto?Czy mieszkamy w Polsce czy już w Ukrainie?A gdzie nasza flaga Stalowej Woli?Kto umieścil tą flagę ?Lokalny konflikt na Ukrainie a media rozdmuchują go do rozmiarow wojny prawie światowej.
|
|
|
|
|
- Rosjanie wykorzystują to, że jest ich więcej i nie szanują życia swoich żołnierzy. Dlatego tak wielu z nich ginie. |
|
|
|
|
No i
|
|
|
|
|
CYTAT tez przelałem..... Thomciu Przy najbliższej okazji okazji,poprzez Pocztę,dokonam przekazu(nie przelewu) na twoje nazwisko. Listonosz i reszta,pewnie będą mieli ubaw. Trudno.Chcesz masz. Jako cel wskażę-tym razem,"na prezerwatywy rozmiar 9 cm." Potem pomyślę na co więcej ci dać,np.to samo,ale rozmiar 8 cm.aby nie było luźno. PS.Wolisz konkretny kolor,pudrowane czy smakowe? Zapytaj partnera,bo nie chcę aby się na tobie zawiódł... Twoje pożycie seksualne,twoją sprawą,ale jeśli mam dać tobie kasę,mogę wskazać określony cel darowizny. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ e2rd |
|
|
|
|
Lokalny konflikt o Donieck rozdmuchany do granic absurdu za sprawą USA.Stanowiska w Nato juz przygotowane dla politykow ktorzy codziennie mowią o Ukra....Ludzie juz ostygli na temat Ukr... i nie chcą pomagać.
|
|
|
|
|
CYTAT @ jusek 1. Zawsze mogę powiedzieć listonoszowi że niczego nie zamawiałem. 2. Jestem heteroseksualny.[/justify] Tomciu -Oczywiście,że możesz to powiedzieć listonoszowi,ale prawdą jest że chcesz pieniędzy. Czy uwierzy?Wątpię,ale to będzie kwestią jego interpretacji Niczego nie wciskam ci na siłę,ale czasu nie cofniesz,czyli tego co napisałeś. Moja kasa i mogę zrobić z nią co chcę,a ty,przyjąć jej nie musisz. -Nigdy nie negowałem że nie jesteś heteroseksualny,ale możesz być"binarny seksualnie",czyli dwie płcie w jednym ciele. Udowodnij że jest inaczej niż mi się wydaje. Jeśli tego nie zrobisz,to dalej będę w przekonaniu że jesteś... Za to co pomyślą inni,nie odpowiadam. Każdy ma swoje przekonania,a ty swoim zachowaniem nadajesz im jeden kierunek. To co myślę,np. o tobie,jest moją prywatną sprawą,nie jest zabronione prawem i... z tym problemem zostań. PS.Co nowego na Ukrainie? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
CYTAT @ jusek To Ukraińcy powinni się postarac żeby wszyscy się zaczęli cofać A co sądzisz o chińskim planie pokojowym? |
|
|
|
|
@ e2rd |
|
|
|
|
Wspierając mnie, redukują Państwo prawdopodobieństwo wystąpienia zdarzeń typu:
- rozbicie głowy młotem; - zgwałcenie kijem od szczotki po wcześniejszym przywiązaniu za ręce i nogi do nóg stołu; - wykastrowanie nożem do kartonu kupionym w markecie budowlanym (tzn. zabranym z ruin marketu budowlanego po jego wcześniejszym zbombardowaniu); - doświadczenie wepchnięcia do odbytu prętu grzewczego od piecyka elektrycznego a następnie włączenie piecyka.[/justify][/cytat] Oświeć mnie bo nie rozumiem co wspólnego ma dotowanie ciebie ( czytaj "żebractwo" ) z tymi " zachowaniami " które wymieniłeś ? . P.S. Przelew ciągle czeka . W moim banku DNB , nie mogę wpisać w rubryce " tytułem " żebractwo ani darowizna . Napisz " ZA CO " a przelew pójdzie . |
|
|
|
|
Kliczko przejechał się już Leopardem dostarczonym przez Polskę . Podziękował Niemcom . Nawet słowem nie wspomniał , że te czołgi dostarczyła Polska . Miłego dnia .
|
|
|
|
|
CYTAT Kliczko przejechał się już Leopardem dostarczonym przez Polskę . Podziękował Niemcom . Nawet słowem nie wspomniał , że te czołgi dostarczyła Polska . Miłego dnia . Przypuszczam że info prawdziwe. Nie wiem dlaczego,ale nie jestem zdziwiony, że po raz kolejny zostaliśmy "wyru Hani" W tytule przelewu Tomciowi wpisz-Na korektę napletka. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Kliczko przejechał się już Leopardem dostarczonym przez Polskę . Podziękował Niemcom . Nawet słowem nie wspomniał , że te czołgi dostarczyła Polska . Miłego dnia . No i po co ta ruska propaganda? Kliczko dziękował w Niemczech za niemieckie czołgi. https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-02-25/wladimir-kliczko-przetestowal-czolg-leopard-2-nazwal-go-kotem/ |
|