|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć zestawy "Tochka-U": |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Politylog chyba się nie spodziewał ruchu Baidena. Nie pisało na internetach
|
|
|
|
|
Prezydent Joe Biden wylądował dzisiaj w Rzeszowie, skąd pojechał pociągiem do Kijowa. |
|
|
|
|
Teraz Cie wyprzedzę. Dziś wieczorem zapewne spotka się z żołnierzami w bazie w Jasionce po czy poleci do Warszawy
|
|
|
|
|
@ bzk |
|
|
|
|
CYTAT @ bzk Napewno. Ale musisz uważnie go słuchać. A najlepiej stój przy drodze, niedaleko ciebie będzie przejeżdżał |
|
|
|
|
Czy jest tu moderator ¿???????????¿
|
|
|
|
|
CYTAT Ale czy będzie pamiętał o najważniejszej rzeczy ? O wysłaniu mi na konto jakiegoś wsparcia ? Weź się za robotę pierolony melepeto. Biden takich jak ty to nawet w dupie nie ma. Zwykły pasożyt. Uważasz się za politologa a nawet najgłupszemu z politologów do pięt nie dorastasz. Nawet pewnie pies jest ważniejszy dla twojej matki niż ty. Przestań robić z siebie ofiarę losu i żebrać pieniądze. Jesteś zwykłym nieudacznikiem życiowym, wyrzutkiem społecznym. Nawet ludzie niepełnosprawni sobie lepiej radzą. Siedź przed tym komputerem aż zdechniesz. Nikt się nawet tym nie przejmie. |
|
|
|
|
O 12:37 napisałem: |
|
|
|
|
CYTAT O 12:37 napisałem: Gówno nas to obchodzi |
|
|
|
|
A propo finansów . Przelew prawie gotowy . Zostało mi tylko wypełnienie rubryki "Tytułem" no i nie wiem co wpisać. Bo na co to już wiemy ale ciągle nie wiadomo "ZA CO".
P.S. Dobrze pomyśl . Przelew czeka... |
|
|
|
|
1. Dla ciekawych: już dwa razy pisałem e-mail'e do administracji Stalowego Miasta z prośbą o zrobienie porządku w temacie "Wieści z frontu na Ukrainie". |
|
|
|
|
Dwa razy zadano Ci pytanie "za co" ?? Czyt. Dokładnie za co masz otrzymać przelew.
Np. za usługi seksualne, za klaskanie u Rubika, za ciężka pracę albo za kobyle caco! "Za co" ?? |
|
|
|
|
@ administrator |
|
|
|
|
Siadł przelew?
|
|
|
|
|
Tomciu
Kupię ci deklu koszulkę w tęczowych barwach, z logo TVN i opłacę wyjazd na spotkanie "Rodziny Radia MaRyja" w Toruniu. NFZ masz opłacony z bezrobocia,tak więc leczenie obrażeń będzie bezpłatne. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT @ administrator Wklejenie dwa trzy razy dziennie części artykułu czy zdjęcia, jeszcze bez zgody autora to nie jest relacja. Forum służy do dyskusji. W innych tematach też wklejają "wycinki z gazet" i nikt za to jałmużny nie woła. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Skąd wiesz ? Byłeś tam ? Widziałeś Ja myślałem że 21 marca tam się wiosna zaczyna. |
|
|
|
|
@ stalowe |
|
|
|
|
CYTAT Spacerując wiosenną porą, zawsze warto zajrzeć do studzienek ciepłowniczych / kanalizacyjnych, gdzie często można natrafić na zwłoki bezdomnych zawieszone na drabince podczas nieudanej próby zejścia / wyjścia Ale odlot |
|
|
|
|
1. Tymczasem pojawiły się już najnowsze szacunki odnośnie strat rosyjskich wojsk inwazyjnych na Ukrainie: |
|
|
|
|
Tak spokojnie to przyjąłeś ze Rosja wyjdzie z Ukrainy może nawet i przed wyborami u nas :-) Czy Chiny odważą się sprzedawać ruskim swoje rakiety średniego zasięgu żeby NATO poddało je bojowemu rozpoznaniu zanim zacznie się prawdziwa wojna o Taiwan??
Tak wychodzi bolszewik z ciała żywiciela, zgliszcza i bankrut. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Tak patrzę na wizyte Bidena i nie zauważam ani spotkania , ani przemówienia Tomasza Wawruszko. Z jakimś Tuskiem ma się spotkać, a z ekspertem wojennym, pierwszym politologiem Rzeczpospolitej nie ?? A to mogło zaważyć o losie świata.
|
|