|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Gdzie dziś promo na kebsa? Dziś chyba nigdzie. Ja sobie chyba wyskoczę do Rozwadowa. Te już mi się przejadły stacja Rozwadów ostatnio mi podchodzi. Mięsko mają z Lublina kraftowe, jakiś youtuber kebabowiec bardzo je zachwala. Próbowałem wołowe i kurczaka, oba na plus. Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość bo pomału robią Serio maja mają kraftowe mięso? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Serio maja mają kraftowe mięso? Mają mają z piri piri Trzeba jeść mięso puki UE nam nie zabroni Później tylko wegetariański nam zostanie |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Wie ktoś ile kosztuje skorzystanie z toalety na rynku w Rozwadowie ?? Jest tylko informacja jakie nominały przyjmuje.
|
|
|
|
|
Na temat wUkrainy to polecam media z miarę neutralnego medium jakim jest Grecja "Warnews247" art2deco kapcie spadną jak wejdzie na tą stronę i poczyta co się teraz dzieje na Ukrainie
|
|
|
|
|
CYTAT Na temat wUkrainy to polecam media z miarę neutralnego medium jakim jest Grecja "Warnews247" art2deco kapcie spadną jak wejdzie na tą stronę i poczyta co się teraz dzieje na Ukrainie Szukam tam informacji o nr. konta żeby ich wesprzeć. Chyba nie chcą! Porządny portal nie sępia kasy za taaakiee informacje. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Na temat wUkrainy to polecam media z miarę neutralnego medium jakim jest Grecja "Warnews247" art2deco kapcie spadną jak wejdzie na tą stronę i poczyta co się teraz dzieje na Ukrainie Szukam tam informacji o nr. konta żeby ich wesprzeć. Chyba nie chcą! Porządny portal nie sępia kasy za taaakiee informacje. Też moge zostać ich patronem. |
|
|
|
|
Poniżej numer konta bankowego dla moich "patronów": |
|
|
|
|
[cytat][justify]Poniżej numer konta bankowego dla moich "patronów":
Jestem skłonny wspomóc Cie jakąś kwotą. Tylko za nim to zrobię , chciałbym wiedzieć,"za co" konkretnie. Pytam jako być może "patron". |
|
|
|
|
CYTAT Poniżej numer konta bankowego dla moich "patronów": Masz konto walutowe? Bym Ci w funtach szterlingach przelał. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Poniżej numer konta bankowego dla moich "patronów": Masz konto walutowe? Bym Ci w funtach szterlingach przelał. ruble |
|
|
|
|
@ C&R |
|
|
|
|
Pan politolog ma problemy z czytaniem ?
C&R pytał "za co" nie "na co" Jak na bezrobotnego to masz fajne wymagania. Pepsi ? Droższego napoju nie można ? Woda mineralna zdrowsza i tańsza. |
|
|
|
|
Poniżej zdjęcie satelitarne fragmentu Warszawy z widocznym słabym punktem: |
|
|
|
|
CYTAT [cytat][justify]Poniżej numer konta bankowego dla moich "patronów": Jestem skłonny wspomóc Cie jakąś kwotą. Tylko za nim to zrobię , chciałbym wiedzieć,"za co" konkretnie. Pytam jako być może "patron". Kiedyś usłyszał żeby głupszego od siebie szukał, chyba to robi. Napisał w wolnym czasie możecie Państwo przelać pieniądze. Może mamy to zacząć traktować jako nowe hobby |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Skończ waść ten temat, wstydu oszczędź.
|
|
|
|
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć obszar operacyjny Łazienek Królewskich w Warszawie: |
|
|
|
|
CYTAT Poniżej mogą Państwo zobaczyć obszar operacyjny Łazienek Królewskich w Warszawie: Skąd bierzesz pieniądze na alkohol ?? |
|
|
|
|
1. Tymczasem już 21 Lutego na Polski przyjeżdża Prezydent Joe Biden aby zadeklarować "pakiet amunicyjny" dla ukraińskiej armii - plotki mówią, że może to być nawet 10 miliardów USD. |
|
|
|
|
Czy ty kur...a bałwanie myślisz co tu wklejasz ???
Proszę administratora o usunięcie postu i drastycznych zdjęć. |
|
|
|
|
CYTAT Czy ty kur...a bałwanie myślisz co tu wklejasz ??? Proszę administratora o usunięcie postu i drastycznych zdjęć. Dlatego ja daję linki do stron. Kto chce obejrzy,nie ma 'przymuszania". Imbecyl po prostu chce zaistnieć,ale czasami przechodzi sam siebie. Do tego brak seksu i wali mu na dekiel. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Przy publikacji takich zdjęć przed wejściem powinna być informacja. Kretyn nie wie że mogą wejść tu dzieci czy ludzie wrażliwi ?
Już dawno ten temat powinien być zamknięty. |
|
|
|
|
Niespełniony bezrobotny politolog Tomasz to jednak klasyczny bałwan.
Nie wiem po co wrzuca drastyczne zdjęcia sprzed roku. A moderacja na tym forum niestety nie istnieje. A, i on chyba nie ma pieniędzy na alkohol, jego twórczość wygląda jakby lubił wąchać klej albo wcinać podejrzane grzybki z lasu Ten typ to dobry materiał do badań psychiatrycznych. |
|
|
|
|
1. To jest zdjęcie z ataku przy użyciu pocisków balistycznych krótkiego zasięgu typu "Tochka-U" z głowicami kasetowymi. |
|