|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Biednemu zawsze wiatr w oczy
|
|
|
|
|
Od 1 Marca 2023 w Gminie Wiązownica zaczynają się roboty publiczne, ale doradczyni zawodowa w Powiatowym Urzędzie Pracy w Jarosławiu powiedziała mi że Gmina nie będzie mogła wziąć mnie po raz trzeci ponieważ mam już rok doświadczenia na stanowisku robotnika gospodarczego. |
|
|
|
|
CYTAT Od 1 Marca 2023 w Gminie Wiązownica zaczynają się roboty publiczne, ale w Powiatowym Urzędzie Pracy w Jarosławiu powiedzieli mi że Gmina nie będzie mogła wziąć mnie po raz trzeci ponieważ mam już rok doświadczenia na stanowisku robotnika gospodarczego. Dlaczego cały czas liczysz na urząd pracy ?? Tam się zgłaszają pracodawcy którzy chcą zaoszczędzić na pracownikach, do takich lepiej się nie pchać. |
|
|
|
|
@ administrator |
|
|
|
|
Narzędzia, papierosy i ubrania sprzedawane przez francuską sieć hipermarketów Auchan zaopatrują rosyjskich żołnierzy na ukraińskim froncie przy współudziale rosyjskiej filii przedsiębiorstwa, pisze w piątek francuski dziennik "Le Monde". Liberalne sankcje Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Narzędzia, papierosy i ubrania sprzedawane przez francuską sieć hipermarketów Auchan zaopatrują rosyjskich żołnierzy na ukraińskim froncie przy współudziale rosyjskiej filii przedsiębiorstwa, pisze w piątek francuski dziennik "Le Monde". Liberalne sankcje Lista takich firm jest długa. Ich tłumaczenia dlaczego zostali w Rosji są wręcz śmieszne. To ludzie mogli by wymusić na nich decyzję, ale wola iść kupić kilka groszy taniej niż bojkotować. |
|
|
|
|
Czy to podpada pod ewropejski Trybunał Poprawności czy tylko My ?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
O tym, że Rosjanie wywożą nielegalnie ukraińskie dzieci wgłąb swojego kraju wiemy już od początku wojny. Przeraża jednak fakt liczba nieletnich, których odebrano rodzicom, opiekunom. Dmytro Łubinec, rzecznik praw człowieka Ukrainy, cytowany przez Ukrinform przekazał, że liczba wywiezionych maluchów może oscylować w pobliżu 150 tysięcy. Nasuwa się jednak pytanie - po co to wszystko Moskalikom...? Manifest Tymczasowego Rządu Narodowego z 22 stycznia 1863 roku [fragment] Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT
Nie przesadzasz trochę ? Mają ci na tacy pracę podać ? Sam nie potrafisz znaleźć ? |
|
|
|
|
1. Z najnowszych informacji wynika że "najgorętszym" okresem wojny rosyjsko-ukraińskiej był Styczeń 2023 roku: poległo wtedy około 24 000 rosyjskich żołnierzy / bojowników / najemników i około 6000 ukraińskich żołnierzy / bojowników. |
|
|
|
|
Jaka jutro będzie pogoda?
|
|
|
|
|
@ Neptun |
|
|
|
|
Powiedz nam na co Rosja szykuje teraz samoloty ? Będzie jakiś większy atak?
Jeśli tak to kiedy ? |
|
|
|
|
Niedługo odpowie,ale ułożenie tarota, trochę potrwa.
Szklana kula TheBillowi się stłukła, a wróżenie z wnętrzności kota prezesa ,jest jeszcze nieaktualne. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ stalowe |
|
|
|
|
Gdzie dziś promo na kebsa?
|
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie dziś promo na kebsa? Dziś chyba nigdzie. Ja sobie chyba wyskoczę do Rozwadowa. Te już mi się przejadły stacja Rozwadów ostatnio mi podchodzi. |
|
|
|
|
1. Gdybym ja miał jechać na front, to chciałbym karabin AKMS i dwa "bębny" (okrągłe magazynki o pojemności po 75 naboi). |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie dziś promo na kebsa? Dziś chyba nigdzie. Ja sobie chyba wyskoczę do Rozwadowa. Te już mi się przejadły stacja Rozwadów ostatnio mi podchodzi. Dzięki za info. Nie jadłem jeszcze w Rozwadzowie. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie dziś promo na kebsa? Dziś chyba nigdzie. Ja sobie chyba wyskoczę do Rozwadowa. Te już mi się przejadły stacja Rozwadów ostatnio mi podchodzi. Mięsko mają z Lublina kraftowe, jakiś youtuber kebabowiec bardzo je zachwala. Próbowałem wołowe i kurczaka, oba na plus. Tylko trzeba się uzbroić w cierpliwość bo pomału robią |
|
|
|
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć rosyjskich artylerzystów na południe od Wuhledar'u: |
|
|
|
|
Ja już po kebabiku.
Narobiłeś mi Neptun ochoty Dziś odbyło się bez surówek. |
|