|
|
|
No ktoci powiedział o tym tanim węglu? nie puszczaj smierdzacych bąków tylko opowiadaj
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pewnie ze powiem, TVN. Tylko nie mów nikomu
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Anonimowy darczyńcu mogę prosić jeszcze o 2 tyś. Bo znalazłem fajne fele ale za 14 tys. 2 tys dam że swoich.
|
|
|
|
|
CYTAT Pewnie ze powiem, TVN. Tylko nie mów nikomu Tak jak myślałem , nie poznamy historii o tanim węglu, nie elegancko puszczać brzydkie bąki w towarzystwie a potem palić Frana... Ale to u was standard... Rozwiniecia twojej teorii o celowym podniesieniu cen paliw aby zbić inflację też się nie doczekałem Jak byś czasami włączył ten tvn to może coś by do dyńki z zewnątrz dotarło, kokon tvp odcina wam dopływ tlenu co jest destrukcyjne w połączeniu z wypuszczanymi bąkami...efekty widać w każdym temacie |
|
|
|
|
@mark30
Dzięki za przelew na konto! Przydadzą się pieniążki, na pewno pomoge jakimś bezrobotnym. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT @mark30 Dzięki za przelew na konto! Przydadzą się pieniążki, na pewno pomoge jakimś bezrobotnym. Pozdrawiam Tylko nie takiemu bezrobotnemu z wyboru jak Tomasz. |
|
|
|
|
Jak z wyboru? Przecież nie było ogłoszeń o pracę dla politologów.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT No kto ci powiedział o tym tanim węglu? Pewnie ze powiem, TVN. Tylko nie mów nikomu Tak jak myślałem , nie poznamy historii o tanim węglu, nie elegancko puszczać brzydkie bąki w towarzystwie a potem palić Frana... Ale to u was standard... Rozwiniecia twojej teorii o celowym podniesieniu cen paliw aby zbić inflację też się nie doczekałem Jak byś czasami włączył ten tvn to może coś by do dyńki z zewnątrz dotarło, kokon tvp odcina wam dopływ tlenu co jest destrukcyjne w połączeniu z wypuszczanymi bąkami...efekty widać w każdym temacie Ja stosuje dotlenianie szokowe, Korwin rano, Grety w południe a Donek wieczorem. Nie wiem, nie znam się, nie słyszałam o tym co Ty tam wypisujesz bo jestem zarobiona. Destylat nie może wystygnąć raz podpalony. Ekologicznie utylizuje nadwyżkę cukru i węgla. Wyszło mi z danych GUS ze zapotrzebowanie na ciepło spada systematycznie od 30 lat a ceny systematycznie rosną. Zieloni dają się ćwiartować ze to prawda. Zapotrzebowanie spadło o 1/2 a ceny odwrotnie czyli 2. To daje ocenę 4. Dla orłów jest 5 a dla nauczyciela 6 Dziczki nie żrą pietruszki i co ja mam teraz zrobić? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Jak z wyboru? Przecież nie było ogłoszeń o pracę dla politologów. Jaki z niego politolog ? Jak z koziej dupy trąbka. Tylko się tak przedstawia. Większość ludzi nie pracuje w swoim wyuczonym zawodzie. A choćby nawet politolog nie może ukladac kostki brukowej? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT No kto ci powiedział o tym tanim węglu? Pewnie ze powiem, TVN. Tylko nie mów nikomu Tak jak myślałem , nie poznamy historii o tanim węglu, nie elegancko puszczać brzydkie bąki w towarzystwie a potem palić Frana... Ale to u was standard... Rozwiniecia twojej teorii o celowym podniesieniu cen paliw aby zbić inflację też się nie doczekałem Jak byś czasami włączył ten tvn to może coś by do dyńki z zewnątrz dotarło, kokon tvp odcina wam dopływ tlenu co jest destrukcyjne w połączeniu z wypuszczanymi bąkami...efekty widać w każdym temacie Ja stosuje dotlenianie szokowe, Korwin rano, Grety w południe a Donek wieczorem. Nie wiem, nie znam się, nie słyszałam o tym co Ty tam wypisujesz bo jestem zarobiona. Destylat nie może wystygnąć raz podpalony. Ekologicznie utylizuje nadwyżkę cukru i węgla. Wyszło mi z danych GUS ze zapotrzebowanie na ciepło spada systematycznie od 30 lat a ceny systematycznie rosną. Zieloni dają się ćwiartować ze to prawda. Zapotrzebowanie spadło o 1/2 a ceny odwrotnie czyli 2. To daje ocenę 4. Dla orłów jest 5 a dla nauczyciela 6 Dziczki nie żrą pietruszki i co ja mam teraz zrobić? Odpowiedź godna morawieckiego zapytanego o cenę chleba... konkretnie potrafisz? |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
W telewizji fajnie ułożone są programy informacyjne. Pierwsze wydarzenia na Polsacie drugie Fakty TVN później wiadomości TVP. Trzeba obejrzeć wszystkie, nie można ograniczać się do jednej stacji. Zawsze trzeba wysłuchać dwóch stron i dopiero zacząć wyciągać wnioski.
|
|
|
|
|
Powyższe zestawienie obejmuje jedynie "czołgi ciężkie", natomiast równolegle NATO zadeklarowało dostarczenie pewnej ilości "czołgów średnich": |
|
|
|
|
Niemcy szkolą w Polsce Ukraińców w obsłudze czołgów Leopard.
Paradoks. Jak cofnąć się czasie,już raz w Polsce mieliśmy niemieckie czołgi z obsługą. Było to w latach 1939-45. Mój dziadek,gdyby żył, pewnie teraz na ich widok, poszedłby odkopać pancerfausty... Historia kołem tj.czołgiem się toczy. Znów Niemcy przeciwko sowietom? PS.Tomciu Co mnie obchodzi typ czołgu,że jest wersja T-99 PiS,czy T-200 HWDP?Nic! Albo kaliber czy długość naboju do kałacha? Dla ciebie pewnie ma znaczenie "rozmiar",ale mnie nie obchodzi co i o jakiej średnicy sobie wsadzasz do d... Jeszcze jedno-Podaj numer swojego konta nie w Banku Spółdzielczym,a w Banku Spermy. Widziałem ogłoszenie w podhalańskiej gazecie,ze szukają inseminatora. Pewnie jako "dawca"sporo zarobisz. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
MKOI wzywa Ukrainę, aby wycofała się z bojkotu igrzysk w Paryżu.
Ukraińcy odpowiedzieli że zgodzą się, pod warunkiem,że sowieci grając w tenisa,profilaktycznie, nie będą używali rakiet. Na początek niech nie strzelają z Iskanderów. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Nie pisze się: „Dzień Dobry”
tylko pisze się: Dzień dobry. -Agnieszka- |
|
|
|
|
@ Aguś |
|
|
|
|
CYTAT @ Aguś 1. Kochany Skarb. -Agnieszka- |
|
|
|
|
Tymczasem minęła 14:00. |
|
|
|
|
CYTAT Nie pisze się: „Dzień Dobry” tylko pisze się: Dzień dobry. Nie wymagasz zbyt dużo od Tomasza ? |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór Nauka poszła w las... |
|
|
|
|
Prezydent Joe Biden dał znać że skraca swoją wizytę w Polsce i będzie ona 1-dniowa (od 21 do 22 Lutego). |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dobry Wieczór Nauka poszła w las... @e2rdƨ To las, "przyszedł"do Szówska. W kwestii pisowni tych dwóch słów,jego polonistka jest w ciężkiej traumie. A wiedza? Nawet nie "trafiła pod strzechy",czego chciał Adam Mickiewicz. Za to słoma, z butów mu wystaje.... Fspułczóję Paniom z PUP,kture niemogom załatfić nierobowi pracy. Tymczasem w Szówsku jest godzina 13.35 "Co Państwo o tym sądzą?" SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|