|
|
|
Tomaszu jaki rodzaj intymnego zbliżenia preferujesz ? A może jaką pozycję lubisz najbardziej?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT @ starsky 1. Cały czas jestem zarejestrowany w Powiatowym Urzędzie Pracy w Jarosławiu, i gdy mnie gdzieś wysyłają ze skierowaniem to jadę. Podróżuję po okolicy rowerem. Czyli idziesz do potencjalnego pracodawcy tylko wtedy jak cię urząd zmusi skierowaniem? Sam z siebie nie szukasz ofert pracy ani nie wysyłasz nigdzie swojego cv? Mała rada ode mnie, byłem na bezrobociu, co prawda że ze dwa razy dawno temu i to na krótko, ale oni ani razu nie znaleźli mi pracy, czekać na konkretną ofertę z pupu to jak na śmierć czekać, powodzenia. Jak chcesz znaleźć robotę to musisz wykazać się inicjatywą a nie liczyć na urzędników. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. H.j nas obchodzi wizyta Bidena i twoje zdanie. I to że nie masz kasy i że jesteś bezrobotny. |
|
|
|
|
CYTAT Tomaszu jaki rodzaj intymnego zbliżenia preferujesz ? A może jaką pozycję lubisz najbardziej? Jazda z trzymanką na zaciągniętym "ręcznym"? Tomciu, wytłumacz jak to się robi na"autopilocie". Podobno Airbus-a A380 można obsługiwać jedną ręką. Ty masz dwie. Dwie "lewe",jeśli chodzi o pracę. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ani drzewa nie nanosi,
kiedy mama o to prosi. Ani kotom nie da mleka droga jemu za daleka. Gdy do sklepu trzeba iść mówi:" chory jestem dziś". A gdy sprzątnąć trzeba pokój, powie:"dajcie mi dziś spokój". Zamiast zrobić z mamą pranie woli jeśc drugie śniadanie. Tacie pomóc by na roli? on chce wyspać się do woli. Nic nikomu nie pomaga czy to gapa czy łamaga? Chyba kim jest,ja już wiem to jest nierób, no i leń. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Po co się produkujesz to wszystko jest w internecie i telewizji powtarzane 100 razy dziennie.
Weź się do roboty. |
|
|
|
|
Tymczasem minęła już 17:00: |
|
|
|
|
idealna dla autora tych nudnych wklejek |
|
|
|
|
Ja to jestem ciekawy co tego nieroba rodzice mówią. Chyba że są tacy nadopiekuńczy że do dziś mu dupkę pudrują i mają za "synusia". Lata lecą głąb czeka na urząd pracy, a później ?? Na zapomogę z mopsu bo emerytury nie dostał. I tak na koszt państwa chce swoje gówniane życie przetrwać.
|
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. To idź spać. |
|
|
|
|
Eliminacja sportowej konkurencji w wydaniu fjutinowskim?
https://demot(...)niej-231 ------------ Deklu Nie pisz w komentarzach"powiedzmy",bo to może sugerować ze twoje brednie,są zgodne z naszymi poglądami. PS.Domyślam się,że zgodnie z moją sugestią, zrobiłeś siku,wstałeś z wyrka i udałeś się do łazienki. Uprać pościel. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień dobry.
Zaraz minie 8:30. Tomasz wstanie, siądzie do kompa i nie wyjaśni nam, dlaczego nie wysyła żadnych podań o pracę tylko rusza 4 litery jedynie, kiedy urząd go do tego zmusi. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
co to jest silnik antygrawitacyjny?
|
|
|
|
|
@ kryśka |
|
|
|
|
Tiktaki zasilane antygrawitacyjnie.
Ufole i porwania. Tomaszu, chyba zapomniałeś wziąć leków dziś rano. Weź je wg zaleceń lekarza, odczekaj z godzinę, pogoda dzisiaj w sumie ładna, idź może na jakiś spacer albo co zanim znowu siądziesz do kompa. Albo przejedź się rowerem, którym jeździsz do pracy, a raczej byś jeździł, jakbyś jakąś podjął. Nieużywany całkiem zardzewieje i w końcu się rozleci. Wypocznij i zbierz siły aby jutro od rana wrócić do twojego głównego zajęcia czyli unikania pracy Kto wie, może zły urząd przyatakuję cię jakąś ofertą, będziesz musiał znowu się spiąć i jakoś się wymigać. Ciężka sprawa, bycie takim zawodowym bezrobotnym, to wymaga wysiłku i starań. |
|
|
|
|
@ starsky |
|
|
|
|
Większość linką zapina ale nawet gruba może zostać przecięta szczypcami. Ja swojego elektrycznego rowera przypinam łańcuchem który poddaje się tylko szlifierkom.
|
|
|
|
|
@ Ajwonka |
|
|
|
|
CYTAT @ Ajwonka No zgadza się. |
|
|
|
|
Tomaszu dlaczego dostałeś "słabą" kategorie na komisji wojskowej ?
|
|
|
|
|
Zbliża się 15:00 i są już najnowsze informacje prosto z frontu: |
|