|
|
|
@ Nacht |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT @ Nacht To 300 czy 400 wariacie? Bo właśnje dzwonił Biden do mnie i prosił o przekazanie info od wawrusca z forum stalowego miasta, i głupio mi opowiadać mu bzdury. |
|
|
|
|
CYTAT @ Nacht Nie musze nic wnosić wystarczy że widzę jaki jesteś biedny jak oszukujesz ludzi kłamiesz kopiujesz i sam sie motasz w swoich sciemach nie masz co robic a rączki bolą do pracy sie isc nie chce łatwiej sepić od ludzi.... Gratuluje rodzicom wychowania pasożyta |
|
|
|
|
A co Biden sobie humor chce poprawić że pyta o teksty Tomaszka ?
Czy się dowartościować i pocieszyć że jest ktoś głupszy ? Po mieście chodzą plotki że kabaret Nowaki chce używać jego tekstów |
|
|
|
|
CYTAT A co Biden sobie humor chce poprawić że pyta o teksty Tomaszka ? Czy się dowartościować i pocieszyć że jest ktoś głupszy ? Po mieście chodzą plotki że kabaret Nowaki chce używać jego tekstów Ejjjh troche szacunku dla politologa z Szuwska P.s Politolog z Szuwska edytował posta stąd moje pytanie czy 300 czy 400. |
|
|
|
|
CYTAT Ejjjh troche szacunku dla politologa z Szuwska A mieszka tam jakiś politolog ? |
|
|
|
|
@ Neptun |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ejjjh troche szacunku dla politologa z Szuwska A mieszka tam jakiś politolog ? Zależy czy i ile widzisz palców. Czy brałeś jakieś środki halucynogenne albo masz stwierdzoną schizofrenię. W tych przypadkach może tam być politolog oczywiście jeśli wyobraźnia ci na to pozwoli. W innym wypadku widac tylko nieroba pasożyta bez sposobu na życie który wyłudza pieniądze od ludzi i przebija tym nawet czarnka ktory na aferę willa plus rzucił tekst "nie mam sobie nic do zarzucenia"... Ale pamiętajmy że ludzi ze schizofrenią nie wolno wyprowadzać z błędu gdy coś sobie wkręcają bo może im odyebac i tutaj mówię całkiem poważnie. Nie wyprowadza sie ich z błędu bo im sie styki palą. Podaje sie leki i niech sobie tą jazde przeżywa w ciszy bez interakcji z otoczeniem |
|
|
|
|
Chyba "politolog" (nie zaburzajcie mu bani)z Rówska. Szukający naiwniaków Neptunie
|
|
|
|
|
Jatka jaka Ukraińców czeka tej zimy rozwścieczy ich nie na żarty. Nie wiem kto bardziej, Niemcy czy Kacapy będą bardziej znienawidzeni na stepach za zwlekanie Leopardów.
Jeżeli to prawda ze 200 tyś żołnierza czeka na HURRA Rosyjska armia rozbroi Białoruś,,, może wtedy ludzie zrobią przewrót. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Chyba "politolog" (nie zaburzajcie mu bani)z Rówska. Szukający naiwniaków Neptunie Wiesz co to sarkazm? Pozatym chyba nie śledzisz wątku. Bo w sprawie politologa z Szuwska, mam takie samo zdanie jak Ty. Przecież to jakiś psychol. A co podniecania sie czolgami z zachodu, i jakaś jatką która maja zrobić ukry ruskim wkrótce.... fiutin nie odpuści. Niestety |
|
|
|
|
Jakiś nowy oddział szpitala psychiatrycznego Jarosław powstał w Szówsku ?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Chyba "politolog" (nie zaburzajcie mu bani)z Rówska. Szukający naiwniaków Neptunie Wiesz co to sarkazm? Pozatym chyba nie śledzisz wątku. Bo w sprawie politologa z Szuwska, mam takie samo zdanie jak Ty. Przecież to jakiś psychol. A co podniecania sie czolgami z zachodu, i jakaś jatką która maja zrobić ukry ruskim wkrótce.... fiutin nie odpuści. Niestety Woem zrozumiałem sarkazm ale na tego dzbana to mi brak słów |
|
|
|
|
CYTAT [justif 2. Nawet Prezydent Putin już się zorientował że jeżeli inwazja nie osiągnie zamierzonych zdobyczy terytorialnych w Lutym 2023 roku, to już nie osiągnie. Nawet użytkowniczka Art z forum Stalowego Miasta trafnie zauważyła że "teraz albo nigdy". [/justify] @art2deco Nie wiem czy powinnaś cieszyć się z tego,że dekiel z Szófska,porównał Ciebie do Fjutina, jeśli chodzi o "spostrzegawczość". Zastanawiam się, jakie jest Twoje podejście do tekstu nieroba,ale jak mawiał Ferdek Kiepski,"zasadziłbym mu kopa w dupę". Mam nad Tobą przewagę techniczną,bo gdy mnie wnerwi,zawsze jełopa mogę "olać", Ty nie. Nie muszę zostawiać buta w jego dupie,gdy mu z półobrotu... Swoją drogą,to jego pomysły są fantastycznie...kretyńskie. Jeśli tak samo myśli Naczelny kremlowski kacap,Ukraińcy wygrają wojnę. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
na ukrainie jest zima i jest zimno. nadal szukam pracy wielkie bezrobocie
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Media juz dawno mowily o wielkim zwyciestwie pare miesiecy temu i jak to latwo sie Ruskich rozwala . Nasze media sa tak samo zaklamane jak politycy PO=PiS
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ejjjh troche szacunku dla politologa z Szuwska A mieszka tam jakiś politolog ? Jeśli tam mieszka,to jest o jednego jest za dużo. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Deklu
Prezydent USA czeka na twój raport o sytuacji na Ukrainie. Papież też coś tam wspominał... Fjutin wysłał zapytanie Iskanderem. PS.Numer twojej chałupy to 52? Ewent.jeszcze kacapy zdarzą wnieść korektę do" przesyłki". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Dobry wieczór
Cały ten filar tematu oparty jest o : - o to co wygugluje wawrusco, a co każdy ciekawy sytuacji u ukrów , sam może wyguglować - o to że wawrusco myśli że jest moderatorem tematu i to co tu wkleja, jest wiedzą niedostępną - o to że warusco stwierdza stanowczo przyszly fakt, po czym ten fakt ( przyszły ) się nie sprawdza Wątki głowne poboczne : - wawrusco nie chce pracować - wawrusco narzeka na UP Jarosław - wawrusco żebra o kase - wawrusco chwali się że dostał kase - wawrusco żali się że kasy nie ma Wątki pośrednie : - wawrusco nakazuje zamknąć temat - wawrusco ogłasza kapitulacje - wawrusco ma wyjebane w to co pisał i klepie dalej Wątek przyszły główny : ( i tu proszę o wasze pomysły, wszak moi drodzy zapadł zmrok) |
|
|
|
|
@ Neptun |
|
|
|
|
Tomciu,przeczytałem twoje wypociny.
Nieżle,ale daj coś "od siebie". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT [justify]@ Neptun 1. A jednak temat jest poczytny i chętnie klikany - już prawie 90 000 wyświetleń. Sporo jak na 8 miesięcy (założyłem w Czerwcu 2022 roku). Wow! Zaraz moje jajca zaczną bić ci brawo. Normalnie jeszcze troche i będziesz bezrobotnym influencerem |
|
|
|
|
CYTAT Tomciu,przeczytałem twoje wypociny. Nieżle,ale daj coś "od siebie". Lepiej niech nie daje bo zabrudzi sobie całą klawiaturę. |
|