|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [justify]@ jusek 1. W 2017 roku napisałem e-mail'a do polskiej ABW (Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego) z uwagami do samolotów dla VIP-ów. To przysłali do mnie Policję, żeby dzielnicowy wybadał kim ja jestem, dlaczego piszę do ABW... i jeszcze ciekawie rozglądał się po mieszkaniu, czy czasem gdzieś na parapecie nie rośnie konopia w doniczce. ] Tomciu Ty i marycha? Farfoclu, masz odloty po prochach-Persilu i Pollenie,ostatnio proszku do pieczenia. Uważaj- Nie wchodż do lasu!Jak zobaczy cię leśniczy,to się zdziwi,bo łeb masz zryty jak kartoflisko, po wizycie stada dzików. Myślisz, że kogoś takiego jak ty,ktokolwiek traktuje poważnie? Dzielnicowy przyszedł do ciebie,bo takie otrzymał polecenie. Musiał to zrobić,chociaż w ciemno mógł napisać w raporcie-"niegroźny dla otoczenia dopóki przytomny". Tu masz link do konkurencji, jeśli chodzi o inteligencję... https://demot(...)i-wygral SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]Hahahaha leze i placze ze smiechu haha jozek mial litra dla ciekawych strona wcześniej hahahahaha @Nacht Pomyłka gościu. W rozliczeniu 24/24 hours wyszło mi ok. 0,5 l. Słabnę troszeczkę... Dlatego tylko tyle, bo był to zarąbisty rum z Austrii,ale za to ma 80 amper.No i trzepie"plandekę"... Kolega jeżdzi tam regularnie TIR-em i zawsze o mnie pamięta!!! Polecam. PS.Jak to pisałeś to byłeś pewnie na haju.Szacun! Widziałem już takich w akcji. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1. Poniżej z kolei mogą Państwo zobaczyć ukraińskie, mobilne bunkry polowe: |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT [cytat]Hahahaha leze i placze ze smiechu haha jozek mial litra dla ciekawych strona wcześniej hahahahaha @Nacht Pomyłka gościu. W rozliczeniu 24/24 hours wyszło mi ok. 0,5 l. Słabnę troszeczkę... Dlatego tylko tyle, bo był to zarąbisty rum z Austrii,ale za to ma 80 amper.No i trzepie"plandekę"... Kolega jeżdzi tam regularnie TIR-em i zawsze o mnie pamięta!!! Polecam. PS.Jak to pisałeś to byłeś pewnie na haju.Szacun! Widziałem już takich w akcji. Hahahahaha na haju ? powiedział jusek o 3 w nocy porobiony rumem haha rum pewnie z kawą albo od Escobara haha A Tomcio tak odlatuje ze on sam ze soba monolog pisze. Tomaszu czy ty czasem nie masz schizofrenii?? |
|
|
|
|
1. Czołgi Leopard 2 w wersjach A4 i A5 mają 120-milimetrową armatę o długości lufy 44 kalibrów (44 x 12 centymetrów). |
|
|
|
|
Ofensywa się zbliża, czołgi jadom. Nie mogę się doczekać jak tankiści wypadną na tle Tygrysów.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
1. Najnowsze zestawienie Leopardów 2 które miały by zostać wysłane ukraińskiej armii: |
|
|
|
|
ja sie pytam : kim jest ten żełeński ze ma wszystko co chce ? ile Polacy musieli się starać o dozbrojenie armii płacąc za to kupę kasy ???????? owszem jest wojna ale to kuźwa ich wojna, to nawet nie jest kraj nato
|
|
|
|
|
No wiesz i pytasz
Ukraińcy zaorali niezwyciężoną Armie Czerwoną. Ile czołgów im się dostarczy to my nie wiemy i się nie dowiemy ale znamy intencje USA, ruskie mają polec. Onuce się złoszczą ale co poradzisz Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Amerykanie robią to co chca zrobić już od wielu lat. Osłabiają ruskich nie tracąc przy tym ani jednego swojego żolnierza. Sprzęt się odbuduje - żolnierza nie. Amerykanie ta wojenkę mogli by skończyć w kilka dni. Ale po co.
|
|
|
|
|
Po prośbie nigdy nie działa. Ile musieli tłumaczyć Niemcom gdzie ich miejsce. A tak to Kitance wiedzą co im z Rosji a Niemce znają swoje miejsce w szeregu.
Nam bez wojny wyzwolicielskiej do dzisiaj bokiem wychodzą onuce, nie ma lekko, nie ma wolności za darmo i na zawsze. Ukraina będzie przez 30 lat sie odbudowywała ale Rezydentura paszła w uja z torbami. A my po prawdzie to dalej by klęczeli przez folksdojczów und sowieciarzy gdyby nie wypadek z Michnikiem, potem u Sowy po wypadku w Smoleńsku. Tez 30 lat krew w piach bolszewickiej zarazy. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Hahahahaha na haju ? powiedział jusek o 3 w nocy porobiony rumem haha rum pewnie z kawą albo od Escobara haha A Tomcio tak odlatuje ze on sam ze soba monolog pisze. Tomaszu czy ty czasem nie masz schizofrenii?? @Nacht Co do receptury,byłeś blisko. Zamiast kawy piję herbatę. Pora dnia jest mi obojętna. Ten Escobar,a o który słyszałem,nigdy kawą nie handlował. Ostrzeżenie dla ciebie!Nie śmiej zbyt często,bo podobno robią się od tego tzw.zajady,a to h...ujowo wygląda. Chociaż w twoim przypadku,to i tak bez znaczenia. Co do Tomcia,to on żyje we własnym świecie,pełnych czołgów,rakiet,torped itp.i mentalnie na terytorium Ukrainy. Hobby -narzekać na PUP oraz UG w Wiązownicy za brak ofert pracy,dla "etatowego" nieroba. Ferdek Kiepski przy nim,to tytan pracy. Rum się skończył,idzie Tequila.Żałuj ze nigdy nie będziesz facetem.Na mlekowicie pewnie możesz miał zwidy i stąd te pierdy. Nara stary dzyndzlu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Po prośbie nigdy nie działa. Ile musieli tłumaczyć Niemcom gdzie ich miejsce. A tak to Kitance wiedzą co im z Rosji a Niemce znają swoje miejsce w szeregu. Nam bez wojny wyzwolicielskiej do dzisiaj bokiem wychodzą onuce, nie ma lekko, nie ma wolności za darmo i na zawsze. Ukraina będzie przez 30 lat sie odbudowywała ale Rezydentura paszła w uja z torbami. A my po prawdzie to dalej by klęczeli przez folksdojczów und sowieciarzy gdyby nie wypadek z Michnikiem, potem u Sowy po wypadku w Smoleńsku. Tez 30 lat krew w piach bolszewickiej zarazy. bolszewicka czy pisowska, zaraza to zaraza... jesteś jesteś pisowską onucą choć wydaje ci się inaczej, dla nich jesteś statystycznym wiernym pachochołkiem potrzebnym do utrzymania władzy... czy się to różni od bolszewików? Dziś klęczysz przed kaczyńskim, jak przepchnie swoje ustawy będziesz nawet srał pod jego nadzorem W sumie to różni, głupotą dzisiejszych pacholkow Bolszewik, komunista straszył wojną ,przemocą fizyczna , obawę ludzi można było zrozumieć, dzisiaj pachołka można kupić za własne pieniądze i jeszcze będzie się cieszył |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Na Ukrainie zbliża się już 14:00: |
|
|
|
|
Nie boisz się braku emerytury?
|
|
|
|
|
1. Poniżej mogą Państwo obejrzeć najnowszą relację stacji France 24 English, z moją ulubioną prezenterką Nadią Massih: |
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Tylko zapomnieli powiedzieć że te czołgi z USA przyjdą z okupowanego RFN i dlatego ten faszysta teraz mówi że zamiast hełmów wyślą czołgi ( ale to amerykańskie z okupowanego RFN)
|
|
|
|
|
Całkiem możliwe i nawet prawdopodobne, że Stany Zjednoczone wezmą te czołgi z nadwyżek rozmieszczonych w bazach armii Stanów Zjednoczonych w Niemczech. |
|
|
|
|
CYTAT Nie boisz się braku emerytury? Przy braku szarych komórek brak emerytury jest jak pierdnięcie w porównaniu z tornadem. Poza tym spójrz na rządy w Polsce jak widać bezmózgi są gatunkiem chronionym..... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Po prośbie nigdy nie działa. Ile musieli tłumaczyć Niemcom gdzie jest ich miejsce. A tak to Kitajce wiedzą co im z Rosji a Niemce znają swoje miejsce w szeregu. Nam bez wojny wyzwolicielskiej do dzisiaj bokiem wychodzą onuce, nie ma lekko, nie ma wolności za darmo i na zawsze. Ukraina będzie przez 30 lat się odbudowywała ale Rezydentura paszła w uja z torbami. A my po prawdzie to dalej by klęczeli przez folksdojczów i sowieciarzy gdyby nie wypadek z Michnikiem, potem wypadek u Sowy po wypadku w Smoleńsku. Tez 30 lat krew w piach tej bolszewickiej zarazy. W sumie co różni głupotę dzisiejszych pachołków. Bolszewik, komunista straszył wojną ,przemocą fizyczna , obawę ludzi można było zrozumieć, dzisiaj pachołka można kupić za własne pieniądze i jeszcze będzie się cieszył Masz dysonans poznawczy Dziadku w rozróżnianiu ofiar od udziałowców, Drogi Dziadku bo oni nie straszyli, oni to pasjami lubili a ci drudzy się ich bali Nie piszmy bezosobowo bo to trochę nieuczciwie. To charakter powiadam Wam do czego takie przylgnie z tłumaczeniem się prawdą etapu albo historycznego imperatywu, to tylko gadka szmatka dla ociężałych. I jedni i drudzy dobrze wiedzieli co robią gdyż dlatego to robili. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Już Ci mówiłem artbolku, napięcie to macie między nogami stojąc w rozkroku ,jedna nogą u ruskich , druga u niemców , jęzor u ukraincow, mimo waszej rozwiązłej
sprzedajnej natury wszystkim nie dogodzicie Metody i zapędy waszego wodza chorego na władzę niczym nie różnią się od bolszewików i innych komunistów, powstrzymuje go tylko wrodzony strach |
|
|
|
|
CYTAT Nie boisz się braku emerytury? Głąb przeżył 37 lat. Będzie ostatnią osobą jaka umrze za jego życia. Swiat na tym zyska. -------- @Ajwonka Jeśli ciężko pracujesz,zapierdalasz,zarabiasz, to pamiętaj,ze musisz się podzielić z tymi, których masz na utrzymaniu. Większość z nich to ci,którzy mają ciebie w d... Ciebie,ale nie Twoje pieniądze. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Na Ukrainie zbliża się już 14:00: Tomciu Fagasie z Szówska Wczoraj,przedwczoraj itd.o tej porze też była godzina 14-ta i jutro też Robisz teraz za zegar? Na kiego chu,chu to piszesz? Co mnie interesuje ile i czego leciało,a potem spadło na Ukrainie? Tym którzy tam giną,jest jeden c...uj od czego stracili życie. Dla tych którzy pozostali,ważne jest jak żyć dalej i przetrwać to "sowieckie gówno". Pisz dalej swoje statystyki zerżnięte z Onetu,Interii,o2 itd. Skoro tak chcesz,będę się bawił i jako pierwszy,podawał informacje "z frontu na Ukrainie". Gdy rano twój odwłok obudzi się,będziesz mógł zrobić kopiuj-wklej. Zresztą to już robiłeś,nie wiedząc kto jest autorem tego,co podałeś. PS.Kacapy nie mają pocisków manewrujących"cruise".Chyba że zajumali Jankesom,bo to oni mają je na uzbrojeniu,fugasie. Ps."Fagas"-Tak nazywa się czyjegoś partnera płci męskiej. Jarka ksywa "ciasna szparka"? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|