|
|
|
Dzień Dobry Państwu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Unemployed political scientist. Tomasz Wawruszko [CENZURA BO ADRES] PL52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 SWIFT: POLUPLPR (Bank Spółdzielczy w Jarosławiu) Tomciu Co mi zrobisz jak podam nazwę miejscowości w której mieszkasz,ulicę i numer domu,bez podawania twojego imienia i nazwiska? A nawet pokażę zdjęcie tej posesji? Widoku twojej facjaty raczej nie,ale gdybyś znalazł sie w miejscu publicznym,mogę zrobić ci fotkę,opublikować, nie ma do tego prawie żadnych przeciwwskazań prawnych. Prawie,bo ktoś mógłby oskarżyć mnie o rozpowszechnianie... zgorszenia publicznego. PS.Na standardowych drukach wpłat nie ma miejsca na litery PL.Nie pyerdol,bo już pierwsze 5 cyfr określa"skąd" jesteś.Kup też sobie naklejkę -Cделано в Польше-zrobiono w Polsce i noś z dumą na czole. Nie używaj słowa"cenzura", a"autocenzura".Nikt z Portalu nie blokuje twojego adresu domowego ,który już kiedyś SAM podałeś.Nie cenzuruje twoich tekstów "zerżnietych" z naruszeniem praw autorskich.Mylą ci się pojęcia,zresztą "Pomylony",to pewnie twoje drugie imię. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Unemployed political scientist. Tomasz Wawruszko [CENZURA BO ADRES] PL52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 SWIFT: POLUPLPR (Bank Spółdzielczy w Jarosławiu) Tomciu Co mi zrobisz jak podam nazwę miejscowości w której mieszkasz,ulicę i numer domu,bez podawania twojego imienia i nazwiska? A nawet pokażę zdjęcie tej posesji? Widoku twojej facjaty raczej nie,ale gdybyś znalazł sie w miejscu publicznym,mogę zrobić ci fotkę,opublikować, nie ma do tego prawie żadnych przeciwwskazań prawnych. Prawie,bo ktoś mógłby oskarżyć mnie o rozpowszechnianie... zgorszenia publicznego. Hahahahaha o k0rwa leze i płacze ze śmiechu hahahahaah Czyli mial litra (wyjaśnienie kilka postów wyżej hHa) PS.Na standardowych drukach wpłat nie ma miejsca na litery PL.Nie pyerdol,bo już pierwsze 5 cyfr określa"skąd" jesteś.Kup też sobie naklejkę -Cделано в Польше-zrobiono w Polsce i noś z dumą na czole. Nie używaj słowa"cenzura", a"autocenzura".Nikt z Portalu nie blokuje twojego adresu domowego ,który już kiedyś SAM podałeś.Nie cenzuruje twoich tekstów "zerżnietych" z naruszeniem praw autorskich.Mylą ci się pojęcia,zresztą "Pomylony",to pewnie twoje drugie imię. |
|
|
|
|
Hahahaha leze i placze xe smiechu haha jozek mial litra fdla ciekawych strona wcześniej hahahahaha
|
|
|
|
|
[cytat]Hahahaha leze i placze ze smiechu haha jozek mial litra dla ciekawych strona wcześniej hahahahaha
|
|
|
|
|
Nie moge usunąć poprzedniego posta i'm sorry.
Tomasz pisze tu monolog ze sobą wiec chyba można |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Jeszcze chwila Tomciowi walnie 40-stka, a pracy i baby jak nie było,tak nie ma i nie będzie.
W pustym pokoju uwiędłe kwiaty W fotelu siedzi jełop wąsaty A zegar tyka, bo czas umyka Z każdą pepsiochą jełop zanika I co tak siedzisz knurze opasły? Twojej nadziei gwiazdy już zgasły A jełop jęczy, stęka i sarka Nie wie, że grób mu kopie koparka A na tym grobie, kamień niech stanie A na kamieniu poety wołanie "Tu leży jełop mój przyjacielu, który przepierdział życie w fotelu" |
|
|
|
|
Właśnie "mejluję" do niemieckiej Minister Spraw Zagranicznych Annaleny Baerbock. |
|
|
|
|
napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie
|
|
|
|
|
napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie
|
|
|
|
|
CYTAT napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie Jako mięso armatnie. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie Jako mięso armatnie. zawsze lepiej gąsiennice czołgów czyścić jak w domu na bezrobociu siedzieć i pisać o wojnie ciągle to samo |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT napisz do mariusza może gdzieś do mon-u cie wcisnie Jako mięso armatnie. zawsze lepiej gąsiennice czołgów czyścić jak w domu na bezrobociu siedzieć i pisać o wojnie ciągle to samo Przeczyscił by i owszem ale to dlatego ze po 24h z nim generał wydał by rozkaz "rozjechać!" |
|
|
|
|
CYTAT Nie moge usunąć poprzedniego posta i'm sorry. Tomasz pisze tu monolog ze sobą wiec chyba można NahtSracht Jak widzę, Ciebie tez dopadł" wirusek". Ja na szczęście(profilaktycznie),na tym kompie, nie mam ważnych info. Są jeszcze dwa, w tym nazwijmy"zawodowy",których nigdy nie wchodzę na hakowane strony. Hakerom pendrive w doopsko,kilo szkła i coś na zatwardzenie. Wszystko to z samoaplikacją,bo inaczej puściłbym pawia... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
To nie wirus to chiński telefon hahahahahha
|
|
|
|
|
I nasz Krabek przetrwał Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
CYTAT Właśnie "mejluję" do niemieckiej Minister Spraw Zagranicznych Annaleny Baerbock. Tomciu Zwolnij,to inteligencja ciebie dogoni. Gdy przeczytają decydenci z NATO twój tekst,raczej nie zaproszą ciebie do Berlina, Waszyngtonu,Watykanu, ale z pewnością ...do Tworek. Z tekstu wynika,że starasz się "sfolkdojczyć",skoro kontaktujesz się z Niemcami.Desperacja? Co do incydentu w Iraku,a który opisujesz,znając twoje zwidy,to pewnie gościa z urwaną nogą, osobiście ratowałeś. Na poważniej-W jakim filmie umiejscowiłeś ten swój avatar? ----------------- Co do "Krabka"przetrwał,bo jak widać po dronie, jego "dupka"została na siatce,a zapalnik nie uderzył w pancerz. Banalnie prosta osłona i jak kiedyś pisałem-Jeśli coś,co jest z pozoru wygląda na głupie,ale działa, jest mądre. Poszukaj w necie jak kacapy "chronią"swoje tanki ,a ze śmiechu możesz sie zaksztusić. Ciekawy jestem, jak to zdjęcie,skomentuje ekspert, czyli"niewypał"z Szówska. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
zaraz wojna się skończy do PL wchodzi 10 fala i kraken
|
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
CYTAT [justify]@ jusek 1. W 2017 roku napisałem e-mail'a do polskiej ABW (Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego) z uwagami do samolotów dla VIP-ów. To przysłali do mnie Policję, żeby dzielnicowy wybadał kim ja jestem, dlaczego piszę do ABW... i jeszcze ciekawie rozglądał się po mieszkaniu, czy czasem gdzieś na parapecie nie rośnie konopia w doniczce. Ciesz się że nie przysłali sanitariuszy z kaftanem. Chociaż 2017 to już były nie-rządy piss, pewnie ich fachowcy od spraw bezpieczeństwa mieli podobne kwalifikacje co ty, znaczy się żadne. CYTAT Tymczasem nad Ukrainą zaczął zapadać zmrok: Ano zmrok ma to do siebie że zapada dość regularnie w tej części świata, to raczej nie jest jakaś sensacja z linii frontu. |
|
|
|
|
@ starsky |
|
|
|
|
:Tomciu
Granat ci do wyrka podrzucili,ąbyś się nie nudził i trochę rozerwał,bo jakoś milczysz? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|