|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. A ty dalej nie potrafisz odpowiedzieć ile cv dzis złożyłeś kamluku bez szkoły. Nie umiesz czytać czy niewygodne pytania omijasz ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja dzisiaj nigdzie żadnych podań nie składałem, ale wysłałem e-mail'a do Sanny Marin. |
|
|
|
|
CYTAT Ja dzisiaj nigdzie żadnych podań nie składałem, ale wysłałem e-mail'a do Sanny Marin. To moze do Putina spróbuj na szpiega? Chociaz nawet ruski nie jest tak yebniety zeby niedorozwoja zatrudnić. Ale próbować możesz Najlepiej jedź do niego z wizytą zakończysz wojnę. Po 1 dniu z toba Pi€®dolnie sobie w łeb z granatnika... |
|
|
|
|
CYTAT [justify]Ja dzisiaj nigdzie żadnych podań nie składałem, ale wysłałem e-mail'a do Sanny Marin. Możesz nam uchylić rąbka tajemnicy co w tym mailu zawarłeś ? Pisałeś już do polskich polityków ? |
|
|
|
|
@ admin |
|
|
|
|
CYTAT Ja dzisiaj nigdzie żadnych podań nie składałem, ale wysłałem e-mail'a do Sanny Marin. Próbujesz wysępić kasę od premier Finlandii? Powodzenia. Mam lepszy pomysł, spróbuj wysępić coś od polityków pis, napisz im że jesteś od rydzyka, to są takie głąby że na bank któryś w to uwierzy i stanie na baczność, przeżegna się i wykona przelew |
|
|
|
|
@ starsky |
|
|
|
|
CYTAT @ starsky Hahah leże i płacze. Nie dość ze troll to na dodatek zabawny. |
|
|
|
|
1. Tymczasem jest już nagranie wideo z skutych mrozem i śniegiem lasów wokół Kreminnej, gdzie ukraińska Wojska Specjalne (komandosi) toczą walki z rosyjskimi spadochroniarzami i piechotą morską (Marines): |
|
|
|
|
@deklu
Mam taki transporter. Jeżdżę nim na grzyby,a poza sezonem po zakupy do Biedry. Trochę miejsca zajmuje,ale gabaryty,waga a szczególnie pancerz,"wybaczają" częste kontakty z innymi pojazdami na parkingu,czyli jak w coś pszypyedolę. Jeśli komuś to nie pasuje,to wystarczy obrócić w jego kierunku wieżyczkę i robi wtedy tak- W moim transporterze są przyciemniane,elektrycznie regulowane szyby,tempomat,alufelgi,szyberdach,założone jest LPG,kolor"paki" burgund. "Marines'to nazwa formacji w US Army, a nie kacapskich jednostek,idioto. Angielski masz opanowany perfekcyjnie na poziomie "zerżnij tekst" z np. Breaking news, live coverage, investigations, analysis, video, photos and opinions from The Washington Post. PS.I co?Zasiłek "poszedł się yeb@ć" i teraz trzeba zacząć pracować? Oj,zabolało...he,he,he! [/cytat] SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Minęła 15:00. |
|
|
|
|
Gdzie człowiek radziecki tam Rossija Tomaszku.
Nie zapominajmy o naszych tankistach bo oni nigdy o Rossiji nie zapomną. O czym nam sami przypominają Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Z moich informacji wynika ze Ambramki a szczególnie Leopasie są znacznie skuteczniejsze. No i zapasowe części będą dostępne po całej jewpropie.
Na zapasy ruskich części i sprzętu już nie liczę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Nasze Tankisty się cieszą U Cimoszki korki od szampana strzelają.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Teoretycznie za pisanie pod postem dostaje sie ostrzeżenie czy to nie dotyczy tomaszka? Moze zróbcie mu pasmo publicystyczne na stronie i zatrudnijcie? Co prawda umie tylko dwie kombinacje klawiszy Ctrl+C Ctrl+V ale za to kopiuje bezmyślnie niczym Mateosz.
A moze on pisze do zagranicznych polityków i wysyła im link do waszego forum z podpisem Patrzcie jak to Polaczki sobie nie radzą i trzeba im pomagać zdobywać informację i przekazywać |
|
|
|
|
W ciągu dzisiejszego dnia rosyjskie wojska inwazyjne walczące na Froncie Wschodnim posunęły się o 4 kilometry na zachód i dotarły do wschodnich przedmieść Konstantynówki: |
|
|
|
|
CYTAT
Deklu z Szówska. Piszesz"czekam".W necie znalazłem nazwę miejscowości Czekaj Pniowski gm.Radomyśl nad Sanem. Może tam się przenieś? Będziesz czekał w Czekaju,debilcze. Są tacy,którzy PRACUJĄC, zarabiają dziennie więcej,niż ty masz "bezrobocia"miesięcznie,nierobie. Wchodzę do Rady Nadzorczej ORLENU. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień dobry Państwu.
W Szówsku minęła właśnie godz 3.00 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień dobry Państwu. W Szówsku minęła właśnie godz 3.00 Masz swoją drugą połówkę ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Dzień dobry Państwu. W Szówsku minęła właśnie godz 3.00 Masz swoją drugą połówkę ? Mysle że Józek ma więcej 0.7 Albo i litra haha |
|