|
|
|
@ starsky |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lepiej przeznacz ten czas na poszukiwanie pracy.
|
|
|
|
|
CYTAT 3. Zdobywanie dla Państwa świeżych informacji wywiadowczych prosto z frontu nie jest łatwe. Wiele stron internetowych blokuje mi dostęp ponieważ używam AdBlock'a, a do tego wczoraj Google wyłączyło mi konto za niejasne "naruszenie regulaminu" użytkowania YouTube. Ale odzyskałem dostęp po ponownej weryfikacji konta przez telefon i znów działam.[/justify] Nikt cie o to nie prosi, za to ty bezczelnie prosisz o pieniądze. Co sprawia ci trudności w ich zdobywaniu? Wolne łącze, czy brak chęci na szukanie? Niby dlaczego miałbym cześć moich pieniędzy, przezemnie zarobionych za moją prace, dać tobie, w imię czego? Bo? Pozatym zauważ, że coraz więcej głosów irytacji, a nie zachwytu n/t tego co ty tu wklejasz. Każdy kto jest zainteresowany sam to wygugluje. Ale ty tego nie zrozumiesz. Być może jest to spowodowane jakimiś ograniczeniami które posiadasz, i które to również są powodem twojego bezrobocia. |
|
|
|
|
"Uwielbiam zapach odpalanego granatnika o poranku"-parafraza,przerobiony cytat z filmu"Czas Apokalipsy".
W rzeczywistości to wypowiedz,trochę zmieniona. komendanta głównego Policji. W oryginale było-"O qrva, ale yebło z samego rana.". https://demot(...)zwierzat SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
"Senator" - miało być. |
|
|
|
|
Witam wszystkich pracujących. Jak tam u was? Jakieś zmiany od nowego roku ? Nowe postanowienia?
Może jakieś podwyżki? |
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich pracujących. Jak tam u was? Jakieś zmiany od nowego roku ? Nowe postanowienia? Może jakieś podwyżki? Postanowienia? rozszerzenie usług o naprawy komputerów i laptopów. A chyba ze pytasz o nachta to on raczej zwiększy ilosc wydalanych gazów. Może powinien Owsiak na niego zacząć zbierać |
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich pracujących. Jak tam u was? Jakieś zmiany od nowego roku ? Nowe postanowienia? Może jakieś podwyżki? Nihil novi,czyli nic nowego. Prawie nic. Postanowiłem,że od dziś, kolacje będą przy świecach. Nie jestem romantykiem.Otrzymałem rachunek za prąd... Na tym podwyżki się kończą. Co do postanowień noworocznych. Nigdy ich nie realizuję i dlatego mam od wielu lat taką samą listę. Nie zmienia się"zwycięskiego składu",a przy okazji nie muszę kombinować co i jak. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Zbliża się 14:00 - są już najnowsze wiadomości. |
|
|
|
|
Ile dziś podań o pracę złożyłeś? A no tak zero bo podania o prace nie da sie złożyć metodą kopiuj wklej tak jak robisz to tutaj.....
Jesteś totalnie żałosny dziwię sie administracji forum ze pozwala na takie cyrki.... Widac poziom forum maleje z dnia na dzień a głupoty rośnie w zastraszającym tempie |
|
|
|
|
Też macie tak w pracy że w jeden dzień nuda w drugi "zapierdziel" ? Czy jakoś unormowane ?
|
|
|
|
|
Nad Ukrainą zapadła już noc. |
|
|
|
|
CYTAT Też macie tak w pracy że w jeden dzień nuda w drugi "zapierdziel" ? Czy jakoś unormowane ? Zalezy od dnia ale nie raz bywają cyrki od ktorych uciekać trzeba.... Przyklad ? Zapalasz światło w kuchni na poziomie garażu i maszz światło na zewnatrz prad w gniazdkach. Gasisz i.... Nie ma pradu ani w gniazdkach ani oświetlenia zewnętrznego. Taki cyrk w połączeniu z klientem który negocjuje cenę i tak już niską za wykonanie uslugi elektrycznej to znak ze trzeba spier..... Wyobraź Sobie lampe przekroj przewodu 1.5mm kw. A za nia podlaczana kuchenka oswietlenie czajnik elektryczny i lodówka. Do lampy 1.5 za lampą gniazdka 2.5mm przekroj przewodu zabezpieczony 16A. Wniosek? Odpalasz 3-4000W na gniazdach bezpieczniki wytrzymują ale kable w ścianach topią sie i powstaje pożar. Robic zlecenie czy uciekac ? Odpowiedź po obejrzeniu tabeli obciążalności przewodów. Dla mnie oczywista. Dla klienta? No prpblem..... Jednym słowem patologia aż strach dotykać takiego syfu |
|
|
|
|
@Deklu
"Nad Ukrainą zapadła już noc". Skąd o tym wiesz Stirlitz,kacapski szpiegu? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@Tomciu
Podobno kapusiu dostałeś pismo rejonu energetycznego-"Jeśli nie zapłaci Pan za energię elektryczną, wyłączymy radiostację". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Widziałem przypadek że gość dosztukował kabel 1.5 do gniazdka od kuchenki bo mu zabrakło 5 cm. Wtyczki już wyjąć się nie dało, była jedną całość
|
|
|
|
|
Rząd Szwecji ogłosił dzisiaj wieczorem, że wyśle ukraińskiej armii 50 bojowych wozów piechoty typu CV90 i 12 haubic samobieżnych "Archer" kaliber 155 mm: |
|
|
|
|
Guj Verhofstadt na Campusie Polskojęzyczna Przyszłość ten kraj, w obecności Radka Zdradka i Trzaskającego Rabieja przypomniał, że UE potrzebowała kilka miesięcy debat, by zakazać importu rosyjskiej ropy, podczas gdy Stanom Zjednoczonym zajęło to kilkanaście dni. Stąd, jego zdaniem, należy w UE skończyć z zasadą jednomyślności Dziś suwerenność poszczególnych państw niewiele znaczy, co pokazuje przykład Niemiec bezbronnych dziś w kwestii energetycznej - przekonywał.. Przy takim nasyceniu euro-deputatów korupcją Gazpromu to żenująca argumentacja ociężałych umysłowo z POKO. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Poniżej mogą Państwo zobaczyć relację wideo z pierwszej linii ukraińskich okopów pod Donieckiem: |
|
Dołączył: 17 Paź 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Po co ukraińcom tyle sprzętu, jak im już ludzi brakuje.
życie to nie uleczalna choroba, zawsze kończy się śmiercią :P |
|
|
|
|
@ ludek |
|
|
|
|
CYTAT Widziałem przypadek że gość dosztukował kabel 1.5 do gniazdka od kuchenki bo mu zabrakło 5 cm. Wtyczki już wyjąć się nie dało, była jedną całość hahahaha nie ma co pełen profesjonalizm widzę.
|
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. a za co Ukraina płaciła kiedykolwiek ??? |
|