|
|
|
1. Poniżej numer mojego konta bankowego, aby wysyłać wsparcie: |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT [justify]1. Poniżej numer mojego konta bankowego, aby wysyłać wsparcie: 52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Bank Spółdzielczy w Jarosławiu To wsparcie zbierasz dla Ukrainy? Na co konkretnie? I jakim cudem nie możesz znaleźć pracy od ponad roku? Przecież PUP wysyła bezrobotnych do pracodawców, żeby teraz nie mieć pracy to trzeba się bronić przed nią rękami i nogami. No chyba że wołasz na start 10k na rękę i służbowego mercedesa. |
|
|
|
|
@ starsky |
|
|
|
|
CYTAT @ starsky Bo co? Tak o po prostu należy się ? Ludzie ciężko pracujący mają się zrzucać na ciebie ? :) |
|
|
|
|
Do roboty obywatelu!
|
|
|
|
|
Gdy tylko dostanę jakąś pracę, to dam znać. |
|
|
|
|
CYTAT Bo co? Tak o po prostu należy się ? Ludzie ciężko pracujący mają się zrzucać na ciebie ? no przecież każdy ma prawo do równego traktowania, nie może tak być, że ty "wredny złodzieju, kapitalisto" będziesz pracował i miał więcej niż on... PS: jakby ktoś chciał to dosłownie traktować, to jest to moja radosna twórczość literacka z dziedziny fantastyki... |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Minęła już 12:00. |
|
|
|
|
1. Poniżej znana norweska najemniczka Sandra Andersen Eira "pod przykrywką" doręczyciela pomocy humanitarnej: |
|
|
|
|
Do nas wpuszczali kobiety, dzieci i 60+
Paru zapewne się nielegalnie prześliznęło ( jak ten na przykład dewiant do nas ) ale nie miliony,,, Nie słyszałam tez o milionach w EU. Informacja niesprawdzona Tomaszu albo ofiara propagandy sowieciarskiej Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Do nas wpuszczali kobiety, dzieci i 60+ Paru zapewne się nielegalnie prześliznęło ( jak ten na przykład dewiant do nas ) ale nie miliony,,, Nie słyszałam tez o milionach w EU. Informacja niesprawdzona Tomaszu albo ofiara propagandy sowieciarskie normalnie jakbym słuchał TVN w 2015 i 2016 roku... tam też były same kobiety i dzieci... |
|
|
|
|
@art2deco
Oj z tymi samymi kobietami i dziećmi to przeasadzasz... Wielokrotnie od lutego widziałem w Polsce ukraińskich byczków, gierojów i zastanawiałem się co oni tu robią - powinni być gdzie indziej... Oczywiście liczba 20mln Ukraińców podana przez bezrobotnego Tomasza mocno zaniżona |
|
|
|
|
CYTAT @art2deco Oj z tymi samymi kobietami i dziećmi to przeasadzasz... Wielokrotnie od lutego widziałem w Polsce ukraińskich byczków, gierojów i zastanawiałem się co oni tu robią - powinni być gdzie indziej... Oczywiście liczba 20mln Ukraińców podana przez bezrobotnego Tomasza mocno zaniżona no i my na takich robimy, Polacy poradzili oobie z dwiema wojnami, przeżyli komunizm, nikt nam nie dostarczał sprzętu chociaż nie mieliśmy go, obywatele od młodego do starszego robili co mogli aby pomóc, a tu ciągle dajcie pomóżcie i ten kabareciarz https://www.youtu(...)IoW56F9c |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Minęła 13:00 - są już najnowsze informacje prosto z linii frontu. |
|
|
|
|
CYTAT Minęła 13:00 - są już najnowsze informacje prosto z linii frontu. Jeśli są bez szans, także na wycofanie - poddać się: lepszy człowiek żywy niż martwy, pytanie co zrobią z nimi ruscy... |
|
|
|
|
@ Sanowy |
|
|
|
|
CYTAT 2. Na drugim miejscu znalazła się Polska - około 1.2 miliona, z czego 1/3 znalazła w Polsce pracę. W obcym kraju szybko znaleźli pracę , a Ty u siebie jesteś i znaleźć nie możesz. Jak to jest ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT 2. Na drugim miejscu znalazła się Polska - około 1.2 miliona, z czego 1/3 znalazła w Polsce pracę. W obcym kraju szybko znaleźli pracę , a Ty u siebie jesteś i znaleźć nie możesz. Jak to jest ? patrz na to z innej perspektywy - Tomas zostawił jeden wakat dla ukrainca a on sam zbiera datki na konto aby kupić sobie coś drobnego |
|
|
|
|
No to jest wróżbitą nie politologiem od siedmiu boleści bo już ponad 10 lat temu przewidział wojnę i od tej pory nie zajmuje wakatu.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT 2. Na drugim miejscu znalazła się Polska - około 1.2 miliona, z czego 1/3 znalazła w Polsce pracę. W obcym kraju szybko znaleźli pracę , a Ty u siebie jesteś i znaleźć nie możesz. Jak to jest ? patrz na to z innej perspektywy - Tomas zostawił jeden wakat dla ukrainca a on sam zbiera datki na konto aby kupić sobie coś drobnego Czyli jest z niego ukrainiec Jeżeli weźmiemy pod uwage prośby o datki. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. 1. To sie weź do roboty 2. Bo wolą żebrać jak ty 3. Wszyscy z tych 4287 samobojców byli bezrobotnymi, że polaczyłeś jedno z drugim? NIE! Dlatego nie pierd*** 4. Ty nic nie piszesz, tylko kopiujesz tudzież interpetujesz swoimi zdaniami. Jestes " kopaczo-kopiowaczem niusów".Nie pierd*** więc znów , ze ty coś swojego napisałeś. Ty powieliłeś. Znafco |
|
|
|
|
Przejrzyj internet zobacz ile świeżych ofert pracy jest w Jarosławiu. Nawet do produkcji palet ludzi potrzebują, lepsze to niż żebranie pieniędzy
|
|