|
|
|
@ zło |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT @ zło Pytanie jest czy Polska bedzie bezpieczna jak Ukraina padnie i Rosjanie na calej dlugosc sciany wschodniej beda miec bazy wojskowe?? |
|
|
|
|
@ troll |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Thomas-W odpocznij sobie przez święta
https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
CYTAT Thomas-W odpocznij sobie przez święta Na zdjęciu domyślam sie,że jest karp królewski. Nie obrażaj ryby takim porównaniem,bo Tomaszek to zwykły glonojad i pewnie z majtek "wali" mu dorszem. To nie poker,dlatego Tomciu, nie powiem "sprawdzam". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Jest okres świąteczny.
Wszystkim moim wrogom,życzę dwa razy więcej "tego", co oni mnie. Będzie bolało... Dla Przyjaciół też będą życzenia,ale jutro. Poczekajcie.Nie mieszam plew z ziarnem. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Tu widzę pozytywne skutki inflacji i poyeb@nej polityki nieRządu Mateusza. ---------------- Wykreśliłem własnie jednego"nieroba"z mojej podatkowej listy płac. Vawrusco-Masz na imię Tomasz,a więc teraz "to masz"przejebutane.Się nawet" zrymowało".. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT - brakuje pracy i brakuje zasiłków socjalnych; - mi 13 Grudnia skończył się zasiłek z Powiatowego Urzędu Pracy w Jarosławiu, zaś żadnej oferty pracy do tej pory dla mnie nie ma; 2. Prezydent Zełeński poleciał dziś do Stanów Zjednoczonych, żeby prosić o więcej uzbrojenia i pomocy finansowej... ale co z pracą dla mnie ? Najpilniejsze jest aby rząd Stanów Zjednoczonych skontaktował się z rządem Polski w sprawie znalezienia dla mnie miejsca pracy, a nie uzbrojenie i pomoc finansowa dla Ukrainy. To że zasiłków brakuje to dobra wiadomość, mamy w naszym kraju za dużo młodych ludzi którzy od rana siedzą z harnasiem w łapce na murku pod żabką. Są święta więc postaram się być miły. Po pierwsze dobra rada, w poszukiwaniu pracy nie licz na pomoc prezydentów USA i Ukrainy, oni mają inne problemy na głowie. Jeśli faktycznie szukasz pracy to zobacz okolice kwiatkowskiego w stalówce, wszędzie szukają ludzi do pracy. I nie wybrzydzają, wystarczy chęć i masz robotę. No ale jeśli jesteś naprowadzanym laserowo zawodowym bezrobotnym i szukasz takiej pracy gdzie będą płacić za siedzenie 8h przy ciastkach i kawie na kompie i publikowanie komentarzy na jakimś durnym forum to musisz zostać posłem albo jakimś radnym. Wesołych świąt |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Fajne zajęcie przepisywać z Interii na forum
|
|
|
|
|
@ Ajwonka |
|
|
|
|
CYTAT @ Ajwonka Deklu Już to"widzę",jak tłumaczysz z języka angielskiego,ukraińskiego czy rosyjskiego ,na polski. Swoją drogą,cztery razy cytowałeś na "Stalowym Mieście" artykuły z "Interii",a których byłem współautorem. Gratulacje. Good yob. Niestety,albo na szczęście,copywriter z ciebie politologu i mule bagienny w jednym,raczej nie będzie. Ale kopiuj-wklej,opanowałeś perfekcyjnie. PS.Ile czołgów dziś zniszczono na terenie Ukrainy? Podaj "numery rejestracyjne".Ostatnio podałem ci numery taktyczne trzech rozpier...kacapskich myśliwców. A ty nic... CZEKAMY,CAŁY INTERNET ZAMARŁ... SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
CYTAT
CIA> Jestem dekiel Vawrusco. Over! Czekom na wos,wyślijta karetkie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. chłopie po co to piszesz? https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
@ Maria |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. Drugi dzień bożego narodzenia? Maria ma trudny poród. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
1. Prezydent Putin nieoficjalnie przyznał że jodełki kaukaskie z Polski są prześliczne i Rosja będzie importować je z Polski niezależnie od utrudnień związanych z sankcjami. |
|
|
|
|
1. Osiedlowa zieleń rosnąca przed blokami jest dla mieszkańców Bakhmut'u cennym źródłem ogrzewania: |
|
|
|
|
@tomaszek:
CYTAT Moim zdaniem było by dziwne gdyby PiS w przyszłym roku wygrało wybory parlamentarne. dziwnie to się zrobi jak nie wygrają... @jusek: CYTAT Wszystkim moim wrogom,życzę dwa razy więcej "tego", co oni mnie i nawzajem |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Minęła 15:00 i zaczęło się ściemniać. |
|