|
|
|
Dzień Dobry (chociaż w sumie już wieczór idzie). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry (chociaż w sumie już wieczór idzie). Wavrusco Co ty pyer@dolisz. Do zachodu Słońca-a piszesz o 15.15, jest prawie 6 godzin. Nie znam się na tym,bo nie muszę używać,ale u ciebie prochy działają za mocno i zmniejsz dawkę o połowę. Kacapy rekrutują żołnierzy do swojej armii za pośrednictwem internetowego portalu ogłoszeniowego o nazwie A....(autocenzura), będącego odpowiednikiem funkcjonującego w Polsce popularnego serwisu z ogłoszeniami. Tam biorą tylko debili,tak więc jednego bezrobotnego nieroba w Polsce, będzie mniej. Uważaj! Sowiecka swołocz,strzela też do swoich. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Dzień Dobry. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Co to oznacza ? Wygląda na to, że Grupa Wagnera chce sięgnąć po podwykonawców, a więc rekrutować najemników z szeregów rosyjskich grup mafijnych. Gdy ruskie weszli do RP to podobno oferowali więźniom dobre warunki wyjścia na wolność: robote i czyste "konto" za współpracę. Nic nowego,,, PS. Sam poszukasz relacje o tym karygodnym procederze czy wkleić za Ciebie? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
a ukraińscy prowokatorzy - u nas nazywani ekspertami kolejny raz uśmiercają putina dając mu 2 lata życia i oczywiście POLSKA zagrożona....
|
|
|
|
|
@ mark |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Farfoclu z Szówska.Puk.Puk!!!
Jesteś do tyłu co do Ukrainy.. „Na Wyspie Węży nie ma już Rosjan. Siły Zbrojne Ukrainy przeprowadziły cudowną operację. To będzie Ukraina” – potwierdził Andrij Jermak, szef kancelarii prezydenta Ukrainy. Źródło: PAP Data utworzenia: Dzisiaj, 11:02 Rosyjskie wojska wycofały się z Wyspy Węży na Morzu Czarnym - podaje sowiecka agencja RIA Nowosti za rodzimym resortem obrony. Takie info opublikować!!! Kacapom odjebało,albo "fjutina" spisali na straty. PS.Vawróco. Pisz dalej o czołgach i torpedach,opóżniony w rozwoju...deklu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Dom na przedmieściach Lisiczańska: |
|
|
|
|
Przyszedł czas na bagnety, niesamowite jak sobaki lubią sięgać po cudze, gorączka, zauważyliście to i u nas?
Ruskie kanalie utrudniają sukces Międzymorza zgodnie z planem Mitteleuropa. Nigdy nie byłam tak przekonana ze to najlepsza pomysł na Polskę po mleku i miodzie, oni wiedzą co Międzymorze oznacza dla paktu Reich-Sowiety. Kiedy ten Biden abdykuje PS. Pisane ze specyficznej perspektywy,, ale wiele faktów do przypomnienia. https://www.google.com/books/edition/Mitteleuropa/BUXbwDN60VkC?hl=en&gbpv=0 jusek jest spostrzegawczy, Wyspa Węży (idi w uja ruska bladź) jest instrumentalna dla ataku marynarki na Odessę. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT @ mark Dostali za friko 18 bo tyle mogliśmy dać od ręki a kupią ile potrzeba,,, a dużo potrzeba i amunicji do nich. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Przyszedł czas na bagnety, niesamowite jak sobaki lubią sięgać po cudze, gorączka, zauważyliście to i u nas?
Ruskie kanalie utrudniają sukces Międzymorza zgodnie z planem Mitteleuropa. Nigdy nie byłam tak przekonana ze to najlepszy pomysł na Polskę mlekiem i miodem, oni wiedzą co Międzymorze oznacza dla paktu Reich-Sowiety. Kiedy ten Biden abdykuje PS. Pisane ze specyficznej perspektywy,, ale wiele faktów do przypomnienia. https://www.google.com/books/edition/Mitteleuropa/BUXbwDN60VkC?hl=en&gbpv=0 jusek jest spostrzegawczy, Wyspa Węży (idi w uja ruska bladź) jest instrumentalna dla ataku marynarki na Odessę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Farfoclu z Szówska.Puk.Puk!!! Jesteś do tyłu co do Ukrainy.. „Na Wyspie Węży nie ma już Rosjan. Siły Zbrojne Ukrainy przeprowadziły cudowną operację. To będzie Ukraina” – potwierdził Andrij Jermak, szef kancelarii prezydenta Ukrainy. Źródło: PAP Data utworzenia: Dzisiaj, 11:02 Rosyjskie wojska wycofały się z Wyspy Węży na Morzu Czarnym - podaje sowiecka agencja RIA Nowosti za rodzimym resortem obrony. Takie info opublikować!!! Kacapom odjebało,albo "fjutina" spisali na straty. PS.Vawróco. Pisz dalej o czołgach i torpedach,opóżniony w rozwoju...deklu. Jedyną osobą na tym forum, która jest opóźniona w rozwoju jesteś ty. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT PS.Vawróco. Pisz dalej o czołgach i torpedach,opóżniony w rozwoju...deklu. Jedyną osobą na tym forum, która jest opóźniona w rozwoju jesteś ty. Posejdonku,kserokopio Thomasca A czy napisałem nieprawdę? Kacapy wg ciebie dalej są na Wyspie Węży? W tej wersji(bo zmieniasz tylko logo), dalej jesteś debilem. Pomyśl- skąd o tym wiedziałem, w niecałe 20 minut po fakcie,łajzo.kmiocie kremlowski. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT PS.Vawróco. Pisz dalej o czołgach i torpedach,opóżniony w rozwoju...deklu. Jedyną osobą na tym forum, która jest opóźniona w rozwoju jesteś ty. Posejdonku,kserokopio Thomasca A czy napisałem nieprawdę? Kacapy wg ciebie dalej są na Wyspie Węży? W tej wersji(bo zmieniasz tylko logo), dalej jesteś debilem. Pomyśl- skąd o tym wiedziałem, w niecałe 20 minut po fakcie,łajzo.kmiocie kremlowski. Buahahahhahahahha. Jesteś szpiegiem z krainy dreszczowców jusek, skoro o tym wiedziałeś "20 minut po fakcie". Buahahahha Dobry z ciebie odklejeniec |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Są już najnowsze wiadomości z Lisiczańska: |
|
|
|
|
Neptunku
Skąd wiedziałem to moja sprawa,ale wiedziałem. Za cienki w uszach jesteś, aby tobie to tłumaczyć. Gimbaza ma wakacje,tak więc odpoczywaj,bambetlu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Thomascu
Jakie są nowe info z frontu walk w okolicach Tworek? Sowieci dalej atakują torpedami szpital ? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Neptunku Skąd wiedziałem to moja sprawa,ale wiedziałem. Za cienki w uszach jesteś, aby tobie to tłumaczyć. Gimbaza ma wakacje,tak więc odpoczywaj,bambetlu. Ale gówno mnie obchodzi, skąd wiedziałeś i co wiedziałeś. ty sie nie liczysz |
|