|
|
|
1. Z napływających informacji wywiadowczych wynika że rosyjskie wojska inwazyjne Frontu Południowego zdołały zatrzymać ukraińską kontrofensywę idącą od północy wzdłuż zachodniego brzegu Dniepru. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT i zbierają zagubionych / zgubionych / rannych żołnierzy i ewakuują ich na wschodni brzeg Dniepru. TUTAJ SA PODZIELONE OPINIE,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
PS. Ruskie dobrze płacą ochotnikom? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
To wspaniale. Myślisz ze Kim Jong-un zgodził się na amnestie w zamian za kupno ich rakiet? To Fjutin ma od razu milionową armie,,, głodną armie, bardzo zdesperowaną armie. Wyzwolą Ukrainę.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT @ Art "Niezwykły" kartoflu vel ziemniaku, grulu,pyro itp.w każdym razie z Szówska-ciesz się. Autokar podjechał. Wsiadaj,drzwi zamykaj. Mięso armatnie w drodze na front. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ Art |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
Rosja to ma partnerstwo wyborowe. Dlaczego wierchuszka na wakacje jeździ na upadły Zachód. Chcą się dowartościować i dzieci wprowadzać do europejskich instytucji?
Białe niedźwiadki, smoki, łagry są takie sympatyczne dla nieelastycznych. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Dobry Wieczór. |
|
|
|
|
Dziś już Piątek. |
|
|
|
|
kiedy wojna się skończy?
co kupiłeś z zasiłku ? |
|
|
|
|
@ paradoks |
|
|
|
|
Są już najnowsze wiadomości prosto z frontu: |
|
|
|
|
CYTAT Dobry Wieczór. Deklu To rzeczywiście "kieszonkowe".Na podpaski ci wystarczy. Gimbusy od starych dostają więcej,ale przynajmniej nie chcą być"znanymi politologami". Zasiłek masz nie"tylko"ale "aż"do grudnia,darmozjadzie. Gmina nie znajdzie ci pracy,bo... Nie znajdzie czegoś,czego nigdy nie zgubiłeś. Nie zgubiłeś, bo nie miałeś,patogenie. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT @ paradoks to wojna będzie nie skończona chyba ? gdzie tak rowerem jeździsz? |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
CYTAT @ jusek Kto powiedział że MUSISZ pracować w gminie Wiązownica? Jest wiele firm które wysyłają pracowników w delegacje. Jest tylko dwa problemy z tym związane. Praca jest poza miejscem zamieszkania,a ty nie "odciąłeś pępowiny"i wolisz być pasożytem w rodzinie. Drugi-Jesteś leniem i nierobem.Profesjonalnie. Świadczy o tym twoje luźne podejście do pracy"...ubiegam się u nich o stałą pracę,choćby jako urzędnik w Urzędzie Gminy..." Wasza Impotencja czyni tym wielki zaszczyt,tak stoickim podejściem do problemu. "Bezrobie"z Szówska. Wal od razu do jakiegoś ministerstwa albo państwowej spółki. Co będziesz marnował swoje"umiejętności"? Niedługo będzie wakat po Mateószku. Będę cię odwiedzał. ----- PS.Kiedy pisałeś Iziumie ok.godz.10-tej miasto było już otoczone i niemal wolne o kacapów. Coś farfoclu miałeś nieaktualne dane. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ jusek |
|
|
|
|
CYTAT @ jusek To ja tu jestem ekspertem. Juzek ściero, widzisz jak ekspert cie pojechał głąbie |
|
|
|
|
1. Wojska ukraińskie podjęły próbę przebicia się przez rosyjskie linie w kierunku wschodnim aż do Lisiczańska i Siewierodoniecka, ale wojska rosyjskie kontratakowały od północy (z Kreminny) i ukraińska armia nie zdołała wejść do Lisiczańska. |
|
|
|
|
CYTAT (Thomas-W) @ jusek To ja tu jestem ekspertem. Wiadome. Kto wojnę wygrywa ? @ paradoks Do sklepu jeżdżę, do Powiatowego Urzędu Pracy lub do pracy. całorocznie rowerem jeździsz? ja cołorocznie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT @ jusek To ja tu jestem ekspertem. Juzek ściero, widzisz jak ekspert cie pojechał głąbie Neptunku Inteligencie z banana strugany. Tylko ty widzisz w nim eksperta. On jest narcyzem i trudno aby miał obiektywne podejście do tego co robi.Może gdyby podjął leczenie? Tworzycie wspaniały tandem,niczym z filmu"Głupi i głupszy". Czyli że w Urzędzie Gminy(i nie tylko) pracują niekompetentne osoby,które tak jak ja,nie widzą jego potencjału intelektualnego. Widzę natomiast tylko pasożyta i nieroba. Wracając do filmu,ty mi pasujesz do tego"głupszego". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
@ paradoks |
|