|
|
|
@zło
Rzucą się na niego(czyli Jarka) nie psy, ale kundle,hieny i PiSęmpy. Kacze truchło już zaczyna śmierdzieć. Na chwilę obecną watahy ziobrystów,gowinowców,kukizowców itd.czekają kogo zagryść. Prezesu ,zanim odejdzie do PiSraju,jeszcze narobi dużo gów..i..e..nka. Cudotwórca Jarek, powiedział o Obajtku,czyli byłym wójcie Pcimia-"Dokonywał można powiedzieć rzeczy niesłychanych". Wymienił "sklep w stylu amerykańskim".Mówił też o"poteżnej sieci dróg rowerowych",które miały powstać w gminie za rządów Obajtka. Nikt w Pcimiu "amerykańskiego sklepu'nie widział. Ale"Kałboy" Jarek,tak. Dróg rowerowych powstało...4,7 km. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
jarek to już od paru lat pierd0li jak potłuczony. Nie da się tego słuchać.
PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
To że "Kurdupel"pjer@doli jak ciężko przestraszony,to wiadomo.
Na szczęście przestał"mlaskać". Ale spec od "spec służb" Kamiński dalej"ciamka"... Prezydentu Anżej jakoś się pogubił,bo jego początek wypowiedzi,jest sprzeczny w puetą. Wzrok Donka jest jak spojrzenie bazyliszka. Tęsknie za Becią Szydło...Brakuje mi"ściekającego"jadu z ust,kiedy cokolwiek mówiła. Pytanko-Co z Maciorem"? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Pytanko-Co z Maciorem"? myślę że po materiale TVN na temat smoleńska ma głęboką traumę. Niby każdy o tym wiedział ale TVN dorzucił kilka wątków i faktów takich że cała teoria macierewicza została rozjechana. Po prostu nic z niej nie zostało. Współczuję tym zmanipulowanym ludziom którzy mają teraz pewnie niezłego kaca. PRZEKONAŁEM PolakazPolski20 do noszenia i skuteczności maseczek! W zasadzie sam się przekonał! |
|
|
|
|
Ogłaszam konkurs.
Coś na wzór zakładu wzajemnego tj.ten co przegra ,opłaca imprezę dla nas dwojga?dwóch=równość płci ? Pytanie jest takie-Kto pierwszy odwali kitę, inaczej-kopnie w kalendarz. Czy będzie to Fjutin czy Kacor? Wiek podobny,stan rozpadu mózgu podobny,jak tam z prostatą... Jeśli ten drugi,będzie jako pierwszy czy Jaro,nawet jeśli wygram- stawiam ! Opłacę też"delirium tremens",czyli trzeżwienie. Osoba która mnie ewent.pokona,na starcie do naszego picia, ma przewagę o 0,5 litra.Ja cały czas jestem narąbany,jak siekiera w drewutni. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pytanko-Co z Maciorem"? myślę że po materiale TVN na temat smoleńska ma głęboką traumę. Niby każdy o tym wiedział ale TVN dorzucił kilka wątków i faktów takich że cała teoria macierewicza została rozjechana. Po prostu nic z niej nie zostało. Współczuję tym zmanipulowanym ludziom którzy mają teraz pewnie niezłego kaca. @Maciej1 Tym ludziom nie da się przetłumaczyć czegoś co jest logiczne,gdyż ONI mają swój sposób myślenia. Słuchałem komentarza Maciorki do swojego urojonego "raportu". Brednie, jeszcze raz brednie. Jest tak,że jego odpowiedzi zaprzeczają ,bez sensu,ładu i składu,moim pytaniom. Tak. Nie pomyliłem kolejności. Normalnie to odpowiedz jest zaprzeczeniem na zarzuty kłamstwa ,a u niego,jest odwrotnie.Negacja,jako potwierdzenie. Czyli po jego bredniach,ja nie rozumiem swojego pytania. Tak na poważnie-z kim tu rozmawiać... On już dawno odleciał swoim psychicznym tupolewem i niedługo pierdyknie, w urojoną brzozę. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stalowa Wola dn.15.11.2022 r.
Szanowny Pan Dyrektor Adam Finiarz Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki W Zamościu W odpowiedzi na Pana pismo l.dz.14909 z dnia 02.11.2022 r. przekazuję w formie darowizny celowej,"Kartofla"z Zoliborza wraz z dodatkiem mięsnym w postaci kota. Z poważaniem jusek "Stalowe Miasto" SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Od kiedy misją lekarzy jest bezpłatne wyleczenie ubezpieczonych w Zakładach NFZ Katar wyleczą na pewno.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT To że w 2021 litr ON w DE kosztował 1.29 euro , a dziś kosztuje 2.14 to też wina pis? P.s I prosze o odpowiedź bez piedrolenia o zarobkach. |
|
|
|
|
https://maps.app.goo.gl/X7t8cocnqBx2CzkT9
Diesel w Niemczech kosztuje 1,80 i dlaczego bez piedrolenia o zarobkach? Bo nie pasuje do pisiorskiej propagandy? Jakie są np. koszty prowadzenia stacji benzynowej w Niemczech w porównaniu do Polski? Niemcy na stacjach zarabiają po 700 euro? |
|
|
|
|
CYTAT Diesel w Niemczech kosztuje 1,80 i dlaczego bez piedrolenia o zarobkach? Bo nie pasuje do pisiorskiej propagandy? Wejdz do rządu zostań premierem spraw aby zarobki były takie jak na zachodzie. Czyli w szybkim czasie podnieś płacę minimalną do ok 8000 zł netto. Będzie nas stać na więcej paliwa niż Niemca. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Diesel w Niemczech kosztuje 1,80 i dlaczego bez piedrolenia o zarobkach? Bo nie pasuje do pisiorskiej propagandy? Wejdz do rządu zostań premierem spraw aby zarobki były takie jak na zachodzie. Czyli w szybkim czasie podnieś płacę minimalną do ok 8000 zł netto. Będzie nas stać na więcej paliwa niż Niemca. ale to chyba sposób na sukces waszego wodza... minimalna w górę, tumany się cieszą a potem zdziwienie , wychodzi dudu i tłumaczy swoim tumanom " jak pensje idą w górę to i ceny idą w górę" gonią tych wrednych niemców ,tylko ciągle ten tusk rzuca im kłody pod nogi |
|
|
|
|
Neptun1983 takie proste pytanie czysto ekonomiczne bez mieszania polityki:
Dlaczego przy spadku ceny surowca do produkcji wyrób gotowy drożeje? |
|
|
|
|
CYTAT ale to chyba sposób na sukces waszego wodza... Nie wiedziałem że teraz każdy ma swojego wodza, coś się w Polsce zmieniło ?? Gdzie można sprawdzić kto jest moim wodzem ?? Bo ogólnie politykę mam w głębokim poważaniu, ale teraz nie wiem komu się mam kłaniać. Dziś gość RMFu nie wiem dokładnie kto, mówił że być może cena paliwa nie spada, aby po powrocie vatu pozostawić zbliżona cenę do tej którą jest teraz. To by było dobre rozwiązanie, ale zobaczymy co zrobią koncerny. |
|
|
|
|
Zacietrzewieni obrońcy jednej opcji muszą mieć wodza i nie co zrobią koncerny tylko jak będzie dymał kierowców geniusz z pcimia
|
|
|
|
|
Na zdrowie Panie Obajtek. |
|
|
|
|
Patrzcie ile kasy ruskie i emiraty trzepią na wojnie.
https://www.investing.com/commodities/crude-oil 5Y sugeruje ze cena przez wojnę mocno się trzyma na poziomie $80 To sporo za drogo. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 16 Kwie 2011r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Patrzcie ile kasy ruskie i emiraty trzepią na wojnie. https://www.investing.com/commodities/crude-oil 5Y sugeruje ze cena przez wojnę mocno się trzyma na poziomie $80 To sporo za drogo. Ubolewasz, bo okazuje się, że Ty pracujesz dla ruskich za grosze, a oni w tym czasie zarabiają na Twojej parszywej i zdradzieckiej pracy pisowski zdrajco kokosy? Poproś o podwyżkę swojego oficera prowadzącego z FSB, tylko poproś w jakiejś stabilnej walucie. "Dura lex, sed lex"!! PiS - najgorsza gangrena w historii Polski po 89'. Bolszewiccy i prorosyjscy zdrajcy spod znaku proputinowskiej międzynarodówki. |
|
|
|
|
Stanisław Tyszka @styszka
Rząd przywraca od 1.01.2023 stawkę 23% VAT na gaz (teraz 0%). Minister Sasin zrzuca winę na UE. I mija się z prawdą, bo UE dopuszcza 5%. VAT na gaz: Niemcy 7% do 31.03.2024 Chorwacja 5% do 31.03.2023 Estonia 5% do 1.05.2023 Bułgaria 9% do 1.07.2023 Słowenia 9,5% do 31.05.2023 |
|
|
|
|
Po utrzymaniu zero VAT na żywność "pepiki" i "szwaby" w strefie przygranicznej, kupują u nas wszystko co da się zeżreć i wyżłopać.
Ich piwo u nas jest...tańsze. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Po utrzymaniu zero VAT na żywność "pepiki" i "szwaby" w strefie przygranicznej, kupują u nas wszystko co da się zeżreć i wyżłopać. Ich piwo u nas jest...tańsze. To już dobrobyt kupców, czy jeszcze drożyzna Polaków Zaprawdę powiadam Wam siostry i bracia: Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Po utrzymaniu zero VAT na żywność "pepiki" i "szwaby" w strefie przygranicznej, kupują u nas wszystko co da się zeżreć i wyżłopać. Ich piwo u nas jest...tańsze. To już dobrobyt kupców, czy jeszcze drożyzna Polaków Zaprawdę powiadam Wam siostry i bracia: Oj, pasował by ci taki chociaż jeden wyjazd na szparagi, jak zaznał byś ciężko zarobinego pieniądza to nie mlaskał byś szcześliwy razem z prezesem jak przepierdla kolejne miliardy |
|
|
|
|
Dziadku, Drogi Dziadku moja wypowiedz miała drugie znaczenie które ci umknęło.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|