|
|
|
Jaką możecie polecić trasę samochodem do Darłowa? Wyjazd wczesnym ranem w niedzielę, potrzebne postoje - konsumpcja, toaleta itp. Nie musi być to być trasa najszybsza czy najkrótsza, raczej najwygodniejsza - jadą osoby w różnym wieku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lublin-Warszawa-Mława -Gdańsk-Słupsk i Darlowo.i druga trasa to Kielce-Piotrków Trybunalski-Toruń -Piła -Koszalin-Darłowo.
|
|
|
|
|
CYTAT Lublin-Warszawa-Mława -Gdańsk-Słupsk i Darlowo.i druga trasa to Kielce-Piotrków Trybunalski-Toruń -Piła -Koszalin-Darłowo. trasy ciekawe. |
|
|
|
|
Dzięki za odpowiedź. Obie trasy pokazuje Google Maps, jak również trzecią - początek jak pierwsza - Lublin - Warszawa, później na Stryków i dalej jak druga przez Toruń.
Bardziej zależy mi na opinii kogoś, kto przejechał którąś trasą, może więcej niż jedną i ma porównanie, bo najważniejszy jest komfort, jak pisałem. |
|
|
|
|
Jak będziesz jechał Bursztynową to może Ciebie pokierować na Toruń,Bydgoszcz,Sępólno Krajeńskie,Człuchów to jedż póżniej na Bobolice,Koszalin.Mnie pokierowało na takie dziury,po lasach że w życiu takich nie widziałem a o mijaniu się nie wspomnę.
|
|
|
|
|
CYTAT Dzięki za odpowiedź. Obie trasy pokazuje Google Maps, jak również trzecią - początek jak pierwsza - Lublin - Warszawa, później na Stryków i dalej jak druga przez Toruń. Bardziej zależy mi na opinii kogoś, kto przejechał którąś trasą, może więcej niż jedną i ma porównanie, bo najważniejszy jest komfort, jak pisałem. Jeżeli zależy Ci na komforcie to przez, Lublin, Warszawa, Łódź, Gdańsk, Obwodnica Trójmiasta, S6 i do Darłowa. Kilka lat wstecz tak jechałem. Najciaśniej na Obwodnicy Trójmiasta i w Gdyni. Ewentualnie przez Kielce, Piotrków, Łódź i dalej A1, S7, S6. Na wojewódzkie nie wjeżdżaj bo na północy są ciasne i bywają kolizje i postoje. Kilka lat wstecz tak jeździłem do Gdańska i Gdyni. |
|
|
|
|
Jeszcze raz dzięki za wskazówki, o coś takiego mi chodziło, żeby nie wpakować się w jakąś dziurę, korek czy jezioro
|
|
|
|
|
Autostradą, ekspresówką i krajówką tak najszybciej i najbezpieczniej co nie znaczy że przy braku szczęścia możesz utknąć w korku z powodu wypadku nawet na autostradzie ale to nasłuchuj radia i w porę możesz zjechać jakimś zjazdem. A, i uważaj bo google maps potrafi ściągać z autostrady z powodu jakiegoś wypadku którego nie było albo był dużo wcześniej. Potrafi poprowadzić jakąś dziurą. Jak nie słyszysz komunikatów to trzymaj się głównej drogi. Powodzenia.
|
|
|
|
|
Najlepiej jak pisałem to Lublin -warszawa-Mława-Gdańsk obwodnicą i zjazd na Kościerzynę-Kartuzy7.i do drogi 6 obok Lęborka i Słupska i potem z 6 zjazd na Darłowo .Obwodnica powyżej tego zjazdu Kościerzyna -Kartuzy często jest zakorkowana więc jadę przez Kartuzy i wstępuję do nie ukończonego największego zamku w Łapalicach z lat 80-tych ub. wieku aby podziwiać.Zjeżdżam też z obwodnicy w Kowalach na Kościerzynę i w Kolbudach na Źukowo i Kartuzy a dalej na 6 .Pozdrawiam szerokiej drogi dla mnie łatwiej bo znam tam każdą drogę wokół Gdańska.
|
|