|
|
|
Czy teraz bedziemyy kupowac taniej bo bedzie konkurencja. Czy mrowka Stalowej jest tania bo mowi sie ze tam jest drogo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W Castoramie na pewno będzie taniej. Mrówka bardzo się rozpanoszyła z cenami i mam ogromną nadzieję, że Castorama utrze Mrówce nosa !!!
:) |
|
|
|
|
Kiero w mrówce chyba myślał, ze jak nie ma konkurencji to może ceny windować w nieskończoność a tu klops. Było to działanie dla mnie z premedytacją. Mam nadzieję, że ta pazerność wyjdzie im bokiem. Jeśli chodzi o mnie to w mrówce nic już nie kupię za ich działania cenowe.
Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
Jak będzie otworzona Castorama w Stalowej na pewno porównamy ceny.
|
|
|
|
|
CYTAT Kiero w mrówce chyba myślał, ze jak nie ma konkurencji to może ceny windować w nieskończoność a tu klops. Było to działanie dla mnie z premedytacją. Mam nadzieję, że ta pazerność wyjdzie im bokiem. Jeśli chodzi o mnie to w mrówce nic już nie kupię za ich działania cenowe. przecież Mrówka ma konkurencję, co ty wypisujesz za głupoty. Zdziwisz się jak zobaczysz ceny w castoramie. Może na początku będą jakieś promocje a potem się przekonasz że Mrówka ma ceny przynajmniej do zaakceptowania. |
|
|
|
|
Hehe będziecie mieli niskie ceny w tych czasach, i w mrówce i w castoramie
|
|