|
|
|
Wracają dni Stalowej Woli w dniach 1-3 maja, a kto wystąpi? Największe gwiazdy polskiej estrady:
1 maja - Boys, Milano, Classic 2 maja - Sławomir, Bayer Full 3 maja - Zenek Martyniuk To nieoficjalna informacja. Koszt imprezy wyniesie około 3 mln zł. Czy miasto może upaść niżej? Już wypowiadałem się na temat imprez plenerowych. Nie ma sensu organizować takich Dni Stalowej Woli jak dawniej. Lepiej zaktywizować lokalną społeczność. Lato z Radiem, Wakacyjna Trasa Dwójki i koncerty religijne będą się dalej odbywać w Stalowej Woli, dopóki jesteśmy ugadani z władzą centralną i to nam wystarczy. Zadanie domowe - poszukać, w jakiej kwocie zamykały się Dni Stalowej Woli, kiedy organizował je MDK i gwiazd zazdrościła nam cała okolica, a było to jeszcze za czasów Szreka i początków Lucka. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Popatrz w kalendarz jaki dzień dziś ;-)
|
|
|
|
|
Jak można tak wszystko łykać.
Komentarze pod artykułem są najlepsze, już po Lucku jadą, a tak z drugiej strony jak wymyślacie żart na Prima aprilis i moderujecie komentarze to nie dajcie nikogo niesłusznie obrażać. |
|
|
|
|
no a gospodarzem imprezy ma być prezydent ukrainy
|
|
|
|
|
Jeszcze napisali że to nie żart. Jutro napiszą że to było na prima aprilis. Sięgają dna.
|
|
|
|
|
to już wygląda na wykluczanie chłopcy Ja słucham szarpanej muzyki ale o gustach nie dyskutuje. Konkursu piosnki radzieckiej nie urządzamy to skąd takie emocje u sowieciarzy?
Aha, podobno Braun przyjeżdża na wizytę pokontrolną na linie frontu do Jeżowego a Pani Anna zrobi wywiad o sciemie na estradzie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Znalazłem jeszcze inną listę
1 maja - Cypis, Mata, Karol Wiśniewski 2 maja - Sanah, Paluch, Żabson, Tymek 3 maja - Quebonafide, Taco Hemingway, PRO8L3M to która jest prawdziwa??? |
|
|
|
|
Aha skoro przy kwietniu
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ładnie to rozegrane było - fakenewsy, a tu nakreceni wszyscy jak z kowidem . Stan umysłu u wiekszośći już w rozsypce. Terapia tydzień lub dwa bez neta by się przydała .
|
|
|
|
|
Wrodzona nienawiść to cecha która najbardziej ryje beret.
|
|
|
|
|
CYTAT Znalazłem jeszcze inną listę 1 maja - Cypis, Mata, Karol Wiśniewski 2 maja - Sanah, Paluch, Żabson, Tymek 3 maja - Quebonafide, Taco Hemingway, PRO8L3M to która jest prawdziwa??? aleś z siebie głupa zrobił. |
|
|
|
|
Nie pierwszy raz
|
|
|
|
|
Majowy weekend i dni Stalowej Woli bedą - oczywiście nie z takim rozmachem.
Tylko jak dawniej. 1 maja coś z rowerami i dla dzieciaków , 2 maja jakiś zespół na wieczór i potańcówka. 3 maja - koncercik podrzednej gwiazdy . Wracamy do realu ! |
|
|
|
|
CYTAT Znalazłem jeszcze inną listę 1 maja - Cypis, Mata, Karol Wiśniewski 2 maja - Sanah, Paluch, Żabson, Tymek 3 maja - Quebonafide, Taco Hemingway, PRO8L3M to która jest prawdziwa??? naczelny hejter dał się zrobić w balona, ale wstyd |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeszcze ryżem sypną na szczęście...na błoniach chrust też można zbierać? Czy tylko w lesie?
|
|
|
|
|
CYTAT Wrodzona nienawiść to cecha która najbardziej ryje beret. Niestety,ale qrva nasz rację. Potem niektórzy ją doskonalą,do perfekcji. Polityk który nie jest sqrvysynem lub qrviszczem,jeszcze się nie urodził. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|