|
![]() |
|
Pożary u kacapów.
![]() We wtorek ogień pojawił się w magazynie prokremlowskiego wydawnictwa Proszeszczenie w okręgu Bogorodskoye. Pożar szybko się rozprzestrzeniał i objął kompleks budynków o powierzchni 24 tys. mkw ![]() Pod koniec kwietnia ogień pojawił się na terenie zakładów chemicznych w Kineszmie. Dziennikarze sugerują, że pożary i awarie to działania dywersyjne przeciwników wojny z Ukrainą. ![]() Do tego doszło kilkanaście spalonych samochodów pracowników Centrum Specjalnego Przeznaczenia FSB. Pewnie od iskry z przejeżdżającego pociągu. ![]() PS.Deklu z Szówska,jakoś te fakty przeoczyłeś. ![]() Tak jak słowa papieża,który ma demencję.Dotyczy komentarza o wojnie na Ukrainie. Wapno wylazło,skleroza,demencja czy uwiąd starczy umysłu?... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Już wiem dlaczego nasz Neptunek portalowy milczy.
![]() Kacapska fregata "Admirał Makarow "płonie nieopodal Wyspy Węży na Morzu Czarnym. ![]() Ukraińskie media informowały, że okręt został trafiony pociskiem manewrującym R-360 Neptun: ![]() Cześć Tfojej pamjęci, deklu. ![]() R.I.P. Neptunek 1313 ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Vawrósco
![]() Co tam w Szówsku? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry. Deklu ![]() W statystyce,zapomnies o czymś jeszcze! ![]() To tajne. ![]() Dopisz do tego skuter,cztery motocykle,rakietę do... ping-ponga i dwie kozy bojowe. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Kogo to obchodzi co dzieje sie gdzies zagranicą .Niech sie biją o coś tam,tu jest Polska i nie ma wojny.Ludzie chcą się bawić ,grilować a nie czytać jakies smuty z Ukrainy.
![]() |
|
|
![]() |
|
1. W Maju 2022 roku, ukraińska armia otrzyma z Niemiec 2450 sztuk świeżych "MATADOR-ów" (w Marcu wysłano 2650): |
|
|
![]() |
|
CYTAT 1. W Maju 2022 roku, ukraińska armia otrzyma z Niemiec 2450 sztuk świeżych "MATADOR-ów" (w Marcu wysłano 2650): Świeże, bo w polewie czekoladowej. ![]() Deklu,skąd to info masz? I po drugie-na kiego hooya ta informacja jest mi potrzebna? ![]() Uzasadnij w dwóch zdaniach. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
Dołączył: 22 Lut 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT 1. W Maju 2022 roku, ukraińska armia otrzyma z Niemiec 2450 sztuk świeżych "MATADOR-ów" (w Marcu wysłano 2650): Świeże, bo w polewie czekoladowej. ![]() Deklu,skąd to info masz? I po drugie-na kiego hooya ta informacja jest mi potrzebna? ![]() Uzasadnij w dwóch zdaniach. ![]() w twoich okolicach nie masz dostępu do psychiatry? Masz straszne fobie. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT w twoich okolicach nie masz dostępu do psychiatry? Masz straszne fobie. Jest taki. Nawet popijam z nim, jako sąsiadem. ![]() Znajdzie się też ginekolog,tak więc podpowiem,że będzie miał klienta. ![]() Szykuj majty. ![]() Na marginesie-odwal się ode mnie,flaku porodowy! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@Kabi
W przypadku tego osobnika do którego sie zwrociłeś, sztab wybitnych specjalistów od leczenia chorób psychicznych - nie pomoże. Natomiast zdiagnozowac może go każdy kto widzi co typ wypisuje. I ta diagnoza jest trafna, ponieważ człowiek upośledzony jak on (na umyśle),w jakimś stopniu, mniejszym lub większym, nie zdaje sobie z tego sprawy i myśli że jest OK. On sie nadaje do leczenia nóg, co najwyżej. Na głowe już dawno za późno. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
CYTAT @Kabi On sie nadaje do leczenia nóg, co najwyżej. Na głowe już dawno za późno. Nogi mam zdrowe,tak więc kopa w dupę mogę zasadzić, panie Ferdku. ![]() ""Diagnoza" idioty(twoja),który szuka partnera w chorobie,nie jest dla mnie opinią. ![]() PS.Pewnie masz hemoroidy mózgu i stąd te niedosrane myśli... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Nogi mam zdrowe,tak więc kopa w dupę mogę zasadzić, panie Ferdku. ![]() ""Diagnoza" idioty(twoja),który szuka partnera w chorobie,nie jest dla mnie opinią. ![]() PS.Pewnie masz hemoroidy mózgu i stąd te niedosrane myśli... ![]() Sam tym wpisem, dotarczasz dowodów, na diagnoze ![]() |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Sam tym wpisem, dotarczasz dowodów, na diagnoze ![]() Posejdonku ![]() Twoją opinię o Mnie,wydrukowałem sobie na "srajtaśmie". ![]() Przyda się, bo idę do WC. ![]() Tak,mam łazienkę,a ty niestety dalej "robisz"w krzakach i cieszysz się,ze nie ma tam kaktusów... ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT CYTAT [cytat] Sam tym wpisem, dotarczasz dowodów, na diagnoze ![]() Posejdonku ![]() Twoją opinię o Mnie,wydrukowałem sobie na "srajtaśmie". ![]() Przyda się, bo idę do WC. ![]() Tak,mam łazienkę,a ty niestety dalej "robisz"w krzakach i cieszysz się,ze nie ma tam kaktusów... ![]() Co ty bredzisz. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|
|
![]() |
|
[cytat]
Dzień Dobry. ]Thomasku Najedz się grochu,fasoli,kapusty,potem granat w rękę ,zapalniczka do dupy i mamy..... ![]() ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ Jusek |
|
|
![]() |
|
Thomasku
![]() Twoje kacapy znów dostali wpyedool. ![]() W pobliży Wyspy Węży ,Ukraińcy zniszczyli sowiecki okręt zaopatrzenia. "Wsiewołod Bobrow". ![]() Był jedną z najnowocześniejszych ![]() ![]() Jeszcze pływa.Przykre. ![]() Toast piję-DO DNA bul,bul!!! ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
CYTAT Thomasku ![]() Twoje kacapy znów dostali wpyedool. ![]() W pobliży Wyspy Węży ,Ukraińcy zniszczyli sowiecki okręt zaopatrzenia. "Wsiewołod Bobrow". ![]() Był jedną z najnowocześniejszych ![]() ![]() Jeszcze pływa.Przykre. ![]() Toast piję-DO DNA bul,bul!!! ![]() Przestań bredzić. Załosny błaźnie |
|
|
![]() |
|
Dobry Wieczór. |
|
|
![]() |
|
CYTAT [cytat] Przestań bredzić. Załosny błaźnie Neptunku. ![]() Bodnij się w swoje "pomidory",stary capie. ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry. |
|