|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
umrzeć możesz nawet po ugryzieniu pszczoły
|
|
|
|
|
@ krysz |
|
|
|
|
CYTAT 1. Pszczoła żądli. Nie gryzie. Pojechał z kryszem jak z taczką gnoju |
|
|
|
|
CYTAT Ja aktualnie jestem - już drugi miesiąc - zarejestrowany w PUP Jarosław. Nie ma ofert dla politologa. Mieszkam na terenie Gminy Wiązownica, więc może Gmina mogła by mnie zatrudnić w ramach robót publicznych jako pracownika biurowego w Urzędzie Gminy. Ja podanie złożyłem w dniu 21.01.2022 i czekam. Musieliby być pojebani, żeby cię zatrudniać po twoich wpisach na tym forum No ewentualnie może "przy grabieniu igliwia i liści, zbieraniu butelek po alkoholach zalegających przy drogach i takie tam." |
|
|
|
|
Rząd Niemiec bardzo "namieszał" swoją decyzją, bo te 3 miliony Niemców którzy przyjęli szczepionkę Johnson & Johnson będą teraz traktowani jakby się nie zaszczepili. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja aktualnie jestem - już drugi miesiąc - zarejestrowany w PUP Jarosław. Nie ma ofert dla politologa. Mieszkam na terenie Gminy Wiązownica, więc może Gmina mogła by mnie zatrudnić w ramach robót publicznych jako pracownika biurowego w Urzędzie Gminy. Ja podanie złożyłem w dniu 21.01.2022 i czekam. Musieliby być pojebani, żeby cię zatrudniać po twoich wpisach na tym forum Czekaj dalej nierobie aż ktoś za ciebie znajdzie ci pracę. Papier złożony w piątek,pewnie po południu,bo się dupy wcześniej nie chciało ruszyć. W niedzielę, w czasie ogłoszeń na wieczornej mszy,chciałeś usłyszeć że masz robotę? Teraz usmarkany, ze łzami w ślepiach,żalisz się na Forum na swoje lenistwo. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
@ jusek |
|