|
|
|
@ Lolo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wszędzie obowiązuje limit dla niezaszczepionych, tylko obecnie mało kto go egzekwuje.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie pisałeś nic o zagranicy, tylko : "Ludzie szczepią się tylko ze względów formalno-administracyjnych, żeby móc pracować, wejść do autobusu komunikacji miejskiej, pójść do kina, albo wypić kawę w kawiarni." Nie znam nikogo, kto miałby problem z ww. przez brak szczepień w PL. Jak mieszkasz za granicą, to się dowiedz jakie tam panują zasady, każdy kraj prowadzi swoją politykę walki z COVID. Od znajomych we Francji wiem że tam wymagają tego certyfikatu restauracje, niektóre sklepy itp - tylko że ogrom osób jedzie tam na podróbkach - a dokładnie na zrobionych zdjęciach w telefonie czyichś certyfikatów, albo skserowanych czyichś certyfikatach - nikt nie sprawdza czyj to certyfikat - byle był - na to wyglada że jak gdzieś szczytują to patrzą tylko (i może mają tylko takie informacje dostępne) czy certyfikat ma okres ważności - czy się nie skonczył i trzeba się znów zaszprycować ! |
|
|
|
|
Poczekajmy do wiosny ,ma być wiosna ludów ,protesty przeciw segregacji.
|
|
|
|
|
Właśnie wróciłem ! |
|
|
|
|
Nie ciesz sie bo trzeba dwie dawki wziąć.
|
|
|
|
|
Gratuluję w połowie.
A dlaczego w połowie ? Bo zrobiłeś to tylko dla znalezienia pracy. Plus za odwagę. |
|
|
|
|
@ maszynista |
|
|
|
|
współczucia dla Was wszystkich serdeczne,daliscie sobie zaaplikowac niewiadomy syf, który niewiadomo co moze spowodowac,i to w imie czego, ze moze praca?,ze moze wyjazd?ja pierdziele....szkoda słów, a odszczepic sie nia da....
|
|
|
|
|
NIGDY SIE NIE ZASZCZEPIE ;) I NIGDY NIE ZALOZYLEM MASKI a jak ktoś mi zwraca uwage to dostaje odpowiednią wiązankę ;)
|
|
|
|
|
CYTAT NIGDY SIE NIE ZASZCZEPIE ;) I NIGDY NIE ZALOZYLEM MASKI a jak ktoś mi zwraca uwage to dostaje odpowiednią wiązankę ;) |
|
|
|
|
Maseczki też nie noszę ale jak ktoś mi zwróci uwagę to zakładam, jakim prawem chamie jeden obrażasz kogoś kto wykonuje swoje obowiązki?? Prostak z ciebie i tyle, chwalić się że się komuś ubliża, cebulą od ciebie daje koleś.
|
|
|
|
|
Od 1 Marca 2022 roku, w Polsce wchodzi obowiązek bycia w pełni zaszczepionym dla pracowników służby zdrowia, studentów kierunków związanych z medycyną i pracowników aptek. |
|
|
|
|
https://portal.abczdrowie.pl/omikron-udaremnil-wiele-z-istniejacych-szczepionek-ktore-z-nich-przestaly-byc-skuteczne
walić bostery bo tarcza antykowidowa organizmu wam się kończy |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Dzień Dobry. |
|
|
|
|
CYTAT Mirek konfidencie dla ciebie sekta to szczepionkowcy a bogiem telewizor i ci specjaliści którzy się tam wypowiadają, powiedz mi człowieku jak wygląda wasza droga do tak oczekiwanej normalności ? ładować w siebie chemię ? chodzić do miejsc gdzie dwa lata temu wchodziłeś normalnie a dziś bez paszportu nie wejdziesz? bo co ? jestescie lepsi ? czy może inni ? tak samo jak niezaszczepieni zakazacie innych i sami chorujecie ale jak PAN mówi szczep się !!! |
|
|
|
|
no i tak sie składa, że "teorie spiskowe" jawią sie prawdą, no ale cóż telewizor nadal mowi ze jest inaczej
|
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Bycie niezaszczepionym może istotnie utrudnić korzystanie z pomocy społecznej oraz poszukiwanie pracy, a w przypadku osób mających pracę - zwiększa prawdopodobieństwo utraty pracy. |
|
|
|
|
no i właśnie IM O TO chodzi aby się kolnąć bez względu na kowida....Mirkowi powinni prawa obywatelskie odebrać pisowski konfident
|
|
|
|
|
Tylko Sputnik
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
"lepszy sort" tylko na jak długo, bo ze zdrowie zaszwankuje po tym to pewne
|
|
|
|
|
Nie wie po co się szczepić. Żoną przeszła cowda,zaszczepiła się dwoma dawkami i znowu w tym roku złapała. Przechodziła go gorzej niż za pierwszym razem. Ja zsynem siedzieliśmy w domu na kwarantannie i nic nas nie złapało. Dodam że robiliśmy testy na obecność i wyszły negatywnie.
|
|
|
|
|
@ Art |
|