|
|
|
Na 6 grudnia zaplanowano otwarcie 3 odcinków Via Carpatia na Podkarpaciu. Kierowcy będą mogli korzystać z 28 kilometrów nowej drogi ekspresowej S19.
[spam] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
W którym miejscu przecięcie wstęgi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Oficjalne otwarcie trzech odcinków liczących ponad 28 km na trasie Łowisko (Kamień) - Rudnik n. Sanem odbyło się w węźle Nowa Sarzyna z udziałem ministra infrastruktury Andrzeja Adamczyka, wiceministra Rafała Webera oraz przedstawicieli władz wojewódzkich, samorządowych i wykonawców robót.
https://nowin(...)15938343 |
|
|
|
|
O ja nie mogę!
Otwarli drogę. Nisko – Łowisko ... Wszędzie mam blisko. Uśmiechając się od ucha do ucha, Wsiadam sobie do malucha. I pojadę na zakupy, Choć pogoda jest do d... Żegnam zatem żonę czule, Mówiąc – Jadę po cebulę. Może skręcę też raz z drogi, Tam do knajpy po pierogi. Śnieżek pada, słońce świeci, Kilometraż sobie leci. A samochód chce paliwa! Ja też bym się napił... piwa. Pędzę, jadę jak szalony, Nagle SMS od żony. – Kup ogórków i kapusty! W bok spoglądam, a tu dom rozpusty. Wciskam pedał więc hamulca, A od tyłu coś mnie trąca. Bum jebut i łubudubu, To już koniec mego trudu. Już policjant pan podchodzi, Zaraz mandat mi wypłodzi. Tylko jadąc eS Dziewiętnastką, Poczujesz się jak nastolatek z nastolatką. |
|
|
|
|
Mnie zastanawia brak drogowskazów za zjazdach z S19 na Nisko i obwodnice Stalowej Woli tablic kierunkowych na Stalowa Wole bo to ważny a nawet najważniejszy szlak do Stref Ekonomicznych w Stalowej Woli.Taki drogowskaz jest dopiero po zjechaniu z S19 a moim zdanie gdyby dbano o to od początku powinien być taka tablica już na samej S19 wraz z drogowskazem na zjeździe na Nisko.Wystarczy dopisać.Dziwie się ze o tym nie pomyślano.Nie wspomnie juz o braku nowych oznaczeniach na obwodnice i na nowy szlak DK 77 w Stalowej Woli Pozostały stare oznakowania ..
|
|
|
|
|
CYTAT O ja nie mogę! Otwarli drogę. Nisko – Łowisko ... Wszędzie mam blisko. Uśmiechając się od ucha do ucha, Wsiadam sobie do malucha. I pojadę na zakupy, Choć pogoda jest do d... nadworny poeta tylko głowa nie ta dużo pracy przed tobą, talentem też nie grzeszysz |
|
|
|
|
Powtórzę pytanie.Moze jest tu ktoś z drogowców wtajemniczony w oznakowania s19.Mam takie pytanie.Dlaczego nie ma oznaczeń kierunkowych na Stalowa Wole ,Nisko a tylko wyłącznie na Nisko.Kierowcy jadący z daleka bardziej oczekiwaliby tablicy na Stalowa Wole bo to aktualnie chyba najważniejsze miasto pod względem transportu i dostaw towarów na północnym Podkarpaciu ze względu na ogromny park inwestycyjno-przemysłowy.Uważam to za duży błąd i niedociągnięcie.
A tak z ostatniej chwili.... https://www.auto-(...)/ewyh425 |
|
|
|
|
Na tablicach na Nisko jest numer 77 w czerwonym kwadracie i tam trzeba skręcić i wyjedziesz na obwodnicę.Troche głupie to oznakowanie ale trzeba jakoś sobie radzić.
|
|
|
|
|
CYTAT Nasz węgiel się pali chłopaki Najważniejsze że Janosik zawsze przypomina czyjego imienia jest s19 |
|
|
|
|
CYTAT Na tablicach na Nisko jest numer 77 w czerwonym kwadracie i tam trzeba skręcić i wyjedziesz na obwodnicę.Troche głupie to oznakowanie ale trzeba jakoś sobie radzić. Kierowca odpowiadasz na post sprzed roku jak to znalazłeś? |
|
|
|
|
Magia
|
|