|
|
|
Czy ktoś słyszał o takim banku jak ;dobra pożyczka;?Podobno dają duże kredyty na długi okres nawet do 30 lat
//CAPSLOCK w tytule ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
http://www.dobrapozyczka.com.pl/o_nas.html
Wystarczy spytać googla . |
|
|
|
|
nigdzie. Nie bierz, zajada Cie procenty.
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Chcąc dostać pożyczke musisz wpłacić 5% prowizji od kwoty kredytu z własnej kieszeni.Dziwne że nie chcą tego potrącić z kwoty kredytu.
|
|
|
|
|
hej słyszałam że w Nisku jest fajna dziewczyna co pomaga w uzyskaniu pożyczki nawet jak jesteś w biku, jej siedziba mieśći się w spółdzielni mieszkaniowej na Kwiatkowskiego 2b numer chyba 721153021 wiem bo sama skorzystałam i nie żałuję.Fajna dziewucha miła solidna obsługa polecam pa
|
|
|
|
|
W tym kraju nawet pożyczka od znajomych musi być rozliczona i opodatkowana !!! Chory socjalizm
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT W tym kraju nawet pożyczka od znajomych musi być rozliczona i opodatkowana !!! Chory socjalizm A ja mysle,ze mylisz sie Ja już nie raz korzystałam z pożyczki od znajomych i nie narzekam Przynajmniej nie robią takich problemów jak banki,fiskusa nie musze informowac o planach\inwestycjach itp A co do procentów i opodatkowania to tylko kwestia umowy,nikt nie musi o tym wiedziec |
|
|
|
|
CYTAT W tym kraju nawet pożyczka od znajomych musi być rozliczona i opodatkowana !!! Chory socjalizm nie do końca tak jest do kwoty 2000 zł bez opodatkowania |
|