|
![]() |
|
Dzień Dobry; |
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Twierdzę, że Gmina Wiązownica musi mieć jakiś układ z medykami jeśli opłaca takie badania dla Ciebie.
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
![]() |
|
@ stella |
|
|
![]() |
|
CYTAT Dzień Dobry; Pajacu. ![]() Rozbawiłeś,i to w ostatni dzień tygodnia!!! ![]() Jak piszesz ,zmarły był logistykiem. ![]() A Pan@jusek co o tym myśli? ![]() O tym nic ale,ale chciałbym znaleźć w necie info, o politologu- [edytowano] Moderowano przez: magpie Podał swoje dane, nie podał w necie, nie powielamy ich tutaj O tym,że pękł mu łeb,gdy "wydmuchało" uszczelkę spod jego"głowicy". ![]() Dekompresja silnika diesla, jaki tam ma zamontowany. ![]() Czekam na kolejny,założony przez Ciebie temat.O świnkach morskich. ![]() Jesteś teleporadą rządową?Politolog,lekarz,pracownik fizyczny,ekspert od uzbrojenia,od torped... Wróżkiem w Polsracie? ![]() PS.Piszesz,że zeszłym roku miałeś rocznicę-33 lata życia ![]() Teraz uważaj,abyś się nie [moderowanp] na tym pytaniu.Jest bardzo podchwytliwe... ![]() Za rok będzie to 35 lat,to ile masz teraz? ![]() SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
CYTAT @ jusek Info z Twojego profilu.Imię nazwisko,adres,nr konta-wszystko to sam podałeś w necie. Czyli zgoda publiczna była. ![]() Możesz mnie jednak oskarżyć. Mam screen -czyli kopię tej strony. ![]() https://www.youtu(...)ZA/about Tej, którą zmodyfikowałeś na SM.Tak jak Twój profil netowy,w języku angielskim. Numer konta który publicznie podałeś. ![]() PL52 9096 0004 3001 0078 3945 0002 Czekam na pozew. ![]() Usunięcie czegoś,raz puszczonego w net,nie jest możliwe do usunięcia. ![]() Zresztą,sam DOBROWOLNIE konto podałeś na SM,a potem miałeś pretensje iż ktoś, udawał że wpłacił Tobie kasę. ![]() Ty prawie"płakałeś",ze niby miał to zrobić,a z Ciebie zakpił. Ja,Pan@jusek wpłaci na Twoje konto pojutrze 20 zyli. Słowo. ![]() Z adnotacja"Na prezerwatywy i podpaski". ![]() Jak chcesz ,głoś Policji,Prokuraturze,do Episkopatu(Dekalog-nie mów fałszywego świadectwa przeciwko bliźniemu swemu),a wówczas Admin Portalu, poda im moje dane. Chętnie się z Tobą spotkam. Wez mecenasa,bo ja mam "niestety"wykształcenie prawnicze i nie chcę, abyś był bez szans. ![]() Zawsze odpowiadam za swoje słowa. Dla Twojego "info"-Zawiadomienie o fałszywym oskarżeniu to art.251 KK.Jest jeszcze słynny 212 KK. Co to jest-sam sobie znajdź. ![]() Mnie za to nie płacisz. PS.Zapomniałem! To ile masz kont na SM? Przyznałeś się do trzech,a to i tak jest niezgodne z Regulaminem Portalu. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
![]() |
|
@ jusek |
|
|
![]() |
|
@jusek: to że znasz te dane, to nie znaczy, że możesz je wrzucać gdzie chcesz i jak chcesz. Poza tym, to przeczytaj swoje wypociny i musisz odpowiedzieć sobie na zaje..ście ważne pytanie: Kto na tym forum jest pajacem i śmieci wszędzie gdzie się da.
@stella: rozumiem ironię, ale to standardowa procedura w pewnych przypadkach. co do żołnierza, to pytanie czy nie przyjął zastrzyku z preparatem i kiedy. Ot, być może następny seryjny zbieg okoliczności. |
|
|
![]() |
|
A jakie to ma znaczenie, że to był żołnierz ?
A gdyby to był budowlaniec, hutnik, a nawet weterynarz, to co ? |
|
|
![]() |
|
@ Saint |
|
|
![]() |
|
Dzień Dobry; |
|
|
![]() |
|
Czytałem o tym dzisiaj i można tylko współczuć rodzinie. Szkoda, ze zginął w ten sposób...
|
|
|
![]() |
|
@ Maki |
|