|
|
|
Chciałem przestrzec ludzi, ktorzy mają mieszkania do wynajęcia, przed małżeństwem M ( może to być pani M lub pan M) z dziećmi.Zdemolowali mi mieszkanie totalnie, zrobili 4 tysiące długu. Do tego wyniesli z mieszkania wszystko : talerze, sztućce, dywany, karnisze, firanki, robot kuchenny wieże grającą i inne.
Z uwagi na RODO nazwisko tych oszustów podam w mailu. g.beata_(at)_onet.eu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zostaliście oszukani przez youtubowych kołczów, co naganiają do inwestowania w nieruchomości i obiecują milionowe zyski. A prawda jest taka, że sprzęt się zużywa, trzeba robić remonty, najemcy niszczą wszystko.
Co wam teraz poradzić - idźcie do dobrej kancelarii prawnej. Sami niewiele ugracie. |
|
|
|
|
Ile mieli dzieci Ci Państwo M.
|
|
|
|
|
Proszę podać gdzie wynajmowali mieszkanie .Tylko ulica być może to u mojej mamuśki w bloku na parterze bo było takie małżeństwo .Ulica wystarczy i będzie wiadomo.
|
|
|
|
|
Proszę podać gdzie wynajmowali mieszkanie .Tylko ulica być może to u mojej mamuśki w bloku na parterze bo było takie małżeństwo .Ulica wystarczy i będzie wiadomo.
|
|
|
|
|
Do Greg....
Do roboty uczciwej się weź, a nie szukasz dochodu pasywnego i zysków, Czy na szkoleniu u Kuby Midla lub innego guru nieruchomości nie powiedzieli że możesz zostać zrobiony w bambuko... W internecie był przypadek że podnajmujący podrobił dokumenty własności mieszkania i sprzedał je Rentierowi... ale tego na szkoleniach nie mówią... Ważne aby na filmach był świerzy ręcznik w łazience i to H ujowe lustro... |
|
|
|
|
CYTAT Do Greg.... Do roboty uczciwej się weź, a nie szukasz dochodu pasywnego i zysków, Czy na szkoleniu u Kuby Midla lub innego guru nieruchomości nie powiedzieli że możesz zostać zrobiony w bambuko... W internecie był przypadek że podnajmujący podrobił dokumenty własności mieszkania i sprzedał je Rentierowi... ale tego na szkoleniach nie mówią... Ważne aby na filmach był świerzy ręcznik w łazience i to H ujowe lustro... Jak ma wolne mieszkanie to dlaczego ma na nim uczciwie nie zarabiac? bo tobie sie to nie podoba? lepiej zeby stalo ppuste i trzeba bylo do niego dokladac? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Faceta okradli u zniszczyli mu mieszkanie, a debile jeszcze maja pretensje do właściciela mieszkania.
Nigdy w Polsce nie będzie dobrze jak zawiść i zazdrość będzie kierowała takimi debilami. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Do Greg.... Do roboty uczciwej się weź, a nie szukasz dochodu pasywnego i zysków, Czy na szkoleniu u Kuby Midla lub innego guru nieruchomości nie powiedzieli że możesz zostać zrobiony w bambuko... W internecie był przypadek że podnajmujący podrobił dokumenty własności mieszkania i sprzedał je Rentierowi... ale tego na szkoleniach nie mówią... Ważne aby na filmach był świerzy ręcznik w łazience i to H ujowe lustro... Pomyślałeś o tym , że to mieszkanie zostało mu w spadku , albo dlatego że dorobił się domu( uczciwą roobotą) , a mieszkanie zostawił dzieciom , a na czas kiedy dzieci są z nim - bo są niepełnoletnie , postanowił je wynająć? Czy nie pomyślałeś i robisz z siebie klakiera developerki ? |
|
|
|
|
CYTAT Do Greg.... Do roboty uczciwej się weź, a nie szukasz dochodu pasywnego i zysków, ... Ważne aby na filmach był świerzy ręcznik w łazience i to H ujowe lustro... |
|
|
|
|
Jakie mądrości tu widzę....typowe polaczkowo buraczków..To miasto to jest stan umysłu ....
|
|
|
|
|
CYTAT Do Greg.... Do roboty uczciwej się weź, a nie szukasz dochodu pasywnego i zysków, Czy na szkoleniu u Kuby Midla lub innego guru nieruchomości nie powiedzieli że możesz zostać zrobiony w bambuko... W internecie był przypadek że podnajmujący podrobił dokumenty własności mieszkania i sprzedał je Rentierowi... ale tego na szkoleniach nie mówią... Ważne aby na filmach był świerzy ręcznik w łazience i to H ujowe lustro... polaczek to jednak stan umysłu ... |
|
|
|
|
W fabryce by porobił albo w polu od rana do wieczora to by było OK a tak się leniowi chce kasy za nic.
***** *** |
|
|
|
|
CYTAT Do Greg.... Do roboty uczciwej się weź, a nie szukasz dochodu pasywnego i zysków, Czy na szkoleniu u Kuby Midla lub innego guru nieruchomości nie powiedzieli że możesz zostać zrobiony w bambuko... W internecie był przypadek że podnajmujący podrobił dokumenty własności mieszkania i sprzedał je Rentierowi... ale tego na szkoleniach nie mówią... Ważne aby na filmach był świerzy ręcznik w łazience i to H ujowe lustro... ty pajacu zajmij się sobą bo ci potrzebny psychoanalityk, takie pierdoły piszesz wynajem mieszkania to też uczciwa praca |
|
|
|
|
Stachu1234 vel NowyProteście - nikt mi nic nie dał. Na wszystko zapracowałam. Mam dwa mieszkania kupione za gotówkę. I dom w którym mieszkam. Zacytuję moje własne słowa "Stoją puste, bo boję się, że legalnie wynajmując komuś może zalęgnąć się tam taki "Nowy Protest", który uważa, że każdemu należy DAĆ. I nawet jak nie będzie płacił to MA PRAWO. Niestety, tracą uczciwi ludzie, którzy mogliby mieszkać nawet za cenę opłat".
A Ty od kilku lat piszesz to samo zamiast wziąć się za robotę. Z młodych się faktycznie śmiejemy. Ale tylko z takich jak Ty. Nieudaczników i nierobów. |
|
|
|
|
greg65 to powinieneś zgłosić na policję. To są przynajmniej dwa paragrafy oszustwo i kradzież mienia. Nie pozwól aby oszustom i złodziejom uszło to na sucho i naciągnęli jeszcze kogoś.
CYTAT (NowyProtest) Jaka uczciwa praca? Dostali mieszkania za darmo od komuny i śmieją się z młodych, co muszą sami zapracować. Co komuna dała? Mieszkania budowane do lat dziewięćdziesiątych miały wliczone w czynsz kredyty, które spłacali lokatorzy, więc nie pitol takich głupot, że coś komuna dała.W czasach "komuny" jak wy młodzi twierdzicie po prostu życie i opłaty były dużo tańsze. Teraz prezesi PGE,PGNiG czy MZK muszą zarabiać po kilka czy kilkanaście tysięcy a pracownicy nie zap********ają za miskę ryżu jak to stwierdził pewien mąż stanu. |
|
|
|
|
Jak jeden z drugim taki bogaty:
"Pomyślałeś o tym , że to mieszkanie zostało mu w spadku , albo dlatego że dorobił się domu (uczciwą roobotą" i Stachu1234 vel NowyProteście - nikt mi nic nie dał. Na wszystko zapracowałam. Mam dwa mieszkania kupione za gotówkę To DEJ biednym te mieszkania i potrzebującym,,, Jak jesteście tacy bogaci to dajcie biednym Dej Dej Dej |
|
|
|
|
CYTAT Jak jesteście tacy bogaci to dajcie biednym Dej Dej Dej Co "DEJ" zarób i kup a nie "DEJ" |
|
|
|
|
Stachu, niezły dzban z ciebie.
|
|
|
|
|
CYTAT Stachu1234 vel NowyProteście - nikt mi nic nie dał. Na wszystko zapracowałam. Mam dwa mieszkania kupione za gotówkę. I dom w którym mieszkam. Zacytuję moje własne słowa "Stoją puste, bo boję się, że legalnie wynajmując komuś może zalęgnąć się tam taki "Nowy Protest", który uważa, że każdemu należy DAĆ. I nawet jak nie będzie płacił to MA PRAWO. Niestety, tracą uczciwi ludzie, którzy mogliby mieszkać nawet za cenę opłat". A Ty od kilku lat piszesz to samo zamiast wziąć się za robotę. Z młodych się faktycznie śmiejemy. Ale tylko z takich jak Ty. Nieudaczników i nierobów. Dodatkowo za 200 zł spisujesz akt notarialny o poddaniu się egzekucji przez najemcę i możesz gościa usunąć z lokalu nawet z dnia na dzień. |
|
|
|
|
No tak ale jeszcze wypadalo by zrobic zdjecia przed oddaniem mieszkania "najemcy" i spisac wszystko co w mieszkaniu jest.
|
|
|
|
|
Na pewno taki protokół powinno się sporządzić z określeniem wartości każdego składnika no i oczywiście zażądać zabezpieczenia finansowego na wypadek zniszczenia. Uczciwy zapłaci a kombinator zechce się wymigać, to jest podstawa żeby mu odmówić najmu.
Nie warto dla paru złotych kombinować. |
|