|
|
|
Witam
Czy ktoś wie, gdzie w Stalowej Woli przyjmuje prywatnie okulista, do którego można się szybko dostać? Proszę o informację, bo na NFZ wizyty przyjmują od 27 września na terminy październikowe Jakaś masakra!!! Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ujda na Hutniczej
|
|
|
|
|
CYTAT Ujda na Hutniczej Polecam |
|
|
|
|
Małgorzata Stec, J.P. II 2H, tel. 158421001
|
|
|
|
|
W ambulatorium przyjmują praktycznie z dnia na dzień
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ujda na Hutniczej Polecam Nie polecam tej Pani. |
|
|
|
|
Pani Kluk u Głowackiego na Alejach niedaleko Ballady.
Przyjmuje w poniedziałki i czwartki. Przychodzisz I siadasz w kolejce. 10-12:30. Byłem kilka razy i za każdym razem na duży plus. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ujda na Hutniczej Polecam Nie polecam tej Pani. Jakieś powody? Ja kilka razy korzystałem i pełny profesjonalizm. |
|
|
|
|
CYTAT Ujda na Hutniczej Nie polecam. przepisala swietlik herbate za 2,50 zl i skasowała 100 zl.. jakis zart ;) |
|
|
|
|
Lepiej żeby przepisała za 100 zł lekarstwo?. No tak 2,50 głupio wygląda przy stówce. Teraz to kosztuje chyba 200 zł.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Ujda na Hutniczej Polecam Nie polecam tej Pani. Jakieś powody? Ja kilka razy korzystałem i pełny profesjonalizm. Źle dobrane okulary,wizyta ekspresowa, Pani niezbyt wylewana i nieco opryskliwa. |
|
|
|
|
CYTAT Lepiej żeby przepisała za 100 zł lekarstwo?. No tak 2,50 głupio wygląda przy stówce. Teraz to kosztuje chyba 200 zł. takie oklady to robilam przed wizyta... i nic nie pomoglo.. mogla chociaz cos mocniejszego przepisać... dramat! takich mamy dzis lekarzy ;) przepisuja specjalnie tak slabe leki zeby chodzic do nich kilka razy ;) |
|
|
|
|
Jeszcze się taki nie narodził co by każdemu dogodził.
|
|
|
|
|
Nie wiem jak Ty... ale isc do okulisty zaplacic 120 zl za wizyte i zeby powiedziala ci zebys sobie herbate ze swietlika kupila... dla mnie to jest chore ;)
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem jak Ty... ale isc do okulisty zaplacic 120 zl za wizyte i zeby powiedziala ci zebys sobie herbate ze swietlika kupila... dla mnie to jest chore ;) Używałam kropli ze świetlika bardzo często w młodości (nie wiem nic o herbacie) i naprawdę pomagały przy zapaleniach spojówek i innych problemach z oczami. Wiadomo że czasami nie pomagają i nie są lekarstwem na wszystko. Wtedy wkracza antybiotyk. W moim przypadku zawsze trafna diagnoza, długie i dokładne badanie, prawidło dobrane okulary i soczewki kontaktowe. Ja polecam, ktoś inny moze mieć inne zdanie. Jesteśmy tylko ludźmi. |
|
|
|
|
Gabinet optyczny Jerzy Głowacki,Stanisława Staszica 18,szybko i w w miarę tanio
|
|
|
|
|
W gabinecie optycznym pracuje OPTYK który zajmuje sie okularami a post dotyczy OKULISTY
|
|
|
|
|
CYTAT W gabinecie optycznym pracuje OPTYK który zajmuje sie okularami a post dotyczy OKULISTY Tam jest okulista i optyk |
|
|
|
|
Jesli tak to zwracam honor
|
|